Verano raamdecoratie

Hoe mooi je kozijnen ook zijn, je maakt ze pas echt af met raamdecoratie en raambekleding. Daarom bieden we niet alleen de kozijnen zelf, maar ook jaloezieën, vouwgordijnen, rolluiken, screens, plisségordijnen en meer hoogwaardige producten van Verano. Bijvoorbeeld raamdecoratie voor kunststof kozijnen, kantel- en draaikiepramen, die je heel handig kunt bevestigen zonder te boren. Of wat dacht je van sfeervolle lamellen, jaloezieën, rol- of vouwgordijnen? Bij Verano vind je voor iedere interieurstijl een passend soort raamdecoratie of raambekleding. Bekijk hieronder een greep uit het assortiment.

Verano jaloezieën

Met jaloezieën houd je pottenkijkers buiten en haal je licht, privacy én sfeer naar binnen. Niet voor niets zijn jaloezieën sinds een aantal jaar hartstikke populair. We laten ze bij Verano op maat voor je maken in welke kleur je maar wil. Daarnaast heb je keuze uit drie verschillende materialen: aluminium, hout en kunststof. Kies voor aluminium jaloezieën als je veel zon en warmte wil tegenhouden. En voor houten jaloezieën als je sfeer en stijl wil creëren, of je nu een klassiek of strak interieur hebt.

Verano aluminium jaloezieën van 50 mm breed.
Aluminium jaloezieën van 50 mm breed.
Verano houten jaloezieën van 50 mm breed.
Houten jaloezieën van 50 mm breed.

Voor je verder leest…

Als je nieuwe kozijnen of ramen aanschaft, dan maakt bijpassende raamdecoratie het natuurlijk helemaal af. Daarom bieden we klanten die bij ons een kunststof of aluminium kozijn, deur of schuifpui aanschaffen de mogelijkheid om eveneens raamdecoratie te bestellen. Deze service bieden we ook aan klanten die eerder bij ons kozijnen hebben aangeschaft, of die klant zijn van ons broertje Multiglas.

Wil je raamdecoratie los aanschaffen, dus zonder kozijnen of glas? Dan kunnen we uitsluitend Verano Smartfit of KeJe Splendid voor kunststof kozijnen leveren aan klanten die wonen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Haarlemmermeer. Ben je op zoek naar andere raamdecoratie of woon je buiten deze regio? Op www.verano.nl en www.keje.nl vind je een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Verano rolgordijnen

Rolgordijnen zijn niet alleen ideaal voor in de slaapkamer, maar ook voor in de woon- of werkkamer, om te voorkomen dat het zonlicht weerspiegelt in het scherm van je laptop of tv. Dat kijkt een stuk rustiger. Rolgordijnen zijn bovendien echte sfeermakers en kun je helemaal afstemmen op stijl en functie.

Naast tientallen verschillende kleuren heb je de keuze uit drie verschillende stoffen: lichtdoorlatend, transparant of verduisterend. Helemaal opvallend zijn de linee shades, bestaand uit elkaar afwisselende stroken transparante en zonwerende stof. Voor brede ramen heeft Verano het rolgordijn XL. En voor wie niet in het kozijn wil boren, bijvoorbeeld bij kunststof of aluminium kozijnen, is er een handig kliksysteem.

Verano verduisterend XL-rolgordijn voor grote breedtes
Verduisterend XL-rolgordijn voor grote breedtes
Verano Linee shades: afwisselend lichtdoorlatende en verduisterende stof
Linee shades: afwisselend lichtdoorlatende en verduisterende stof.

Verano vouwgordijnen

Met vouwgordijnen creëer je een rustige, luxe en stijlvolle sfeer in huis. Ze staan dan ook mooi in klassieke én moderne interieurs. Er is keuze uit veel verschillende stoffen en texturen. Linnen vouwgordijnen staan bijvoorbeeld mooi in een landelijk huis, verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal voor het slaapkamerraam en in-betweens voor de woonkamer.

Vouw je de gordijnen helemaal uit tot aan de vloer of vensterbank, dan heb je nog steeds zacht licht binnen, maar geen inkijk. Je kunt bovendien kiezen voor een heel of half volant: een stuk stof aan de onderkant van het gordijn, en eventueel met baleinen aan de voorkant.

