Contact

Raambekleding kunststof kozijnen zonder boren

Op zoek naar raamdecoratie zonder boren? Dan heb je vast kunststof kozijnen. Of aluminium. Boren in kunststof of aluminium kozijnen is inderdaad niet aan te raden. Hieronder lees je welke raambekleding je kunt bevestigen zonder boren en hoe dat gaat: met magneetband of haakjes. Beide manieren zijn geschikt voor vaste ramen, kiepramen, draairamen en draai-kiepramen.

Raamdecoratie kunststof kozijnen

Er bestaat speciale raambekleding voor kunststof kozijnen: de rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën van kwaliteitsmerken KeJe en Verano. Eenvoudig te plaatsen zonder boren of schroeven. Geschikt voor vaste ramen, kiepramen, draairamen en draai-kiepramen. En naast kunststof en aluminium in een aantal gevallen ook voor houten kozijnen. (Wel zo handig als je overal in huis dezelfde raamdecoratie wil.)

Voor je verder leest…

Als je nieuwe kozijnen of ramen aanschaft, dan maakt bijpassende raamdecoratie het natuurlijk helemaal af. Daarom bieden we klanten die bij ons een kunststof of aluminium kozijn, deur of schuifpui aanschaffen de mogelijkheid om eveneens raamdecoratie te bestellen. Deze service bieden we ook aan klanten die eerder bij ons kozijnen hebben aangeschaft, of die klant zijn van ons broertje Multiglas.

Wil je raamdecoratie los aanschaffen, dus zonder kozijnen of glas? Dan kunnen we uitsluitend Verano Smartfit of KeJe Splendid voor kunststof kozijnen leveren aan klanten die wonen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Haarlemmermeer. Ben je op zoek naar andere raamdecoratie of woon je buiten deze regio? Op www.verano.nl en www.keje.nl vind je een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Raambekleding bevestigen zonder boren

De raamdecoratie voor kunststof kozijnen van KeJe en die van Verano lijken op elkaar: bij beide systemen zijn de rolgordijnen, plissés of jaloezieën geïntegreerd in een smaakvol aluminium frame. Het grootste verschil zit ’m in de bevestiging: met magneetband of haakjes.

Magneetframe raamdecoratie: KeJe

Bij KeJe bevestig je het frame met een magneetstrip op het kozijn. Dit systeem werkt bij kunststof, aluminium én houten kozijnen. Loshalen, bijvoorbeeld om de ramen te wassen, gaat dankzij de magneet supereenvoudig.

Frame met haakjes: Verano Smartfit

Bij Verano klem je het frame met haakjes achter de raamrubbers. Het systeem van Verano werkt daarom niet bij houten kozijnen, want die hebben geen raamrubbers, maar wel bij aluminium kozijnen. Ook deze frames haal je gemakkelijk even los om de ramen te lappen.

Raamdecoratie zonder boren van KeJe: magneetframe van aluminium met in verstek gezaagde hoeken.
Raamdecoratie zonder boren van KeJe: magneetframe van aluminium met in verstek gezaagde hoeken.
Raamdecoratie zonder boren van Verano: aluminium frame met kunststof hoeken.
Raamdecoratie zonder boren van Verano: aluminium frame met kunststof hoeken.

Raamdecoratie draai-kiepraam

De raamdecoratie zonder boren van KeJe en Verano bevestig je niet alleen eenvoudig op een vast raam, maar ook op kiepramen, draairamen en draai-kiepramen. De raambekleding is beschikbaar in een groot aantal kleuren en stoffen, van transparant tot verduisterend. Zodat je de raamdecoratie helemaal kunt afstemmen op je kozijnen en interieur.

Onze raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder boren:

1. Rolgordijn zonder boren

Het Splendid rolgordijn van KeJe is geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame dat je heel eenvoudig met de meegeleverde magneetband op het kozijn bevestigt. Zonder boren en schroeven dus. Dit rolgordijn is eigenlijk bedoeld voor een kunststof kozijn, maar op hout of aluminium werkt het net zo goed. Eveneens heel geschikt voor draai-kiepramen, kiepramen en draairamen.

