Contact

Kunststof buitendeur met kozijn

Wil je een moderne, duurzame en veilige buitendeur? Dan wil je een kunststof buitendeur met kozijn van kwaliteitsmerk Weru.

 • Kunststof buitendeuren met kozijn en composiet onderdorpel bieden uitstekende isolatie.
 • Kunststof buitendeuren zijn zo goed als onderhoudsvrij.
 • Inbrekers? Kunststof deuren krijg je niet zomaar open. Al helemaal niet als je kiest voor extra veiligheidsopties.
 • Gek op traditionele deuren? Kies dan voor kunststof met houtlook en verdiepte profielen.
 • Talloze kleuren, structuren en aanvullende opties om uit te kiezen.
 • Je krijgt nu tot wel 15% overheidssubsidie op isolerende ingrepen.

Je leest er hieronder meer over. Eerst bespreken we kort welke soorten buitendeuren Weru in het assortiment heeft.

Kunststof voordeur

Weru voordeuren zijn enorm veelzijdig. Kies houtlook, een verdiept profiel en bijvoorbeeld grachtengroen voor een klassieke voordeur. Of ga voor modern met vlakke profielen, stijlvolle handgrepen en strakke kleuren, zoals bij de voordeur hieronder. Lees meer over Weru kunststof voordeuren.

Kunststof voordeur, kunststof schuurdeur en kunststof kozijnen van Weru, geïnstalleerd met bijpassende boeidelen in Hoofddorp.
Kunststof voordeur, schuurdeur en kozijnen van Weru, geïnstalleerd met bijpassende boeidelen in Hoofddorp.

Kunststof schuurdeur

Ben je specifiek op zoek naar een kunststof schuurdeur? De buitendeuren van Weru lenen zich daar uitstekend voor. Alle informatie op deze pagina is ook van toepassing op schuurdeuren.

Twee kunststof schuurdeuren met links een zijlicht, geïnstalleerd in Zoetermeer.
Twee kunststof schuurdeuren met links een zijlicht, geïnstalleerd in Zoetermeer.
Kunststof schuurdeur met kozijn, geïnstalleerd in Voorhout.
Kunststof schuurdeur met kozijn, geïnstalleerd in Voorhout.

Kunststof achterdeur

Een kunststof achterdeur of schuurdeur: eigenlijk is er geen verschil. De ene zit over het algemeen bij de keuken of bijkeuken, de ander in de schuur. Verder is het dezelfde deur. Heb je zowel een achter- als schuurdeur nodig? Kies dan dezelfde deur, dat staat meestal het mooist. Lees meer over Weru kunststof achterdeuren.

Twee kunststof achterdeuren met zijlicht: links met deurpaneel, rechts helemaal glas, inclusief ventilatierooster. Geïnstalleerd in Wassenaar.
Twee achterdeuren met zijlicht: links met deurpaneel, rechts helemaal glas, inclusief ventilatierooster. Geïnstalleerd in Wassenaar.

Kunststof tuindeuren

Of je ze nu tuindeuren noemt, terrasdeuren, openslaande deuren of stolpdeuren, het principe blijft hetzelfde: twee buitendeuren naast elkaar. Lees meer over Weru kunststof tuindeuren.

Kunststof openslaande deuren van Weru met houtlook, geïnstalleerd op een balkon.
Officieel zijn dit balkondeuren (want daar hebben we ze geïnstalleerd): kunststof openslaande deuren van Weru met houtlook.

Kunststof buitendeur met composiet onderdorpel

Als we een kunststof buitendeur installeren is dat altijd met kozijn. Het deurkozijn krijg je er bij Weru altijd bij, dat draagt ook bij aan de isolatiewaarde. Een kunststof deur van Weru isoleert namelijk ontzettend goed. Maar die isolatiewaarde doe je in één klap teniet met een natuurstenen onderdorpel. Steen geleidt warmte, daarom voelt een stenen vloer ook kouder dan vloerbedekking of parket. Hiervoor heeft Weru een slimme oplossing: een geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als natuursteen, maar dan wél isolerend.

Klassieke kunststof buitendeur met daarnaast glas-in-loodraam. Het kunststof kozijn links is ook van Weru. Geplaatst in Vogelenzang.
Klassieke kunststof buitendeur met daarnaast glas-in-loodraam. Het kunststof kozijn links is ook van Weru. Geïnstalleerd in Vogelenzang.