Verano lichtdoorlatende vouwgordijnen
Lichtdoorlatende vouwgordijnen.
Verano verduisterende vouwgordijnen
Verduisterende vouwgordijnen.

Verano plisségordijnen

Het unieke aan plisségordijnen is dat je ze ook vanaf de bovenkant (top-down) omlaag kunt schuiven. Zo houd je de zon tegen als die wat lager staat, of laat je juist het daglicht lekker naar binnen schijnen en voorkom je tegelijkertijd dat voorbijgangers je binnen zien zitten.

Naast veel verschillende kleuren en dessins kun je kiezen uit twee typen plisségordijnen: standaard- en honingraadplissés. Standaard bestaan de gordijnen uit één laag geplisseerde stof; in de honingraadversie uit twee lagen waartussen lucht wordt vastgehouden. Plisségordijnen met honingraadstructuur isoleren daarom beter dan de gewone.

Verano plissés geven de ruimte een stijlvolle ambiance
Plissés geven de ruimte een stijlvolle ambiance.
Kies Verano plisségordijnen met een pasteltint voor een warme uitstraling
Kies een pasteltint voor een warme uitstraling.

Verano lamellen

Lamellen zijn weer helemaal hip. Met de verticale lijnen accentueer je de hoogte van een ruimte en doordat je ze zonder moeite kantelt, open- of dichtschuift, bepaal je eenvoudig hoeveel licht er binnenvalt. Kies voor brede lamellen voor meer rust, of juist voor smallere als je een speelse look wil creëren. Behalve de breedte en kleur bepaal je ook zelf het materiaal: aluminium, stof of kunststof.

Aluminium lamellen komen mooi tot hun recht in een modern interieur. Het voordeel van kunststof lamellen is hun sterke geluiddempende functie, wat ze ideaal maakt voor op kantoor of in de werkkamer. En voor in de badkamer, omdat ze ook vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Stoffen lamellen variëren van transparant tot verduisterend. Daarmee bepaal je dus zelf hoeveel licht de lamellen doorlaten als ze zijn gesloten.

Verano aluminium lamellen
Aluminium lamellen.
Verano stoffen lamellen
Stoffen lamellen.

Verano rolluiken

In het weekend lekker uitslapen? Een rolluik houdt al het daglicht buiten, zodat je in ieder geval niet wakker wordt van het licht. Of van de warmte of het geluid van de buren, want rolluiken hebben bovendien een goede geluidswerende én isolerende functie. Ook beschermen ze tegen inbraakgevaar. Bediening gaat handmatig of met een hoogwaardige elektrische Somfy-motor.

Verano biedt keuze uit vier verschillende typen rolluiken. De RV40 is de standaardversie, geschikt voor normale woningramen, en de RV41 is speciaal voor kleinere ramen. De RV55 Rolpoort is bedoeld voor grote raampartijen, glaspuien van bijvoorbeeld winkelpanden of als alternatief voor garagedeuren. De RV77 Rolpoort geeft je huis, garage of bedrijfspand met zijn brede en zware lamellen extra bescherming.

Verano rolluiken van buitenaf gezien
Rolluiken van buitenaf gezien…
Verano rolluiken van binnenuit gezien
…en van binnenuit.

Verano ritsscreens

Ritsscreens, ritzscreens of zipscreens: allemaal benamingen voor hetzelfde product. Namelijk een zonwerend doek aan de buitenkant van het raam dat warmte en lichtschitteringen tegenhoudt. Screens zijn er in verschillende kleuren, maar kies niet zomaar de kleur die je het mooist vindt. De kleur van het doek bepaalt namelijk ook de mate waarin het licht en warmte tegenhoudt. Hoe donkerder, hoe minder licht erdoor valt.

Verano heeft ritsscreens voor kleine tot zeer grote raampartijen. Ook mooi meegenomen: een screen voor je raam houdt vliegen en andere insecten buiten, terwijl je raam gewoon openstaat.

Verano screens van buitenaf gezien
Screens bieden ook veel privacy…
Verano screens van binnenuit gezien
…terwijl je wel gewoon naar buiten kunt kijken.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website