Plisse voor draai-kiepraam

Plissegordijnen voor draaikiepraam

Eerst even dit: bij Ambra Kozijnen zetten we de puntjes op de i. Dus ook wat betreft onze spelling. En bij plisségordijnen is daar nog weleens onduidelijkheid over. Want sommige mensen schrijven ‘plissé’, anderen ‘plisse’. De één vindt dat het aan elkaar moet: ‘plissegordijnen’ of ‘plisségordijnen’, de ander heeft het liever los: ‘plisse gordijn’ of ‘plissé gordijn’. Dus we hebben even de Van Dale erbij gepakt. En de juiste spelling is ‘plissé’ en ‘plisségordijn’. (Dus eigenlijk hadden we de titel hierboven anders moeten schrijven.)

Geschikt voor ieder kiepraam

Een gewoon plisségordijn bevestigen op een draai-kiepraam, kiep-kantelraam, of een gewoon kiepraam, dat is niet zo handig. Met een plisségordijn met zijgeleiding is dit probleem uit de wereld: het raam kan gewoon open, zonder dat het plisségordijn in de weg zit. Strak, sjiek en stijlvol. We hebben twee verschillende systemen in ons assortiment: Splendid van Keje en Smartfit van Verano. Beide zijn geschikt voor elk soort kiepraam. Dus ook voor een draai-kiepraam of kiep-kantelraam. Wil je graag overal dezelfde plisségordijnen ophangen? Geen punt, ze zijn ook geschikt voor draairamen en vaste ramen. Dankzij de geïntegreerde handgreep met vergrendelsysteem kan je het plisségordijn in elke gewenste stand vastzetten. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid ook voor hout.

Plisségordijn Splendid Pliss van Keje

De jaloezieën zijn geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame met in verstek gezaagde hoeken. (Da’s mooier dan rechte hoeken.) Je bevestigt het frame eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn. Het kan er dus ook gemakkelijk weer af, bijvoorbeeld als je ramen nodig gelapt moeten worden. En doordat de plisségordijnen in een frame zitten, kun je het raam gewoon open kantelen. De geplisseerde stoffen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Let erop dat door de verduisterende stof weliswaar geen licht komt, maar dat totale verduistering kan niet worden gegarandeerd.

Keje Splendid Pliss plissegordijnen voor draaikiepraam

Keje Splendid Pliss plissegordijnen voor draaikiepraam

Keje Splendid Pliss plisse voor draai-kiepraam en kiep-kantelraam

Keje Splendid Pliss plisse voor draai-kiepraam en kiep-kantelraam

Plissé Smartfit van Verano

De Smartfit van Verano heeft ook een aluminium frame, maar dan met kunststof hoeken. Het frame wordt op zijn plaats gehouden met klemmetjes achter de raamrubbers. Een fluitje van een cent en er komt geen gereedschap aan te pas. Het plisségordijn is makkelijk bedienbaar met de handgreep op de treklijst. Je kunt kiezen uit drie soorten stoffen en meerdere kleuren: decoratief, duette en duette verduisterend. Van sfeermakend tot verduisterend. Bekijk ook onze andere raamdecoratie voor kiep-kantelramen en draai-kiepramen.

Verano Smartfit plissegordijnen voor draaikiepraam

Verano Smartfit plissegordijnen voor draaikiepraam

Verano Smartfit plisse voor draai-kiepraam en kiep-kantelraam

Verano Smartfit plisse voor draai-kiepraam en kiep-kantelraam

Plissegordijnen voor draaikiepraam gratis inmeten

Je kunt je plisségordijnen voor draai-kiepramen en kiep-kantelramen bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. In de Duin- en Bollenstreek komen we ook gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Dan brengen we monsters mee zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen is dealer van Keje raamdecoratie en horren.
Ambra Kozijnen is dealer van Verano Raamdecoratie.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl