Contact

Kunststof tuindeuren

Kunststof openslaande deuren, tuindeuren, terrasdeuren of stolpdeuren. Hoe je ze ook noemt, het gevoel blijft hetzelfde als je ze met twee handen openduwt en je tuin betreedt. In één woord: genieten. Een mooiere entree van je zorgvuldig aangelegde tuin is er niet. En met openslaande tuindeuren creëer je tegelijk meer licht in huis. Twee vliegen in één klap. (En die vliegen hou je mooi buiten met onze plisséhorren voor openslaande deuren. Maar dat is een ander verhaal.)

Kunststof openslaande deuren voor iedere woning

Om te beginnen heeft Weru kunststof tuindeuren voor ieder soort woning, van klassiek tot modern. De maximale breedte van de deuropening bedraagt wel 2 meter. Heb je al kunststof kozijnen of een kunststof deur van Weru? Dan kun je ervan op aan dat er bijpassende tuindeuren in het assortiment zitten. Verder zijn er meerdere houtstructuren en talloze kleuren om uit te kiezen.

Kunststof tuindeuren met zijlichten en roeden, in dezelfde stijl als de achterdeur.
Kunststof tuindeuren met zijlichten en roeden, in dezelfde stijl als de achterdeur.

Openslaande deuren met zijlichten

Wil je tuindeuren met zijlichten of een bovenlicht? Die integreren we mooi in één kozijn. Desgewenst met ventilatieroosters, zoals op de foto. Merk op hoe goed de achterdeur (rechts) bij de tuindeuren past. Als je goed kijkt, zie je dat deze deuren roeden hebben tussen het dubbelglas. Ook deze stijlvolle optie is geen enkel probleem.

Baat bij hoge isolatiegraad

Met openslaande deuren, helemaal in combinatie met een bovenlicht en zijlichten, creëer je licht en ruimte in je woning. Of zo’n groot gat in de gevel niet voor tocht zorgt? Nee, hoor. Zoals je dat bij Duitse degelijkheid mag verwachten: kunststof tuindeuren van Weru houden geluid buiten en warmte binnen. Dat komt niet alleen door het dubbelglas (standaard HR++). Ook de speciaal ontworpen kunststof profielen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Veel beter dan bijvoorbeeld aluminium.

Kunststof openslaande deuren, kunststof achterdeur en kunststof kozijnen: allemaal in dezelfde stijl.
Openslaande deuren, achterdeur en kozijnen: allemaal in dezelfde stijl.

Inbraakwerend

De scharnieren en sloten zijn standaard inbraakwerend uitgevoerd. Bovendien zit er altijd veiligheidsglas aan de buitenzijde van het dubbelglas om ongenode gasten buiten te houden. Desgewenst kun je de inbraakveiligheid nog verder verhogen, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Hoe dat gaat, kunststof tuindeuren plaatsen?

Bij het plaatsen van kunststof openslaande deuren moeten we meestal eerst het bestaande kozijn verwijderen. Als de tuindeuren komen in plaats van een raam, moeten we ook de borstwering wegfrezen. Voorzichtig natuurlijk, zodat we niets beschadigen. Het gat in de gevel werken we vervolgens netjes af met stellatten. Hierna plaatsen we het kunststof kozijn met onderdorpel en zorgen we voor een tocht- en vochtdichte afwerking. Het oude glas, het kozijn en de bakstenen voeren we ten slotte op milieuvriendelijke wijze af.

Heb je een radiator of verwarmingsbuizen onder het raam waar de tuindeuren komen? Dan moeten die eerst worden verplaatst. Dat doen we niet zelf. Hiervoor verwijzen we je door naar een betrouwbare partij waar we vaker mee samenwerken.

Kunststof tuindeuren en bijpassende kunststof kozijnen.
Kunststof tuindeuren en bijpassende kunststof kozijnen.

Kunststof tuindeuren prijzen

Het grote voordeel van kunststof tuindeuren in vergelijking met houten tuindeuren? Dit: hout = onderhoud. Een kunststof deur is zorgeloos genieten. Je hoeft ‘m nooit te schilderen en dat scheelt flink in de onderhoudskosten. Maar hoe weet je dat je niet te veel betaalt voor je kunststof tuindeuren? Dat lees je hieronder.

Vooraf

Eerst even de kaarten op tafel. Wij bij Ambra Kozijnen verkopen kunststof tuindeuren (en kunststof kozijnen) van Weru. Duurzaam, degelijk en Duits. We zijn er trots op dat we officieel Weru-dealer zijn en willen niets liever dan jou een deur (of kozijn) verkopen waar je dertig jaar of langer plezier van hebt. Maar we vinden het vooral heel belangrijk dat jij een goede afweging maakt tussen ons en onze concurrenten. Daarom geven we deze tip.

Offerte kunststof tuindeuren

We raden altijd aan om meerdere offertes aan te vragen. Dan heb je een beetje keuze. Als je meerdere offertes aanvraagt, is het wel van belang dat je ze kunt vergelijken. Dus dat er niet in de ene offerte dingen staan die in de andere ontbreken. Hier is een lijst van dingen om rekening mee te houden, zodat je straks geen appels met peren vergelijkt:

1. Houtlook of gewoon?

Wil je een gewone kunststof deur, of een die er net zo uitziet als een houten deur, dus met houtnerf en rechte naden? Want daar hangt een ander prijskaartje aan.

2. Wat voor beslag?

Wat voor beslag en slot wil je? Er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit, ook wat betreft inbraakwerendheid.

3. Extra opties?

Wordt het dubbelglas of driedubbelglas voor nog meer isolatie? Kies je voor een deur met of zonder roeden? Zijlichten of een bovenlicht? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

4. Offerte inclusief plaatsen?

Is de offerte inclusief plaatsen? Staat het er niet bij? Vraag dan om een nieuwe offerte inclusief plaatsen. Want alleen zo kun je de offerte vergelijken met andere aanbieders. Bovendien voorkom je zo onaangename verrassingen wanneer je later de factuur ontvangt.

5. Afvoer bouwafval?

Wij voeren de oude deur, het oude kozijn en het overige bouwafval netjes en op milieuvriendelijke wijze af. Dat doen we gratis. Staat er niets in de offerte over het afvoeren van bouwafval en of hier kosten aan verbonden zijn? Vraag het dan even na, want je wil niet met bouwafval blijven zitten.

6. Garantie?

Weru geeft 10 jaar garantie op deuren en kozijnen en 5 jaar op het beslag. Op dubbelglas zit 10 jaar garantie. Bovendien is er Weru Partner Garant. Hiermee loopt de garantie door, ook als de Weru-dealer waar je het kozijn bestelt straks niet meer bestaat. Controleer altijd of de garantievoorwaarden in de offerte staan.

Door goed rekening te houden met bovenstaande zaken, kun je de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken. En de beste aanbieding uitkiezen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Zullen we meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website