Kunststof buitendeur met zijlicht

Een groot aantal van de buitendeuren is leverbaar met een bijpassend zijlicht. Links, rechts of aan beide kanten. Desgewenst met ventilatierooster. De zijlichten van de voordeuren komen inclusief glaskunst: speciaal ontworpen beglazing, afgestemd op het design van de deur. Wil je liever wat anders? Naast helder glas zijn er niet minder dan 20 verschillende types figuurglas om uit te kiezen.

Kunststof buitendeur met matglas ramen. Geplaatst in Hillegom.
Kunststof buitendeur met matglas ramen. Geïnstalleerd in Hillegom.
Kunststof buitendeur met aluminium deurpaneel en drie matglas ramen.
Kunststof buitendeur met aluminium deurpaneel en drie matglas ramen.

Kunststof is zeer inbraakveilig

Met zo’n stijlvolle kunststof buitendeur van Weru zit je er niet alleen warm en comfortabel bij, maar ook nog eens veilig. De standaarduitvoeringen zijn uiteraard inbraakwerend, maar je kunt met aanvullende beveiligingsopties de hoogste weerstandsklasse bereiken (RC2). Een aantal voorbeelden:

 • AutoLock Plus: een mechanisch slot dat automatisch vergrendelt
 • Uittilbeveiliging: sluitpennen en -kommen maken het forceren van de deur vrijwel onmogelijk
 • Veiligheidsrozet: beschermt de cilinder tegen openboren, uittrekken en loswrikken
 • Janus veiligheidscilinder: een unieke cilinder die voldoet aan de strengste beveiligingseisen
 • P4A-beglazing: gelaagd veiligheidsglas met folie

Nog meer veiligheid

Er zijn nog een aantal aanvullende opties om je buitendeur zo slim en veilig mogelijk te maken. Denk aan een elektrische deuropener met intercom of een digitale deurspion. Of word net als James Bond en open je deur met je vingerafdruk. Een buitendeur van Weru is zoveel meer dan alleen een buitendeur!

HR++ glas of triple glas

Kies je voor een buitendeur met glas? De deuren van Weru zijn standaard uitgerust met HR++ glas. Maar je kunt ook kiezen voor triple glas voor nóg betere isolatie en veiligheid. Bij Weru heb je bovendien de keuze uit verschillende soorten (figuur)glas en maatwerk, bijvoorbeeld gezandstraald glas met naam of huisnummer.

Kunststof voordeur inclusief kozijn met gezandstraald glas met doorzichtige bies rondom. Links een kunststof kozijn met draai-kiepraam en ventilatierooster, ook van Weru. Geïnstalleerd in Sassenheim.
Voordeur met gezandstraald glas met doorzichtige bies rondom. Het kunststof kozijn met draai-kiepraam en ventilatierooster is ook Weru. Geïnstalleerd in Sassenheim.

Zorgeloos genieten

Met een kunststof voordeur ben je verzekerd van superieure isolatie, inbraakveiligheid en een mooie en verzorgde entree van je woning. Maar misschien nog wel het grootste voordeel van kunststof is dat het zeer onderhoudsarm is. Je hoeft je Weru-voordeur nooit opnieuw te schilderen. Alleen om de zoveel tijd een doekje eroverheen en hij gaat tientallen jaren mee.

Nog meer besparen dankzij subsidie

Er is een aantrekkelijke subsidieregeling: de ISDE. Deze afkorting staat voor: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing voor woningeigenaren. Op basis van de totale oppervlakte van de kunststof kozijnen, kozijnpanelen, deuren en beglazing krijg je geld terug. Dat kan oplopen tot wel 15%.

Let op: je krijgt alleen subsidie wanneer je een deur vervangt. Dus niet voor een nieuwe deur waar eerst alleen een muur zat. Lees hier meer over de subsidieregeling.

Verschrikkelijk veel keuze

Er zijn meer dan 60 modellen, meerdere houtstructuren en talloze kleuren om uit te kiezen. Daarnaast kun je ook aan de deuren zelf nog van alles laten aanpassen. Het profiel, wel of geen roeden, de grootte van de ramen, de grepen, het slot, opties om veiligheid en gemak verder te verhogen enzovoort. Het is nogal wat! Onze adviseurs nemen graag – geheel vrijblijvend – alle mogelijkheden en opties met je door.

Kunststof buitendeur: achterdeur, terrasdeuren en bijpassende kozijnen.
Kunststof buitendeur: achterdeur, terrasdeuren en bijpassende ramen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

 • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
 • We bespreken jouw wensen in alle rust
 • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
 • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
 • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website