Kunststof schuifpui

Een schuifpui op maat voor iedere woonstijl: bij Weru draaien ze er hun hand niet voor om. Kies uit tal van stijlen, kleuren en houtstructuren. Van strak en modern tot klassiek met van die gezellige roeden. De bediening gaat opvallend soepeltjes en wat betreft afmetingen is er opvallend veel mogelijk. Heb je al kunststof kozijnen of een kunststof deur van Weru? Dan kun je ervan op aan dat er een kunststof schuifpui is die er perfect bij past.

Schuifpui biedt zee aan licht en ruimte

Met een schuifpui creëer je licht en ruimte in je woning. Zorgt zo’n groot gat in de gevel niet voor tocht? Dat is een begrijpelijke zorg, maar nergens voor nodig. Zoals je dat bij Duitse degelijkheid mag verwachten: een kunststof schuifpui van Weru houdt geluid buiten en warmte binnen. Dat komt niet alleen door het dubbelglas (standaard HR++). Ook de speciaal ontworpen kunststof profielen hebben een zeer hoge isolatiewaarde.

Kunststof schuifpui plaatsen: hoe?

Bij het plaatsen van een schuifpui moeten we meestal eerst het bestaande kozijn verwijderen. Komt de schuifpui in plaats van een raam? Dan moeten we ook de borstwering wegfrezen. Dat doen we allemaal heel voorzichtig, zodat we niets beschadigen. Het gat in de gevel werken we vervolgens netjes af met stellatten. Hierna plaatsen we de schuifpui en zorgen we voor een tocht- en vochtdichte afwerking. Het oude glas, het kozijn en de bakstenen voeren we ten slotte op milieuvriendelijke wijze af.

Kunststof schuifpui met roeden op het glas (roeden in het glas is ook mogelijk).
Kunststof schuifpui met roeden op het glas (roeden in het glas is ook mogelijk).

Heb je een radiator of verwarmingsbuizen onder het raam waar de schuifpui komt? Dan moeten die eerst worden verplaatst. Dat doen we niet zelf. Hiervoor verwijzen we je door naar een betrouwbare partij waar we vaker mee samenwerken.

Prijzen kunststof schuifpui

Zocht je op “prijzen kunststof schuifpui”? Dan wil je vast weten: wat kost een kunststof schuifpui eigenlijk? Dat hangt onder meer af van de grootte en het soort schuifpui. Het beste kun je dat laten uitrekenen door een professional. Maar hoe weet je dat je niet te veel betaalt? Om daar achter te komen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Je leest het hieronder.

Kunststof schuifpui met stijlvolle tussenstijlen.
Kunststof schuifpui met stijlvolle tussenstijlen.

Eerst even de kaarten op tafel. Wij bij Ambra Kozijnen verkopen kunststof schuifpuien, deuren en kozijnen van Weru. Duurzaam, degelijk en Duits. We zijn er trots op dat we officieel Weru-dealer zijn en willen niets liever dan jou een schuifpui verkopen waar je dertig jaar of langer plezier van hebt. Maar we vinden het vooral heel belangrijk dat jij een goede afweging maakt tussen ons en onze concurrenten.

Daarom is dit ons advies. Vraag twee of drie offertes aan van bedrijven in de buurt. Laat ze een voor een langskomen om alles op te meten. Na afloop kies je de beste offerte uit: de beste prijs, het beste product en de partij waar je het beste gevoel bij hebt. Wij hopen natuurlijk dat wij dat zijn, maar ook als je niet voor ons kiest, zijn we blij voor je.

Kunststof schuifpui over de breedte van de hele pui.
Kunststof schuifpui over de breedte van de hele pui.

Offerte kunststof schuifpui

Als je meerdere offertes aanvraagt, is het wel van belang dat je ze kunt vergelijken. Dus dat er niet in de ene offerte dingen staan die in de andere ontbreken. Hier is een lijst van dingen om rekening mee te houden, zodat je straks geen appels met peren vergelijkt:

1. Wat voor beslag?

Wat voor beslag en slot wil je? Er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit, ook wat betreft inbraakwerendheid.

2. Extra opties?

Wordt het dubbelglas of driedubbelglas voor nog meer isolatie? Kies je voor een schuifpui met of zonder roeden? Bijpassende zijlichten of een bovenlicht? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

3. Offerte inclusief plaatsen?

Is de offerte inclusief plaatsen? Staat het er niet bij? Vraag dan om een nieuwe offerte inclusief plaatsen. Want alleen zo kun je de offerte vergelijken met andere aanbieders. Bovendien voorkom je zo onaangename verrassingen wanneer je later de factuur ontvangt.

4. Afvoer bouwafval?

Wij voeren de oude pui of het oude kozijn en het overige bouwafval netjes en op milieuvriendelijke wijze af. Dat doen we gratis. Staat er niets in de offerte over het afvoeren van bouwafval en of hier kosten aan verbonden zijn? Vraag het dan even na, want je wil niet met bouwafval blijven zitten.

5. Garantie?

Weru geeft 10 jaar garantie op de schuifpui en 5 jaar op het beslag. Op dubbelglas zit 10 jaar garantie. Bovendien is er Weru Partner Garant. Hiermee loopt de garantie door, ook als de Weru-dealer waar je het kozijn bestelt straks niet meer bestaat. Controleer altijd of de garantievoorwaarden in de offerte staan.

Door goed rekening te houden met bovenstaande zaken, kun je de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken. En de beste aanbieding uitkiezen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Zullen we meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Bezoek onze showroom voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.
Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website