Kunststof deuren met kozijn

Kunststof voordeuren met kozijn, in alle kleuren, soorten en maten. Maar ook achterdeuren en tuindeuren. Dat is waar ze bij Weru sterk in zijn. En vooruitstrevend. Neem het slimme driepuntsslot dat met één sleutelbeweging alle drie de sloten tegelijk opent en sluit. Of een deur die automatisch op slot gaat wanneer je ‘m dichttrekt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de deur te openen met je vingerafdruk. Hoe hightech wil je het hebben? Bij Weru zit je goed als het om inbraakwerende kunststof deuren gaat.

Weru deuren altijd met kozijn

Je nieuwe deur komt bij Weru altijd inclusief kozijn zodat je verzekerd bent van een perfect afgehangen deur. Je kunt bovendien kiezen voor een deurkozijn met geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als een onderdorpel van natuursteen, maar isoleert oneindig veel beter.

Kunststof voordeuren: van modern tot klassiek

Weru heeft bijna 60 verschillende kunststof voordeuren. Ze worden allemaal op maat gemaakt, helemaal volgens jouw specificaties. Met of zonder bijpassend zijlicht, in je favoriete kleur, figuurglas, dubbelglas (standaard HR++), driedubbelglas, veiligheidsglas, noem maar op. En de handgrepen zijn ook nog eens standaard bij de prijs inbegrepen.
Kunststof voordeuren: van modern tot klassiek >

Polytec kunststof voordeur

Net zo duurzaam, degelijk en Duits als de deuren van Weru. Maar dan van Polytec. Met misschien nog wel meer verschillende modellen en mogelijkheden dan bij Weru. Polytec heeft een handige droomdeur-configurator waarmee je je deur helemaal naar wens samenstelt. Je kunt zelfs een foto van je eigen gevel uploaden en kijken hoe het eruitziet!
Polytec kunststof voordeur >

Kunststof tuindeuren

Met van die mooie dubbele terrasdeuren heeft je tuin pas echt een chique entree. Weer met tal van kleuren, houtstructuren en opties om uit te kiezen. Boven- en zijlichten, bijvoorbeeld. Wat de stijl van je huis ook is, en welke kleur en uitstraling je bestaande kozijnen ook hebben, Weru heeft kunststof tuindeuren die er perfect bij passen.
Kunststof tuindeuren >

Kunststof achterdeur met kozijn

Ook bij hun kunststof achterdeuren heeft Weru gezorgd voor een inbraakwerend ontwerp. Verder is er een heel scala aan opties om uit te kiezen. Om te beginnen bepaal je zelf hoe groot het raam wordt. Daarnaast kun je kiezen voor een zij- of bovenlicht. Of wat dacht je van zo’n gezellige klassieke achterdeur met roeden? Er zijn bovendien talloze kleuren, verschillende houtstructuren en meerdere scharnieren leverbaar.
Kunststof achterdeur met kozijn >

Kunststof buitendeur

Of het nu gaat om een voordeur of achterdeur, openslaande terrasdeuren of een schuurdeur: Weru heeft een kunststof buitendeur voor iedere woningstijl en deurwens. Vanzelfsprekend zijn alle deuren van Weru standaard isolerend en inbraakwerend uitgevoerd. Verder zijn er tal van extra opties om de inbraakveiligheid en het gebruiksgemak nog verder te vergroten.
Kunststof buitendeur >

Slimme deurbel

Weru en Polytec spelen met hun uitgebreide assortimenten in op de populariteit van de slimme beveiligingssystemen. En het mooie aan hun eigen systemen is dat je ze meteen handig en stijlvol in je voordeur kunt integreren. Zo weet je zeker dat je huis en spullen zijn voorzien van de best passende beveiliging.
Slimme deurbel >
Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website