Contact

Vacature calculator / medewerker binnendienst

Heb jij ervaring als calculator, medewerker binnendienst of allebei? Dan hebben wij een mooie vacature voor je met veel ruimte voor eigen inbreng. Je werkt nauw samen met onze monteurs en adviseurs. En je bent een onmisbare schakel in het proces van eerste klantcontact tot tevreden klant.

Over Ambra Kozijnen

Ambra Kozijnen uit Sassenheim (vlak bij Leiden) is officieel dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. We plaatsen ook aluminium kozijnen, puien, deuren en schuifpuien van Mondana, VELUX dakramen en raamdecoratie en horren van Verano en KeJe. Kwaliteitsproducten waar veel vraag naar is. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. En daarom zijn we op zoek naar een calculator / medewerker binnendienst om de offertes op te stellen en de kwaliteit en financiële haalbaarheid van onze projecten te bewaken.

Het team van Ambra Kozijnen heeft een vacature voor een medewerker binnendienst.
Het team van Ambra Kozijnen en Multiglas.

Wat ga je doen?

Met jouw nauwkeurigheid en bouwkundige inzicht zorg je voor een optimale uitvoering van onze projecten:

 • Je beoordeelt aanvragen op technische haalbaarheid.
 • Je begroot de materialen en uren, zodat de kostprijs helder is.
 • Vervolgens stel je een glasheldere offerte op.
 • Tijdens het proces bewaak je de opdracht op kwaliteit en financiële haalbaarheid.
 • Na afloop voer je de nacalculatie uit: was het project rendabel?

Lijkt het je leuk om bij klanten langs te gaan en het kozijn, de deur of de schuifpui in te meten? Graag, je hoeft het maar te zeggen! (Liever niet? Ook geen probleem.)

Ruimte voor eigen inbreng

Onze werkprocessen zijn niet in beton gegoten. Heb jij ideeën over hoe het beter kan? Dan staan we helemaal open voor jouw input. Hierboven kwamen jouw nauwkeurigheid en bouwkundige inzicht al aan bod. Dat zijn belangrijke eigenschappen voor dit werk. Net als een dienstverlenende en ondersteunende instelling. Ieder project is teamwerk en ieders bijdrage is noodzakelijk voor een geslaagd resultaat.

We krijgen veel aanvragen, daarom is het zaak dat je stressbestendig bent en ook onder druk nauwkeurig werkt. Wat betreft software gaan we ervan uit dat je overweg kunt met Microsoft Office. Voor de offertes en bestellingen gebruiken we specifieke software van de leverancier. Maar die heb je zo in de vingers.

Divers team van kozijnenmonteurs en glaszetters

Bij Ambra Kozijnen ben je onderdeel van een divers team. We delen het pand met ons broertje Multiglas, dus naast kozijnenmonteurs heb je collega’s die glas zetten. En natuurlijk nog een aantal collega’s op kantoor en in de hal. Gezelligheid en hard werken gaan hand in hand en we vinden het belangrijk om regelmatig een cursus of opleiding te volgen.

Wat wij jou bieden

 • Uitdaging en een prima salaris
 • Fulltime of parttime (28-40 uur)
 • Baanzekerheid (we groeien hard en hebben ambitie)
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Een fijn team waarin we respectvol met elkaar omgaan
 • Opleidingen (voor certificering of verbeteren van je werk)

Wel/geen ervaring?

We zoeken in principe iemand met minimaal een paar jaar ervaring als calculator of medewerker binnendienst. Heb je geen ervaring, maar wel een technische opleiding? Neem contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Sollicitatiebrief? Hoeft niet, mag wel

Word je hier vrolijk van? Dan kun je twee dingen doen: of je stuurt ons je motivatiebrief met cv, of we gaan eerst gewoon even koffie drinken. Leren we elkaar kennen, kun je meteen het bedrijf zien. En als we allebei enthousiast zijn, plannen we vervolgens een tweede gesprek in.

We horen graag van je!

Mail naar mary@ambrakozijnen.nl, bel 0252-830995 (vraag naar Mary) of vul het formulier in. We nemen snel contact met je op.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website