Kunststof buitendeur

Het deurkozijn krijg je er bij Weru altijd bij, dat draagt ook bij aan de isolatiewaarde. Een kunststof buitendeur van Weru isoleert namelijk ontzettend goed. Maar die isolatiewaarde doe je in één klap teniet met een natuurstenen onderdorpel. Steen geleidt warmte, daarom voelt een stenen vloer ook kouder dan vloerbedekking of parket. Hiervoor heeft Weru een slimme oplossing: een geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als natuursteen, maar dan wél isolerend.

Kunststof buitendeur met zijlicht

Een groot aantal van de buitendeuren is leverbaar met een bijpassend zijlicht. Links, rechts of aan beide kanten. Desgewenst met ventilatierooster. De zijlichten van de voordeuren komen inclusief glaskunst: speciaal ontworpen beglazing, afgestemd op het design van de deur. Wil je liever wat anders? Naast helder glas zijn er niet minder dan 20 verschillende types figuurglas om uit te kiezen. Op de afbeelding zie je een kunststof achterdeur met zijlicht en daarin een ventilatierooster.

Kunststof buitendeur met kozijn, zijlicht en ventilatierooster.
Kunststof buitendeur met kozijn, zijlicht en ventilatierooster.

(3)dubbelglas

Alle buitendeuren en zijlichten hebben dubbelglas (standaard HR++) voor de isolatie. Driedubbelglas is optioneel. Bovendien zit er altijd veiligheidsglas aan de buitenzijde van het deurraam om ongenode gasten buiten te houden.

Landelijke blauwe buitendeur met wit kozijn en bijpassende ramen.
Landelijke blauwe buitendeur met wit kozijn en bijpassende ramen.

Verschrikkelijk veel keuze

Om te beginnen zijn er meer dan 60 modellen, meerdere houtstructuren en talloze kleuren om uit te kiezen. Maar daarnaast kun je ook aan de deuren zelf nog van alles laten aanpassen. Waar je aan moet denken? Het profiel, wel of geen roeden, de grootte van de ramen, de grepen, het slot, opties om veiligheid en gemak verder te verhogen enzovoort. Lees meer over de opties van onze kunststof voordeurenachterdeurentuindeuren en schuifpuien.

Kunststof buitendeur: achterdeur, terrasdeuren en bijpassende kozijnen.
Kunststof buitendeur: achterdeur, terrasdeuren en bijpassende ramen.
Bezoek onze showroom voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.
Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website