Contact

Over Ambra Kozijnen

Ambra Kozijnen is trots dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Waarom? Omdat Weru staat voor ‘Deutsche gründlichkeit’. Alle kozijnen, deuren en schuifpuien worden vervaardigd in de twee fabrieken in Zuid-Duitsland. Kwaliteit in kunststof, geproduceerd met de modernste technieken. Een modern design of tijdloze klassieker voor ieder huis en elke stijl. De kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru zijn onderhoudsarm, hebben een zeer lange levensduur en worden speciaal voor jou op maat gemaakt.

Weru is een van de oudste, grootste en meest innovatieve leveranciers van kunststof kozijnen ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1843 en levert al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen in Nederland. Zelf gaan we nog niet zolang mee. We hebben Ambra Kozijnen niet zelf opgericht: we namen het over in 2018. Toen bestond het al een aantal jaar. In 2020 trokken we in bij Multiglas, dat al sinds 1994 aan de Industriekade in Sassenheim is gevestigd.

Sindsdien kun je op één adres terecht voor alles op het gebied van glas, kozijnen en raamdecoratie. En niet alleen in kunststof, maar ook aluminium. (Dat adres is trouwens Industriekade 32. Maar dat had je vast al gezien. )

Onze medewerkers

Vacature kozijnenmonteur kunststof kozijnen: het team van kozijnenmonteurs en glaszetters waamee je gaat samenwerken.
Het team van Ambra Kozijnen en Multiglas.