Contact

Kunststof kozijnen groothandel + leverancier

Op zoek naar een groothandel of leverancier van kunststof kozijnen waar je verzekerd bent van hoge kwaliteit? En dan niet alleen wat betreft de kozijnen, maar ook de dienstverlening? Dan ben je van harte welkom bij Ambra Kozijnen.

Officieel Weru dealer

Ambra Kozijnen is officieel dealer van Weru kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien: een en al Duitse degelijkheid. Ook leveren we aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien van Mondana. Net zo’n hoge kwaliteit, maar dan dus van aluminium. Verder zijn we officieel dealer van VELUX, Verano, KeJe en Polytec.

Kunststof kozijnen bestellen

We leveren zowel de kunststof kozijnen als het glas. En desgewenst bijpassende ventilatieroosters, horren, screens of rolluiken. Handig, ben je in één keer klaar. Nou zijn er groothandels die de kozijnen leveren met het glas er al in. Begrijpen we, want dat bespaart veel ruimte op de vrachtwagen. Maar het is niet handig als je het kozijn wilt plaatsen, want met glas erin is dat loeizwaar. Daar gaat je rug… Bij ons krijg je het glas (HR++ of driedubbel) los van het kozijn. Scheelt je een hoop gedoe. En uiteraard willen we bij het afleveren best een tilletje geven.

De stijlvolle kunststof kozijnen van Weru: de Audi onder de kozijnen.
De stijlvolle kunststof kozijnen van Weru: de Audi onder de kozijnen.
Benieuwd naar onze voorwaarden voor aannemers?
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.
Of beter nog: kom langs voor een kop koffie.
(We beloven niets, maar er staat geregeld taart klaar.)

Kunststof kozijnen fabriek

De twee fabrieken van Weru staan in Duitsland. Hier maken ze je kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien helemaal op maat. En geloof ons: er is wat dat betreft heel veel mogelijk. Geef de specificaties door, en wij doen de rest. Inclusief afleveren waar en wanneer jij wilt. Weru is een van de oudste, grootste en meest innovatieve leveranciers van kunststof kozijnen ter wereld. Ze maakten er ruim 25 miljoen (dan weet je wel hoe het moet) en leveren al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen in Nederland.

Kunststof kozijnen groothandel en leverancier, rechtstreeks bestellen bij de fabrieken van Weru in Duitsland.
Links de hoofdvestiging in Rudersberg, rechts de fabriek in Triptis.

Benieuwd hoe de kunstwerkjes van Weru en Mondana eruitzien? Kom langs in de showroom, of neem alvast een kijkje:

Kozijnen groothandel Leiden e.o.

Onze showroom en hal bevinden zich in Sassenheim. Naast Sassenheim zijn we actief in: Abbenes, Aerdenhout, Bennebroek, Buitenkaag, Cruquius, Heemstede, Hillegom, Hoogmade, Kaag en Braassem, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud Ade, Oude Wetering, Rijpwetering, Rijnsburg, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Valkenburg (ZH), Vogelenzang, Voorhout, Warmond, Woubrugge, Zandvoort, De Zilk, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Zwaanshoek.

Zitten jullie ergens anders? Neem contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

De voordelen op een rijtje

Kunststof en aluminium hebben een hoop voordelen, helemaal als je kiest voor de kwaliteitsproducten van Weru en Mondana. We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

1. Onderhoudsvriendelijk

‘Hout is onderhoud, een kunststof kozijn is zorgelijks genieten’, zeggen we altijd bij Ambra Kozijnen. En dat geldt net zo goed voor aluminium kozijnen: je hoeft ze maar twee tot drie keer per jaar schoon te maken. Schilderen hoeft al helemaal niet. Kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru en Mondana zijn namelijk kleurvast.

2. Voordelig

De totale kosten van een kozijn hangen samen met de aanschafkosten, de totale onderhoudskosten en de levensduur van het kozijn. Vanwege de lange levensduur en de zeer lage onderhoudskosten steken kunststof kozijnen wat dit betreft met kop en schouders uit boven aluminium en houten kozijnen.

3. Veel kleuren en structuren

Zowel Weru als Mondana leveren in honderden verschillende kleuren. Bij Weru kun je daarnaast kiezen uit verschillende structuren, bijvoorbeeld parel- of houtstructuur. Met houtlook en rechte lasverbindingen zie je het verschil met een houten kozijn nauwelijks. Ideaal voor wie een klassieke uitstraling zoekt, of houten en kunststof kozijnen wil combineren. Ook interessant: Mondana biedt verschillende kleuren met hamerslageffect.

4. Inbraakwerend

Probeer het maar eens met een koevoet: een kunststof of aluminium kozijn forceer je veel minder makkelijk dan een houten kozijn. Bij Weru is inbraakwerend beslag zelfs standaard inbegrepen. Dat is weer die Duitse degelijkheid.

5. Zeer isolerend

Kunststof kozijnen zijn dikker dan aluminium kozijnen. Dat draagt bij aan de isolatiewaarde. En hoe meer luchtkamers een kunststof kozijn heeft, hoe hoger die isolatiewaarde wordt. Weru-kozijnen hebben minimaal 5 luchtkamers. Lang verhaal kort: kunststof is de beste keuze als het gaat om isolatie.

6. Brandveilig

Dit is een beetje een open deur, maar hout is brandbaar. Dat maakt aluminium en kunststof kozijnen de brandveilige keuze. De kunststof kozijnen van Weru hebben een licht dovende werking, zodat de brand niet verergert.

7. Slank profiel en groot oppervlak

Als je de voordelen hierboven bekijkt, zie je dat kunststof gemiddeld wat aantrekkelijker is dan aluminium. Er zijn twee belangrijke uitzonderingen. Ten eerste: slanke profielen. Bij aluminium kozijnen kun je kiezen voor stijlvolle ranke profielen, perfect als je een strakke en subtiele uitstraling wil. Ten tweede: grote raampartijen. Aluminium is sterker dan kunststof, dus voor een groot raamoppervlak kies je beter een aluminium kozijn.

Op zoek naar een kunststof kozijnen groothandel?
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.
Of beter nog: kom langs voor een kop koffie.
(We beloven niets, maar er staat geregeld taart klaar.)
Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website