Kozijnen Leiden

Kozijnen Leiden

Ben je op zoek naar kozijnen in Leiden? Dan heb je nogal wat aanbieders om uit te kiezen. En niet alleen dat: ga je voor houten, aluminium of kunststof kozijnen? Wat het ook wordt, bij Ambra Kozijnen geven we je altijd een eerlijk advies. Wij willen namelijk dat jij de beste kozijnen voor jouw situatie kiest. Ook als dat niet die van ons zijn.

Kozijnen van Weru

Wij zijn zelf dealer van de kunststof kozijnen van Weru. Echte Duitse degelijkheid. Zijn mooi en blijven mooi. Bovendien gaan ze lang mee en hebben ze nauwelijks onderhoud nodig. Dus als de buren in de bloedhitte op de ladder hun kozijnen staan af te krabben, kun jij lekker genieten van het mooie weer. Je merkt het al: bij Ambra zijn we fan van de kunststof kozijnen van Weru. En natuurlijk ook van hun kunststof deuren (altijd inclusief kozijn) en kunststof schuifpuien.

>>> Bekijk hier de kunststof kozijnen van Weru >>>

Voor een goede afweging raad ik je aan om eerst te kiezen wat voor soort kozijnen je wilt. Vervolgens vraag je een offerte aan bij drie verschillende leveranciers van kozijnen in Leiden en omstreken. Dan heb je vergelijkingsmateriaal. Dat maakt de keuze een stuk overzichtelijker. Maar staar je niet blind op de prijs. Goedkoper betekent over het algemeen minder mogelijkheden, minder kwaliteit en een minder lange levensduur. Het moet ergens vandaan komen.

Welke kozijnen in Leiden kies je?

Ik gaf het hierboven al aan: kunststof kozijnen gaan lang mee en zijn heerlijk onderhoudsvrij. Houten kozijnen gaan langer mee, maar dan hebben ze wel geregeld onderhoud nodig. Voor de levensduur moet je denken aan zo’n 50 jaar voor kunststof kozijnen, 50-75 jaar voor houten kozijnen en 40 jaar voor aluminium kozijnen. Die laatste zijn trouwens net zo onderhoudsvriendelijk als kunststof, maar weer wat minder aantrekkelijk qua aanschafkosten.

Meer weten over de verschillen tussen kunststof, hout en aluminium? In het artikel Kozijnen vervangen: houten, aluminium of kunststof kozijnen? zet ik de 12 belangrijkste verschillen voor je op een rij. Bel, app of mail me als je vragen hebt!

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Kozijnen Leiden: Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Leiden en omstreken

Maak meteen een afspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl