Contact

Kunststof voordeuren met kozijn

Kunststof voordeuren met kozijn, in alle kleuren, soorten en maten. Maar ook achterdeuren en tuindeuren. Dat is waar ze bij Weru sterk in zijn. En vooruitstrevend. Neem het slimme driepuntsslot dat met één sleutelbeweging alle drie de sloten tegelijk opent en sluit. Of een deur die automatisch op slot gaat wanneer je ‘m dichttrekt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de deur te openen met je vingerafdruk. Hoe hightech wil je het hebben? Bij Weru zit je goed als het om inbraakwerende kunststof deuren gaat.

Van modern tot klassiek

Stel je kunststof voordeur, achterdeur of tuindeuren helemaal naar wens samen. Wordt het een klassieke of landelijke voordeur met houtlook? Of een strakke moderne voordeur? In dat geval kies je voor vlakke profielen, stijlvolle handgrepen en strakke kleuren. Het kan allemaal, in zo goed als elke kleur die je in gedachten hebt.

Kunststof deuren altijd met kozijn

Je nieuwe deur komt bij Weru altijd inclusief kozijn zodat je verzekerd bent van een perfect afgehangen deur. Je kunt bovendien kiezen voor een deurkozijn met geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als een onderdorpel van natuursteen, maar isoleert oneindig veel beter.

Kunststof kozijnen met deur

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen met deur, dus een complete kunststof pui met deur? Ook die kun je bij Weru helemaal naar wens samenstellen. Je hebt zowel keuze uit verschillende kunststof deuren als kunststof kozijnen. Lees meer over kunststof puien met deur.

Kunststof voordeuren: van modern tot klassiek

Weru heeft bijna 60 verschillende kunststof voordeuren. Ze worden allemaal op maat gemaakt, helemaal volgens jouw specificaties. Met of zonder bijpassend zijlicht, in je favoriete kleur, figuurglas, dubbelglas (standaard HR++), driedubbelglas, veiligheidsglas, noem maar op. En de handgrepen zijn ook nog eens standaard bij de prijs inbegrepen.
Kunststof voordeuren: van modern tot klassiek >

Polytec kunststof voordeur

Net zo duurzaam, degelijk en Duits als de deuren van Weru. Maar dan van Polytec. Met misschien nog wel meer verschillende modellen en mogelijkheden dan bij Weru. Polytec heeft een handige droomdeur-configurator waarmee je je deur helemaal naar wens samenstelt. Je kunt zelfs een foto van je eigen gevel uploaden en kijken hoe het eruitziet!
Polytec kunststof voordeur >

Kunststof tuindeuren

Met van die mooie dubbele terrasdeuren heeft je tuin pas echt een chique entree. Weer met tal van kleuren, houtstructuren en opties om uit te kiezen. Boven- en zijlichten, bijvoorbeeld. Wat de stijl van je huis ook is, en welke kleur en uitstraling je bestaande kozijnen ook hebben, Weru heeft kunststof tuindeuren die er perfect bij passen.
Kunststof tuindeuren >

Kunststof achterdeur met kozijn

Ook bij hun kunststof achterdeuren heeft Weru gezorgd voor een inbraakwerend ontwerp. Verder is er een heel scala aan opties om uit te kiezen. Om te beginnen bepaal je zelf hoe groot het raam wordt. Daarnaast kun je kiezen voor een zij- of bovenlicht. Of wat dacht je van zo’n gezellige klassieke achterdeur met roeden? Er zijn bovendien talloze kleuren, verschillende houtstructuren en meerdere scharnieren leverbaar.
Kunststof achterdeur met kozijn >
Kunststof voordeur met pui en deur meterkast. Geïnstalleerd in Leiden.

Kunststof buitendeur met kozijn

Of het nu gaat om een voordeur of achterdeur, openslaande terrasdeuren of een schuurdeur: Weru heeft een kunststof buitendeur voor iedere woningstijl en deurwens. Vanzelfsprekend zijn alle deuren van Weru standaard isolerend en inbraakwerend uitgevoerd. Verder zijn er tal van extra opties om de inbraakveiligheid en het gebruiksgemak nog verder te vergroten.
Kunststof buitendeur met kozijn >

Aluminium buitendeuren

Met een kunststof deur profiteer je van superieure isolatie en optimaal gemak. Want onderhoud is bijna niet nodig. Weet je wat ook zeer goed isoleert en vrijwel onderhoudsvrij is? Aluminium! Wij leveren en plaatsen de aluminium deuren van kwaliteitsmerk Mondana. Stijlvol, onderhoudsarm én veilig.
Aluminium buitendeuren >

De vele voordelen van een kunststof voordeur inclusief kozijn

Wil je een moderne, duurzame en veilige voordeur? Dan wil je een kunststof voordeur inclusief kozijn van het kwaliteitsmerk Weru.