Rolgordijn zonder boren
Splendid rolgordijn van KeJe.

2. Plisségordijn in frame

Er zijn twee verschillende plissegordijnen die je zonder boren bevestigt op een kunststof of aluminium kozijn:

  • Splendid Pliss van KeJe is een plisségordijn met magneetband in een aluminium frame. Je bevestigt het magneetframe met de meegeleverde magneetstrip eenvoudig op een kunststof, houten of aluminium kozijn.
  • Ook de Smartfit van Verano is een plissé in aluminium frame, maar werkt net even anders. De Smartfit wordt namelijk met speciale haakjes aan de raamrubbers van een kunststof of aluminium kozijn bevestigd. Beide systemen zijn ook geschikt voor draai-kiepramen, kiepramen en draairamen.
Plisségordijn in frame
Splendid Pliss van KeJe: vergelijkbare uitstraling als Verano Smartfit.

De KeJe Splendid Pliss is verkrijgbaar met vier verschillende stoffen in allerlei kleuren: (1) enkele stof, (2) dubbele stof zonder folie, (3) enkele stof niet-doorschijnend en (4) verduisterend met dubbele stof en folie. Het frame is er in crèmewit (RAL9001), zuiverwit (RAL9010) en verkeerswit (RAL9016).

Ook de Verano Smartfit heeft verschillende stoffen in tal van kleuren: (1) enkele stof, (2) dubbele stof niet-doorschijnend en (3) verduisterend met dubbele stof en folie. Kleuren frame: wit, zilver en ivoor.

3. Jaloezieën kunststof kozijnen

De Splendid jaloezieën van KeJe zitten in een aluminium frame. Eenvoudig te bevestigen op een kunststof, houten of aluminium kozijn met de meegeleverde magneetband. De Smartfit van Verano is eveneens geïntegreerd in een aluminium frame, maar monteer je met haakjes aan de raamrubbers. De Smartfit is bedoeld voor kunststof en aluminium kozijnen. Zowel de Splendid als de Smartfit jaloezieën zijn geschikt voor draai-kiepramen, kiepramen en draairamen.

Jaloezieën kunststof kozijnen
Splendid jaloezieën van KeJe: vergelijkbare uitstraling als Verano Smartfit.

De jaloezieën zijn 25 mm breed en verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren. Het frame van de KeJe Splendid Jaloezie is crèmewit (RAL9001), zuiverwit (RAL9010) of verkeerswit (RAL9016). Dat van de Verano Smartfit is wit-, zilver- of ivoorkleurig.

4. Shutters zonder boren

Op zoek naar houten jaloezieën voor op een kunststof kozijn? Dan is de Lamella van KeJe zeker het overwegen waard. Dit zijn kunststof shutters in een aluminium frame. Je bevestigt het frame ook weer met de meegeleverde magneetband op het kozijn. De shutters hebben een breedte van 30 of 40 mm en zijn leverbaar in 14 verschillende kleuren, van mat tot structuur.

Lamella shutters zonder boren geïnstalleerd op kunststof kozijnen in Leiden.
Lamella shutters zonder boren geïnstalleerd op kunststof kozijnen in Leiden.
Buitenaanzicht van dezelfde woning, we installeerden ook de kunststof kozijnen en voordeur.
Buitenaanzicht, we installeerden ook de kunststof kozijnen en voordeur.

Dealer van Verano raamdecoratie

We zijn officieel dealer van Verano. Dus ook voor raamdecoratie waarbij je wél moet boren zit je bij ons goed: jaloezieën, rol- en vouwgordijnen, plissés, lamellen, rolluiken en screens.

Bekijk ons assortiment Verano raamdecoratie.

Jaloezieën tussen glas

Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor de jaloezieën tussen glas van InBlindz, met handmatige of elektronische bediening. Dat ziet er niet alleen heel chique uit, je hoeft ze ook nooit af te stoffen. We vertellen je er graag meer over.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website