Inzethor draaikiepraam op maat

Ook zo’n hekel aan muggen? Of van die dikke bromvliegen die klinken alsof er een helikopter door je huis vliegt? Met een inzethor op maat in je draaikiepraam hou je de beestenboel buiten. Dat slaapt een stuk prettiger.

KeJe inzethor voor draaikiepramen
Inzethor draaikiepraam: keurig op maat, daar komt geen insect meer langs.
Een inzethor is vaak ook prima te combineren met een ventilatierooster.
Een inzethor is vaak ook prima te combineren met een ventilatierooster.

Inzethor op maat

De inzethor van KeJe is speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen, maar past ook prima in een houten kozijn. Ieder inzethor wordt nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weten we zeker dat er geen vlieg of mug meer binnenkomt. De minimale afmeting van de inzethor is 200 mm breed en 200 mm hoog. De maximale afmeting is 1500 mm breed en 2200 mm hoog. Als de inzethor groter is dan 1500 mm hoog, komt er halverwege een dwarsregel voor extra stevigheid. Heb je een draaikiepraam met een afwijkende vorm, bijvoorbeeld schuin of getoogd? Kan allemaal. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Stijlvol: inzethor (links), hordeur (rechts) en ventilatieroosters (links en boven deur) allemaal in dezelfde kleur als de kunststof kozijnen (Weru).
Stijlvol: inzethor (links), hordeur (rechts) en ventilatieroosters (links en boven deur) allemaal in dezelfde kleur als de kunststof kozijnen (Weru).

Inzethor draaikiepraam plaatsen

Of dat moeilijk is, een inzethor plaatsen in een draaikiepraam? Integendeel. Eenvoudiger kan bijna niet. Je draait eerst het draaikiepraam open. Vervolgens plaats je de inzethor van binnenuit tegen het kozijn. Eerst de onderkant, daarna duw je tegen de bovenkant totdat de hor vastzit. Klaar. Eruit halen gaat al net zo makkelijk: je trekt de bovenkant naar je toe en tilt de hor uit het kozijn.

10 verschillende kleuren

Voor het stijlvolle aluminium frame kun je kiezen uit tien verschillende kleuren. Zo past je inzethor prachtig bij je kozijn. Houd er wel rekening mee dat kleuren er op ieder beeldscherm iets anders uitzien. Daarom nemen we bij het inmeten altijd kleurstalen mee. Wil je een andere kleur? Voor een kleine meerprijs maken we dat graag voor je in orde. Vraag naar de mogelijkheden.

Inzethor draaikiepraam op maat in verschillende kleuren: crème, zilvergrijs en zuiverwit.
Inzethor draai-kiepraam op maat in verschillende kleuren: grachtengroen, antracietgrijs, zwart-bruin
Inzethor draai kiepraam op maat in verschillende kleuren: wijnrood, staalboauw en dennengroen

Wat kost een inzethor draaikiepraam op maat?

Een goede nachtrust zonder zoemende muggen is goud waard. Het zal je daarom verbazen hoe weinig het je kost: vanaf € 100 per inzethor. Daar kun je het niet voor laten, toch?

Hooikoorts de baas met pollengaas

Hebben jij of je gezinsleden last van hooikoorts? Bestel dan een inzethor met pollengaas. Dat is zeer fijn geweven gaas dat naast insecten ook pollen tegenhoudt. Het is natuurlijk wel luchtdoorlatend. Ideaal dus voor mensen met allergieën.

Inzethor voor draaikiepraam met Inblindz: dat zijn luxaflex tússen dubbelglas. (Hier in beide onderste ramen met elektrische bediening via mini-zonnepaneeltjes rechtsboven in het kozijn.)
Inzethor voor draaikiepraam met Inblindz: dat zijn luxaflex tússen dubbelglas. (Hier in beide onderste ramen met elektrische bediening via zonnepaneeltjes rechtsboven op het kozijn.)

Niet morren, er zijn ook andere horren

Heb je geen draaikiepraam? Of wil je inzethorren voor een draaikiepraam en daarnaast ook horren voor een houten draairaam of dakraam? Een klemhor of vast hor? Plisséhordeur of plisséhor voor het raam? Een rolhor? Geen probleem ho(o)r, ook die leveren we. We geven je uitgebreid advies over de beste oplossing voor jouw situatie. En je krijgt een nette offerte met de totaalprijs zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website