Kozijnen Hillegom

Kozijnen Hillegom

Oké, eerst even met de billen bloot. Je komt waarschijnlijk op deze pagina omdat je op ‘kozijnen Hillegom’ zoekt. Maar wij zitten dus niet in Hillegom, maar in Sassenheim. Voordat je wegklikt: dat is vlakbij, slechts zo’n tien kilometer. En als je dat liever hebt, komen we gewoon bij jou langs voor een gratis advies en vrijblijvende offerte.

Kunststof kozijnen Hillegom

We zijn dealer van kwaliteitsmerk Weru. Die leveren niet alleen kunststof kozijnen, maar ook deuren en schuifpuien. Je hebt keuze uit verschillende modellen, van strak en modern tot klassiek en authentiek, en ruim 200 kleuren. Met houtlook is een kunststof kozijn van Weru bovendien nauwelijks van hout te onderscheiden. Dat is ronduit ideaal als je houten kozijnen hebt, maar ze niet allemaal tegelijk wilt vervangen. Of als je in zo’n mooie jarendertigwoning woont en de voordelen van kunststof kozijnen wilt combineren met een authentieke uitstraling.

Voordelen van kunststof kozijnen

Een groot voordeel van kunststof kozijnen is dat ze nauwelijks onderhoud vragen. Doordat je ze niet hoeft te schilderen, ben je op termijn een stuk voordeliger uit dan met houten kozijnen. En bij een kwaliteitsmerk als Weru ben je er zeker van dat je kozijnen mooi blijven. Dat is die befaamde Duitse degelijkheid. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat ze ontzettend goed isoleren. En dan zijn ze ook nog eens inbraakveiliger dan houten kozijnen. (Bij Weru is inbraakwerend beslag trouwens standaard inbegrepen.)

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

In kunststof kozijnen kun je niet boren. Daarom bieden we speciale raamdecoratie aan voor kunststof kozijnen van de bekende merken KeJe en Verano: plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. De raambekleding bevindt zich in een aluminium frame, dat je met magneetband (KeJe) of met speciale haakjes (Verano) aan het kozijn bevestigt. Dit systeem is ook weer gemakkelijk los te maken, bijvoorbeeld als je de ramen moet lappen.

Horren voor kunststof kozijnen

Voor draai-kiepramen hebben we zogenaamde inzethorren die je, de naam zegt het al, heel eenvoudig in het draai-kiepraam plaatst. Niet alleen geschikt voor kunststof draai-kiepramen, maar ook voor hout en aluminium. En als je last hebt van hooikoorts, biedt een inzethor met anti-pollengaas uitkomst.

Alle soorten glas

We delen het pand met ons zusterbedrijf Van der Meer Multiglas, al meer dan 25 jaar dé glaszetter van de Bollenstreek. Dus ook voor al je glaswensen ben je bij ons aan het juiste adres. Wel zo makkelijk.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Hillegom

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl