Contact

Kozijnen Hillegom: zorgvuldig geplaatst door Ambra

Op zoek naar nieuwe kozijnen in Hillegom? Ambra staat voor je klaar. Wij zijn trotse dealer van Weru: de Audi onder de kunststof kozijnen. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van deuren, puien, dakkapellen en meer. Heb je liever aluminium? We leveren en plaatsen het hoogwaardige aluminium van Mondana.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek >>>

Kunststof kozijnen Hillegom

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Denk dan eens aan kunststof kozijnen. Met kunststof kun je namelijk van alles. Het is perfect geschikt voor het creëren van een strakke en moderne uitstraling. Of ga juist voor een klassieke look met verdiepte profielen en een houtstructuur (met superrealistische houtnerf). Dit is qua mogelijkheden slechts het tipje van de sluier. Bekijk onze pagina over kunststof kozijnen en laat je inspireren.

Kunststof klus in Hillegom: kozijnen van Weru

Hieronder zie je een voorbeeld van wat je allemaal met kunststof kan. Deze klus hebben we in Hillegom geklaard. De kunststof kozijnen zijn (uiteraard) van het oerdegelijke Duitse merk Weru: volgens ons de allerbeste kozijnenfabrikant ter wereld. Woon je in Hillegom en wil je ook zoiets (of juist iets heel anders)? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij jou langs.Kozijnen Hillegom: ook aluminium.

Nieuwe kunststof voordeur inclusief zijlicht met brievenbus, kunststof bloemkozijn en kunststof kozijn badkamer. Geïnstalleerd in Hillegom.
We installeerden een nieuwe kunststof voordeur met pui, een bloemkozijn en het kozijn van de badkamer.
Kunststof bloemkozijn, geïnstalleerd in Hillegom.
Het kunststof bloemkozijn, dat uit de gevel steekt.

Kozijnen Hillegom: ook aluminium

Naast de uitmuntende kunststof kozijnen van Weru verkopen we ook de stijlvolle aluminium kozijnen van Mondana. Met aluminium krijg je die superstrakke look die momenteel helemaal in is. Aluminium is namelijk zeer sterk, waardoor het met superslanke profielen grote raampartijen kan dragen. Daarbij geniet je van een rijkdom aan mogelijkheden. Hier lees je meer over onze aluminium kozijnen.

Nog een klus in Hillegom: kunststof voordeur van Weru

Een kunststof voordeur van Weru betekent zorgeloos genieten én heerlijk thuiskomen. Hieronder zie je de voor- en nafoto van weer een andere klus in Hillegom. Zo zie je maar wat een verschil een kunststof voordeur kan maken. Heb jij een heel ander ontwerp in gedachten? Geen probleem: bij Weru zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos.

Kunststof voordeur wit met gezandstraald glas en deur meterkast. Geïnstalleerd in Hillegom. Situatie vooraf.
Zo zag het kozijn met voordeur en deur meterkast er eerst uit.
Kunststof voordeur wit met gezandstraald glas en deur meterkast. Geïnstalleerd in Hillegom. Klassiek, landelijk.
Bijna onvergelijkbaar toch? Het glas is gezandstraald met een doorzichtige bies. We regelden ook meteen een brievenbus.

Deuren Hillegom: kunststof of aluminium

Een nieuwe deur in huis halen? Bij Ambra verkopen en plaatsen we allerlei soorten deuren: van voordeuren en achterdeuren tot binnendeuren en tuindeuren. Bij Weru of Mondana stel je zelf je deur samen. Met keuze uit honderden kleuren, talloze handgrepen, glassoorten, veiligheidsopties en meer. Bekijk onze pagina’s over kunststof deuren en aluminium deuren voor meer informatie.

Kunststof voordeur Weru Avido Trado. Donkergroen met houtlook, inclusief kunststof lijst rondom (ook houtlook).
Kunststof voordeur met houtlook voor een authentieke uitstraling.
Kunststof voordeur Weru Avida Ecco crème kozijn en groene deur, beide met houtlook. Ramen met matglas. Geïnstalleerd in Hillegom.
Groene kunststof voordeur in crèmekleurig kozijn, beide met houtlook en matglas.

Raamdecoratie Hillegom

Je maakt je nieuwe kozijnen nóg mooier en praktischer met de juiste raamdecoratie. Denk aan jaloezieën, rolluiken en insectenhorren. Laat je verrassen door de hoogwaardige producten van Verano, KeJe en InBlindz®. Je leest er meer over op onze pagina’s over raamdecoratie tussen glas of horren voor kunststof kozijnen. Op zoek naar raambekleding zonder boren? Behoort ook tot de mogelijkheden.

Dakkapel Hillegom

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun woning uit te breiden met een dakkapel. Een slimme keuze vinden wij, want zo breng je extra licht en ruimte in huis. Maar je profiteert pas écht als je kiest voor een kunststof dakkapel: geweldig isolerend en zeer onderhoudsarm. Wij maken je dakkapel op maat, precies zoals je wilt. Meer weten? Lees dan verder op onze pagina over kunststof dakkapellen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website