Contact

Den Haag: kozijnen vervangen of schuifpui installeren? Ambra fikst het!

Woon je in of in de buurt van Den Haag en ben je op zoek naar nieuwe kunststof of aluminium kozijnen of schuifpui van hoge kwaliteit? Duurzaam, veilig en mooi, precies zoals je het voor je ziet? Dan moet je bij Ambra Kozijnen zijn. Wij leveren en plaatsen onder meer de kunststof kozijnen van Weru en de aluminium kozijnen van Mondana. Op maat gemaakt en met talloze aanvullende opties om uit te kiezen.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek >>>

Kunststof kozijnen Den Haag

Met kunststof bereik je de best mogelijke isolatie met het minst mogelijke onderhoud. En wat kunststof kozijnen betreft is er geen betere keuze dan Weru: een en al Duitse degelijkheid. Met volop voordelen en bijna eindeloos veel mogelijkheden. Daar kunnen wij je persoonlijk over adviseren. Verder kun je van ons verwachten dat we je nieuwe kozijnen zorgvuldig en met liefde plaatsen. Meer weten? Lees verder op onze pagina over kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen in Den Haag: mooi met houtlook

De bus van Ambra Kozijnen is al geregeld met een kofferbak vol kunststof afgereden naar de stad achter de duinen. Hieronder zie je het resultaat van een mooie klus die we daar uitvoerden: oer-Hollandse (houten) kozijnen vervangen door de kunststof kozijnen van Weru. Daar zie je ook dat je met kunststof een traditionele look kunt bereiken. Niet alleen door de houtstructuur, maar ook door de verdiepte profielen, de rechte lasverbinding en de tussenstijl in de bovenlichten. Mooi hè?

Deze kunststof kozijnen plaatsten we in Den Haag. Het kozijntype is  Castello Trado van Weru: verdiepte profielen en een houtstructuur inclusief realistische houtnerf.
Het kozijntype Castello Trado van Weru: verdiepte profielen en een houtstructuur inclusief realistische houtnerf.
Zo zagen de originele houten kozijnen in Den Haag eruit. De klassieke uitstraling is behouden, maar nu inclusief moderne ventilatieroosters en superieure isolatie.
Situatie vooraf: de klassieke uitstraling is behouden en voorzien van moderne ventilatieroosters en superieure isolatie.

Aluminium kozijnen Den Haag

Ga je liever voor de strakste en modernste uitstraling? Dan wil je de aluminium kozijnen van Mondana: slanke profielen met extra draagkracht. Perfect voor eigentijdse interieurs en kantoren, en voor liefhebbers van licht en ruimtelijkheid. Net als bij kunststof zijn er extra opties en honderden kleuren om uit te kiezen. En er is vrijwel eindeloos veel maatwerk mogelijk. Meer weten? Lees verder op onze pagina over aluminium kozijnen.

“Prima bedrijf! Afspraken zijn helder en worden goed nagekomen. De schuifpui is degelijk geinstalleerd door fijne en deskundige medewerkers. En alles keurig opgeruimd.”
Bekijk onze andere klantreviews >>

Schuifpui Den Haag: kunststof of aluminium

Naast kozijnen voor ramen kun je ons inschakelen voor het plaatsen van schuifpuien, schuifdeuren, glaswanden en meer. Gemaakt van kunststof of aluminium. Waar je ook voor kiest, met een schuifpui breng je daglicht en ruimte in huis. Zonder in te boeten op isolatie: zowel kunststof schuifpuien als aluminium schuifpuien houden kou en hitte buiten. Met wederom de keuze uit allerlei uitvoeringen, kleuren, structuren, glassoorten en vergrendelmogelijkheden. Laat je vooral inspireren en adviseren.

Deze aluminium schuifpui plaatsten we in Sassenheim, maar het had net zo goed Den Haag kunnen zijn.
Deze schuifpui plaatsten we in Sassenheim, maar het had net zo goed Den Haag kunnen zijn.

Dubbel glas Den Haag: isoleer je woning met HR glas!

Heb je thuis nog ouderwets enkel- of dubbelglas? Door de overstap te maken naar hoogrendementsglas (HR-glas), verbeter je de isolatie van je woning aanzienlijk. Dat is goed voor het milieu, en zorgt bovendien voor lagere stookkosten. Stap je over van enkelglas op HR++ glas? Dan bespaar je op jaarbasis 40 kuub gas per vierkante meter glas. Je kunt je nieuwe kunststof of aluminium kozijnen combineren met dubbel isolatieglas (HR++), of met triple glas (HR+++) voor nog betere isolatie. Lees alles over je woning verduurzamen.

Gloednieuwe kunststof deuren in Den Haag

Naast kozijnen en schuifpuien plaatsen we ook kunststof deuren: van voordeuren tot terrasdeuren. Dat deden we eerder al in Den Haag. Leuk detail: waar je nu de deuren op de foto’s ziet, zat eerst een raam. We verwijderden de borstwering, toverden de vensterbank van natuursteen om tot een drempel en werkte alles netjes af. Zonder te hoeven stuken! Ook hier weer zie je het kunststof van Weru. Veilig, onderhoudsarm en duurzaam. De producten van Weru gaan makkelijk 50 jaar mee. Dat is 50 jaar zorgeloos genieten.

Kunststof deuren in Den Haag geplaatst: Weru terrasdeuren van het type Castello Trado met ventilatieroosters boven de deuren.
Weru terrasdeuren type Castello Trado met ventilatieroosters boven de deuren.
Feilloos afgewerkt. Zou je zeggen dat hier eerst een raam met borstwering zat?
Feilloos afgewerkt. Zou je zeggen dat hier eerst een raam met borstwering zat?

Den Haag isolatie subsidie: hoe zit dat?

Als woningeigenaar kom je mogelijk in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Met deze landelijke subsidie kun je tot wel 15 procent van je investering in kozijnen en isolatieglas terugkrijgen. Je vraagt ‘m aan bij de RVO. Lees meer over subsidie op kunststof kozijnen. Verder bieden sommige gemeenten unieke subsidies aan. Kijk op de website van de gemeente Den Haag om te zien of er subsidieregelingen voor jou beschikbaar zijn.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website