Vacature junior kozijnen monteur omgeving Leiden

Ambra Kozijnen uit Sassenheim is dealer en installateur van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. We plaatsen ook aluminium kozijnen, puien, deuren, schuifpuien, raamdecoratie en horren. Allemaal kwaliteitsproducten waar veel vraag naar is. Daarom hebben we een vacature voor een junior kozijnenmonteur die dit mooie vak wil leren.

Vacature kozijnenmonteur kunststof kozijnen: het team van kozijnenmonteurs en glaszetters waamee je gaat samenwerken.
Het team van Ambra Kozijnen en Multiglas.

Hoe ziet je werk eruit?

Je vormt een vast koppel met Marcel, onze ervaren kozijnenmonteur. Marcel gaat jou de fijne kneepjes van het vak leren. Van het verwijderen van de oude kozijnen, deuren en schuifpuien tot het plaatsen en afwerken van de nieuwe.

Iedere dag zijn jullie wel ergens anders bezig in de regio. Je komt bij de mensen thuis en maakt hun huis mooier. Daar worden mensen blij van, en dat is een van de dingen die dit werk zo leuk maakt. Omdat je bij de mensen thuis komt, is het belangrijk dat je netjes, beleefd en vriendelijk bent.

Bij Ambra Kozijnen ben je onderdeel van een divers team. We delen het pand met ons broertje Multiglas, dus naast kozijnenmonteurs heb je collega’s die glas zetten, glas in lood maken of bijvoorbeeld hardglazen deuren plaatsen. En verder hebben we natuurlijk nog een aantal collega’s in de hal en op kantoor.

Gezelligheid en hard werken gaan hand in hand en we vinden het belangrijk om regelmatig een cursus of opleiding te volgen. En als je naast kozijnen ook interesse hebt in glas, is dat zeker iets waar we voor open staan.

Wat wij jou bieden

  • Het vak leren van de besten
  • Fulltime of parttime (32-40 uur)
  • Baanzekerheid (we groeien hard en hebben ambitie)
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Een fijn team waarin we respectvol met elkaar omgaan
  • Opleidingen (voor certificering of verbeteren van je werk)
  • We zoeken een junior kozijnenmonteur, dus je hoeft nog geen ervaring te hebben. Ook een relevante opleiding is niet nodig.
  • Ben je schoolverlater? Ook geen probleem. We vinden het belangrijker dat je handig en nauwkeurig bent en je wilt inzetten om een vak te leren.

Sollicitatiebrief? Hoeft niet, mag wel

Word je hier vrolijk van? Dan kun je twee dingen doen: of je mailt ons je motivatiebrief met cv, of we gaan eerst gewoon even koffie drinken. Leren we elkaar kennen, kun je meteen het bedrijf zien. En als we allebei enthousiast zijn, plannen we vervolgens een tweede gesprek in.

Bel 0252-830995 en vraag naar Mary. Mailen kan ook: mary@ambrakozijnen.nl. (Heb je een vraag over deze vacature? Dan kun je natuurlijk ook bellen of mailen.)

(Bericht voor recruiters die ons willen helpen om een kozijnenmonteur te vinden: hartelijk dank, maar we zoeken liever zelf iemand.)

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website