Contact

Slimme deurbel

Op 15% van de voordeuren vind je ‘m: de slimme deurbel. In drie jaar tijd nam het aantal huishoudens met een slimme deurbel toe van 0,5 naar 1,2 miljoen. Dat lazen we in de Smart Home Monitor 2023 van marktanalist Multiscope. Uit hun onderzoek blijkt dat 28% van de huishoudens in het bezit is van slimme beveiligingsapparatuur. Met een interessante nieuwe ontwikkeling: 2% van de huishoudens heeft inmiddels een slim deurslot.

Grafiek die laat zien dat de slimme deurbel steeds populairder wordt, ook heeft 2% van de huishoudens een slim deurslot.

Verschil slimme deurbel en slim deurslot

Met een slimme deurbel zie je op je smartphone wie er aanbelt, ook als je niet thuis bent. Handig, en wel zo’n veilig idee. Een slim deurslot of smart lock is een slot dat je opent met bijvoorbeeld een app op je telefoon, een code of je vingerafdruk. Ook handig, want je vinger raak je niet snel kwijt.

Kunststof voordeur van Weru met slim deurslot (vingerscanner) in deurgreep.
Kunststof voordeur van Weru met slim deurslot (vingerscanner) in deurgreep (goed kijken!).
Binnenkant kunststof voordeur met slim deurslot (smart lock) ook met sleutel af te sluiten.
De binnenkant, zoals je ziet kan de deur ook met een sleutel op slot.

Beveiligingssystemen kunststof deuren

Weru en Polytec, onze leveranciers van degelijke en stijlvolle kunststof voordeuren, spelen met hun uitgebreide assortimenten in op de populariteit van de slimme beveiligingssystemen. En het mooie aan hun eigen systemen is dat je ze meteen handig en stijlvol in je voordeur kunt integreren. Zo weet je zeker dat je huis en spullen zijn voorzien van de best passende beveiliging.

Slimme deurbel bij Weru

De elektrische deuropener van Weru is vergelijkbaar met de slimme deurbel. Via de intercom hoor je wie er aanbelt en met een druk op een knop open je de voordeur. Zeker voor als je niet op de begane grond woont, ver moet lopen naar je voordeur of minder mobiel bent, is dat een uitkomst. Weru’s digitale deurspion werkt vergelijkbaar: via een camera zie je vanuit een monitor in huis precies wat er voor je deur gebeurt.

Slimme deurbel van Weru: elektrische deuropener met intercom.
Elektrische deuropener met intercom: doe open met een druk op de knop.
Slimme deurbel van Weru: digitale deurspion.
Digitale deurspion: haarscherp beeld voor de voordeur.
Slim deurslot EasyLock van Weru: deur openen met vingerafdruk of smartphone.
Slim deurslot EasyLock: deur openen met vingerafdruk of smartphone.

Slim deurslot (smart lock) bij Weru

Naast een slimme deurbel kun je je moderne voordeur van Weru ook beveiligen met een slim deurslot: het EasyLock-systeem. Hiermee open je de deur door je vingerafdruk te scannen (of met een app op je smartphone) en valt de deur automatisch in het slot. En met het intelligente AutoLock-sluitsysteem vergrendel je de deur automatisch op drie punten. Dat maakt het zo goed als onmogelijk om het deurslot te forceren, terwijl je de deur zelf eenvoudig opent en sluit.

Lees meer over Weru kunststof voordeuren

Slimme deurbel en andere opties bij Polytec

Ook de stijlvolle en degelijke voordeuren van Polytec kun je mooi combineren met verschillende slimme beveiligingstools. Zo is er keuze uit een deurgreep met geïntegreerde vingerscan. Hiermee open je de deur met je vingerafdruk en hoef je nooit meer bang te zijn dat je je sleutel verliest en meteen de sloten moet vervangen.

In de deurgreep kan ook een digitale deurspion worden geïntegreerd. Met het meegeleverde beeldscherm zie je dan meteen wie er voor de deur staat. Eventueel kun je de vingerscanner en de deurspion ook op een andere plek in de voordeur laten monteren, of in de deurpost naast de voordeur. Maar net wat je mooi en praktisch vindt. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer over Polytec kunststof voordeuren

Slimme deurbel bij Polytec kunststof deuren: geïntegreerde deurbel, videocamera en spreekinstallatie.
Polytec kunststof voordeur met geïntegreerde deurbel, videocamera en spreekinstallatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website