Slimme deurbel

Al meer dan een half miljoen Nederlanders hebben hun voordeur beveiligd met een slimme deurbel. Dat lazen we in de Smart Home Monitor 2020 van marktanalist Multiscope. Net als dat het aandeel slimme deurbellen in twee jaar tijd is verdubbeld. En inmiddels al 18 procent van de Nederlandse huishoudens in het bezit is van slimme beveiligingsapparatuur. De komende jaren worden dat er alleen maar meer, blijkt uit het marktonderzoek: één op de vijf consumenten is van plan binnen een jaar ook een slimme deurbel aan te schaffen.

Veilig en handig

Met een slimme deurbel zie je op je smartphone wie er aanbelt, ook als je niet thuis bent. Da’s wel zo’n veilig idee. Dat we aan die veiligheid veel waarde hechten, blijkt wel uit het geld dat we eraan uitgeven. Samen hebben Nederlanders al een half miljard aan slimme beveiligingsapparatuur uitgegeven, een groei van 38 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De meest opvallende groei binnen de verschillende beveiligingstools is de verkoop van slimme deurbellen, die het afgelopen jaar verdubbelde.

Beveiligingssystemen kunststof deuren

Weru en Polytec, onze leveranciers van degelijke en stijlvolle kunststof voordeuren, spelen met hun uitgebreide assortimenten in op de populariteit van de slimme beveiligingssystemen. En het mooie aan hun eigen systemen is dat je ze meteen handig en stijlvol in je voordeur kunt integreren. Zo weet je zeker dat je huis en spullen zijn voorzien van de best passende beveiliging.

Slimme deurbel bij Weru

De elektrische deuropener van Weru is vergelijkbaar met de slimme deurbel. Via de intercom hoor je wie er aanbelt en met een druk op een knop open je de voordeur. Zeker voor als je niet op de begane grond woont, ver moet lopen naar je voordeur of minder mobiel bent, is dat een uitkomst. Weru’s digitale deurspion werkt vergelijkbaar: via een camera zie je vanuit een monitor in huis precies wat er voor je deur gebeurt.

Naast een slimme deurbel kun je je moderne voordeur van Weru ook beveiligen met een EasyLock-systeem. Hiermee open je de deur door je vingerafdruk te scannen (of met een app op je smartphone) en valt de deur automatisch in het slot. En met het intelligente AutoLock-sluitsysteem vergrendel je de deur automatisch op drie punten. Dat maakt het zo goed als onmogelijk om het deurslot te forceren, terwijl je de deur zelf eenvoudig opent en sluit.

Lees meer over Weru kunststof voordeuren

Slimme deurbel: Elektrische deuropener met intercom
Elektrische deuropener met intercom: doe open met een druk op de knop.
Slimme deurbel: digitale deurspion
Digitale deurspion: haarscherp beeld voor de voordeur.
EasyLock: deur openen met vingerafdruk of smartphone.
EasyLock: deur openen met vingerafdruk of smartphone.

Slimme beveiligingsopties bij Polytec

Ook de stijlvolle en degelijke voordeuren van Polytec kun je mooi combineren met verschillende slimme beveiligingstools. Zo is er keuze uit een deurgreep met geïntegreerde vingerscan. Hiermee open je de deur met je vingerafdruk en hoef je nooit meer bang te zijn dat je je sleutel verliest en meteen de sloten moet vervangen.

In de deurgreep kan ook een digitale deurspion worden geïntegreerd. Met het meegeleverde beeldscherm zie je dan meteen wie er voor de deur staat. Eventueel kun je de vingerscanner en de deurspion ook op een andere plek in de voordeur laten monteren, of in de deurpost naast de voordeur. Maar net wat je mooi en praktisch vindt. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer over Polytec kunststof voordeuren

Polytec kunststof voordeur met geïntegreerde deurbel, videocamera en spreekinstallatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Woon je in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag? Dan komen we ook graag bij jou langs.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen
Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website