Horren voor kunststof kozijnen op maat

Op zoek naar horren voor kunststof kozijnen op maat? Hebben we. Van een plisséhor voor het badkamerraam tot een hordeur voor de schuifpui. We installeren alle horren zonder morren, dus je hebt er zelf geen omkijken naar.

Hor kunststof kozijn

We zijn persoonlijk erg te spreken over de handige inzethorren van KeJe. Op maat gemaakt, verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en met of zonder anti-pollengaas. Te plaatsen zonder schroeven of boren en ze passen in bijna ieder draai-kiepraam. Of het nu een kunststof kozijn is, of van hout.

Kunststof kozijnen (Weru Castello) met horren in beide draai-kiepramen.
Kunststof kozijnen (Weru Castello) met horren in beide draai-kiepramen.

Inzethorren en klemhorren

De inzethorren en klemhorren van KeJe beschermen je tegen het zomerse insectenleger. De inzethor is perfect voor kunststof kozijnen. Je plaatst ‘m tussen het kozijn en draai-kiepraam, waar hij zich met een flens en veertjes vastklemt aan het raam. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, en er komt geen boormachine aan te pas, net als bij een klemhor. Klemhorren lijken op inzethorren, maar ze zijn net even anders.

Verschil inzethor en klemhor

Klemhorren plaats je van buitenaf, inzethorren van binnenuit. Hierdoor passen klemhorren niet op draai-kiepramen met een lekdorpel of afwateringsneus, maar inzethorren wel. Klemhorren hebben vier roestvrije klemmetjes om ze op het raam vast te maken. Een heel goede afsluiting, want daardoor is er maar op vier punten een kleine onderbreking in het raamrubber. Voor aluminium draai-kiepramen kiezen we meestal klemhorren; inzethorren passen daar niet altijd.

Rolhorren

Een rolhor schuif je omhoog en omlaag wanneer het uitkomt. Die van KeJe hebben een aluminium frame verkrijgbaar in verschillende standaard RAL-kleuren. Of kies voor een specifieke kleur, bijvoorbeeld om de hor te laten matchen met je kozijnen. Ook handig: het horrengaas bevindt zich in een cassette, waardoor je de rolhorren van KeJe zowel aan de binnen- als buitenzijde van het raam kunt bevestigen.

Tweekleurige Weru kunststof kozijnen met plisséhor rechts.
Tweekleurige Weru kunststof kozijnen met plisséhor rechts.
Weru kunststof kozijn, ventilatierooster en inzethor: allemaal antracietkleurig.
Weru kunststof kozijn, ventilatierooster en inzethor: allemaal antracietkleurig.

(Inzet)plisséhorren

Een plisséhor is een hor met geplisseerd gaas dat insecten tegenhoudt. Zo’n plisséhor monteer je normaal gesproken op het kozijn door te boren. Maar met een inzetplisséhor hoeft dit dus niet: die klik je gewoon vast in het kozijn met een handig veersysteem. Perfect dus voor kunststof kozijnen. De inzetplisséhorren van KeJe hebben een aluminium frame en twee geïntegreerde trekbalken. Heel gemakkelijk te bedienen en bovendien beschikbaar in tientallen kleuren.

Weru kunststof kozijnen in wit, met alle bewegende delen in antraciet, inclusief de hordeur (links) en de inzethor (rechts).
Weru kunststof kozijnen in wit, met alle bewegende delen in antraciet, inclusief de hordeur (links) en de inzethor (rechts).

Hordeuren

Met mooi weer zet je het liefst de tuindeur lekker open. Nadeel: de ongewenste gasten die dan binnenvliegen. Om ze buiten te houden, heeft KeJe voor elk soort deur een passende hordeur. Of het nu voor je voor- of achterdeur is, je tuindeur of schuifpui: ze maken je hordeur op maat om zelfs het kleinste kiertje te dichten. En wij bevestigen ‘m zonder schroeven of boren. Zo houd je al het zoemend gespuis buiten terwijl je geniet van de frisse lucht.

Hordeur in dezelfde kleur als de schuifpui.
Antracietkleurige hordeur in dezelfde kleur als de schuifpui.
En bij een witte schuifpui kiezen we natuurlijk voor een witte hordeur.
En bij een witte schuifpui kiezen we natuurlijk voor een witte hordeur.

Horren op maat met pollengaas

Pollengaas of anti-pollengaas is speciaal fijnmazig gaas dat, de naam zegt het al, pollen tegenhoudt. Ideaal dus als jij of iemand in je gezin last van hooikoorts heeft. Voor de meerkosten hoef je het niet te laten.

Andere horren op maat

Naast horren voor kunststof kozijnen leveren we horren voor houten draairamen of dakramen. Zowel inzethorren, klemhorren als rolhorren. En we hebben dus ook horren voor schuifpuien en hordeuren. Leverbaar in talloze RAL-kleuren, desgewenst met anti-pollengaas. Te veel opties? Bel of mail vooral, dan helpen we je de juiste keuze te maken.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website