Kunststof kozijnen Hillegom

Kunststof Kozijnen Hillegom

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen in Hillegom? Dan ben je goed bezig. Kunststof kozijnen zijn een aanwinst voor iedere woning. En zeker de kunststof kozijnen van Weru. Ambra Kozijnen levert ze in vele soorten en alle maten. Klassiek en tijdloos, of toch wat moderner? Kan allemaal. Er is enorm veel keuze aan kleuren en opties. Heel bijzonder is bijvoorbeeld de houtlook. Zo heb je de voordelen van kunststof met de uitstraling van echt hout.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een zeer goede investering voor de toekomst. Er is weinig onderhoud nodig en ze zijn eenvoudig schoon te houden: even een doekje erover en klaar. Ze zijn vochtwerend en zorgen voor perfecte isolatie. Bovendien gaan de kunststof kozijnen van Weru wel 30 jaar mee. Een duurzaam product, dat zorgt voor een flinke kostenbesparing. Daarbij ziet je huis er weer als nieuw uit wanneer je kiest voor een van de stijlvolle ontwerpen van Weru.

Waarom Weru?

Weru levert al meer dan 40 jaar de meest hoogwaardige kunststof kozijnen in Nederland. Onderzoek en ontwikkeling krijgen de hoogste prioriteit bij het Duitse bedrijf. Naast kozijnen worden er in de fabrieken in Rudensberg en Triptis ook kunststof deuren en schuifpuien ontworpen en geproduceerd. Op maat en geheel volgens jouw specificaties. De kozijnen van Weru voldoen uiteraard aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen. Deze befaamde Duitse degelijkheid zie je terug in het eindproduct. Daarom is Ambra Kozijnen trots dealer van Weru

Van houten naar kunststof kozijnen in Hillegom

Altijd leuk om te zien wat andere Hillegommers hebben gedaan, toch? Voor deze Hillegomse klant vervingen we een deur met zijlicht, een bloemkozijn en een badkamerraam dat voor de helft was betegeld. De nieuwe kunststof deur is groen met een crème kozijn aan de buitenkant en helemaal crèmekleurig aan de binnenkant. Niet alleen de deur zelf isoleert veel beter: ook de beglazing ging naar HR++ (extra isolerend dubbelglas). Met een mooi figuurtje erin. Links oud, rechts nieuw:

Ambra Kozijnen kunststof voordeur Hillegom

Kunststof bloemkozijen

Een bloemkozijn heet niet voor niks zo: de randen van het kozijn steken als een bloem uit de gevel. Dit houten bloemkozijn met enkelglas vervingen we voor een exemplaar van kunststof met dubbelglas. Boven hoe het er eerst uitzag, onder het kunststof kozijn:

Ambra Kozijnen kunststof bloemkozijn Hillegom

Half afgetimmerd badkamerraam

Het badkamerraam vormde de grootste uitdaging. Zoals je ziet, is de helft van het oorspronkelijke raam afgetimmerd en betegeld. Dat verdiende niet bepaald de schoonheidsprijs. Daarom hebben we een tussenstijl in het kunststof kozijn aangebracht, zodat het nieuwe draairaam precies in de gevelopening past. Boven hoe het was, onderste twee afbeeldingen hoe het nu is:

Ambra Kozijnen kunststof kozijnen Hillegom

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Hillegom

Ambra Kozijnen helpt je verder

Wil je meer weten? Als officieel dealer en installateur van Weru voor de Duin- en Bollenstreek staan we te popelen om je alles vertellen over kunststof kozijnen in Hillegom. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis of bezoek onze showroom in Sassenheim. Natuurlijk kun je ook eerst inspiratie opdoen op de website. Nu je hier toch bent: neem eens een kijkje in onze webshop Luxhor: raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Duurzaam

Met een kozijn of deur van Weru ben je zeker 30 jaar onder de pannen. Bovendien heb je er nauwelijks onderhoud aan. Zo bespaar je tijd en geld.

Innovatief

Weru geeft onderzoek en ontwikkeling de grootste prioriteit. Dat resulteert in de meest hoogwaardige producten qua gebruiksgemak, isolatiewaarde en duurzaamheid.

Deskundig

Niet iedereen mag producten van Weru installeren. Dat mogen alleen door Weru aangewezen vakbedrijven, zoals Ambra kozijnen. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Persoonlijk

Wanneer je voor de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru kiest, staat Weru vakbedrijf Ambra Kozijnen met raad en daad voor je klaar.

Maak meteen een afspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl