Kunststof buitendeur met kozijn

Een buitendeur met kozijn is wel zo fijn. Het deurkozijn krijg je er bij Weru altijd bij, dat draagt ook bij aan de isolatiewaarde. Een kunststof deur van Weru isoleert namelijk ontzettend goed. Maar die isolatiewaarde doe je in één klap teniet met een natuurstenen onderdorpel. Steen geleidt warmte, daarom voelt een stenen vloer ook kouder dan vloerbedekking of parket. Hiervoor heeft Weru een slimme oplossing: een geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als natuursteen, maar dan wél isolerend.

Klassieke kunststof buitendeur met daarnaast glas-in-loodraam. Het kunststof kozijn links is ook van Weru. Geplaatst in Vogelenzang.
Klassieke kunststof buitendeur met daarnaast glas-in-loodraam. Het kunststof kozijn links is ook van Weru. Geplaatst in Vogelenzang.

Kunststof buitendeur met zijlicht

Een groot aantal van de buitendeuren is leverbaar met een bijpassend zijlicht. Links, rechts of aan beide kanten. Desgewenst met ventilatierooster. De zijlichten van de voordeuren komen inclusief glaskunst: speciaal ontworpen beglazing, afgestemd op het design van de deur. Wil je liever wat anders? Naast helder glas zijn er niet minder dan 20 verschillende types figuurglas om uit te kiezen. Op de afbeelding zie je een kunststof achterdeur met zijlicht en daarin een ventilatierooster.

Kunststof buitendeur met kozijn, zijlicht en ventilatierooster.
Kunststof buitendeur met kozijn, zijlicht en ventilatierooster.

(3)dubbelglas in je buitendeur

Alle buitendeuren en zijlichten hebben dubbelglas (standaard HR++) voor de isolatie. Driedubbelglas is optioneel. Bovendien zit er altijd veiligheidsglas aan de buitenzijde van het deurraam om ongenode gasten buiten te houden.

Kunststof buitendeur met matglas ramen. Geplaatst in Hillegom.
Kunststof buitendeur met matglas ramen. Geplaatst in Hillegom.
Kunststof buitendeur met aluminium deurpaneel en drie matglas ramen.
Kunststof buitendeur met aluminium deurpaneel en drie matglas ramen.

Verschrikkelijk veel keuze

Om te beginnen zijn er meer dan 60 modellen, meerdere houtstructuren en talloze kleuren om uit te kiezen. Maar daarnaast kun je ook aan de deuren zelf nog van alles laten aanpassen. Waar je aan moet denken? Het profiel, wel of geen roeden, de grootte van de ramen, de grepen, het slot, opties om veiligheid en gemak verder te verhogen enzovoort. Lees meer over de opties van onze kunststof voordeurenachterdeurentuindeuren en schuifpuien.

Kunststof buitendeur: achterdeur, terrasdeuren en bijpassende kozijnen.
Kunststof buitendeur: achterdeur, terrasdeuren en bijpassende ramen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website