 • Kunststof voordeuren inclusief kozijn en composiet onderdorpel bieden uitstekende isolatie.
 • Kunststof voordeuren zijn zo goed als onderhoudsvrij.
 • Inbrekers? Kunststof deuren krijg je niet zomaar open. Al helemaal niet als je kiest voor extra veiligheidsopties.
 • Gek op traditionele deuren? Kies dan voor kunststof met houtlook en verdiepte profielen.
 • Talloze kleuren, structuren en aanvullende opties om uit te kiezen.
 • Je krijgt nu tot wel 15% overheidssubsidie op isolerende ingrepen.

Hou je van hout? Kies kunststof!

Houten deuren met verdiepte profielen: typisch Nederlands en heel mooi, natuurlijk. Maar weet je wat nog mooier is? Een kunststof voordeur met traditionele verdiepte profielen en houtlook, inclusief superrealistische houtnerf. Bijna niet van echt te onderscheiden. Maar dan superisolerend, inbraakwerend en zo goed als onderhoudsvrij.

Kunststof voordeur is zeer inbraakveilig

Met zo’n stijlvolle kunststof voordeur van Weru zit je er niet alleen warm en comfortabel bij, maar ook nog eens veilig. De standaarduitvoeringen zijn uiteraard inbraakwerend, maar je kunt met aanvullende beveiligingsopties de hoogste weerstandsklasse bereiken (RC2). Een aantal voorbeelden:

 • AutoLock Plus: een mechanisch slot dat automatisch vergrendelt
 • Uittilbeveiliging: sluitpennen en -kommen maken het forceren van de deur vrijwel onmogelijk
 • Veiligheidsrozet: beschermt de cilinder tegen openboren, uittrekken en loswrikken
 • Janus veiligheidscilinder: een unieke cilinder die voldoet aan de strengste beveiligingseisen
 • P4A-beglazing: gelaagd veiligheidsglas met folie

HR++ glas of triple glas

Kies je voor een voordeur met glas? De deuren van Weru zijn standaard uitgerust met HR++ glas. Maar je kunt ook kiezen voor triple glas voor nóg betere isolatie en veiligheid. Bij Weru heb je bovendien de keuze uit verschillende soorten (figuur)glas en maatwerk, bijvoorbeeld gezandstraald glas met naam of huisnummer.

Kleuren, handgrepen, aanvullende opties

Kies je voor een voordeur met glas? De deuren van Weru zijn standaard uitgerust met HR++ glas. Maar je kunt ook kiezen voor triple glas voor nóg betere isolatie en veiligheid. Bij Weru heb je bovendien de keuze uit verschillende soorten (figuur)glas en maatwerk, bijvoorbeeld gezandstraald glas met naam of huisnummer.

Zorgeloos genieten

Met een kunststof voordeur ben je verzekerd van superieure isolatie, inbraakveiligheid en een mooie en verzorgde entree van je woning. Maar misschien nog wel het grootste voordeel van kunststof is dat het zeer onderhoudsarm is. Je hoeft je Weru-voordeur nooit opnieuw te schilderen. Alleen om de zoveel tijd een doekje eroverheen en hij gaat tientallen jaren mee.

Subsidie op kunststof voordeuren?

Er is een aantrekkelijke subsidieregeling: de ISDE. Deze afkorting staat voor: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing voor woningeigenaren. Op basis van de totale oppervlakte van de kunststof kozijnen, kozijnpanelen, deuren en beglazing krijg je geld terug. Dat kan oplopen tot wel 15%.

Let op: je krijgt alleen subsidie wanneer je een deur vervangt. Dus niet voor een nieuwe deur waar eerst alleen een muur zat. Lees meer over subsidie op kunststof kozijnen en deuren.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Vul het formulier in en onze adviseurs nemen contact met je op om een afspraak te maken.

 • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
 • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
 • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
 • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
 • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website