Vacature kozijnenmonteur omgeving Leiden

Vacature kozijnenmonteur omgeving Leiden

Ambra Kozijnen uit Sassenheim is officieel dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. We plaatsen ook aluminium kozijnen, puien, deuren, schuifpuien (Mondana) en raamdecoratie en horren (Verano en KeJe). Kwaliteitsproducten waar veel vraag naar is. Daarom hebben we een vacature voor een kozijnenmonteur die onze klanten blij maakt met een perfect geplaatst kozijn.

Hoe ziet je werk eruit?

Je vormt een vast koppel met onze kozijnenmonteur. Jullie werken snel, maar nauwkeurigheid staat voorop. En uiteraard laten jullie alles weer keurig achter als het kozijn is geplaatst. Het is zaak dat je op een nette en professionele manier kunt omgaan met allerlei soorten klanten. Want pas als onze klanten tevreden zijn, kunnen wij succesvol zijn als bedrijf.

Bij Ambra Kozijnen ben je onderdeel van een divers team. We delen het pand met ons broertje Van der Meer Multiglas, dus naast kozijnenmonteurs heb je collega’s die glas zetten, glas in lood maken of bijvoorbeeld hardglazen deuren plaatsen. En verder hebben we natuurlijk nog een aantal collega’s in de hal en op kantoor.

Gezelligheid en hard werken gaan hand in hand en we vinden het belangrijk om regelmatig een cursus of opleiding te volgen. En als je naast kozijnen ook interesse hebt in glas, is dat zeker iets waar we voor open staan.

Wat wij jou bieden

  • Mooie klussen en een prima salaris
  • Fulltime of parttime (32-40 uur)
  • Baanzekerheid (we groeien hard en hebben ambitie)
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Een fijn team waarin we respectvol met elkaar omgaan
  • Opleidingen (voor certificering of verbeteren van je werk)

We zoeken een deskundige kozijnenmonteur, dus iemand met minimaal een paar jaar ervaring. Heb je nou geen ervaring als kozijnenmonteur, maar ben je wel handig en nauwkeurig? Ook dan horen we graag van je. Verder heb je een rijbewijs B nodig. Heb je ook een VCA-certificaat? Super! Zo niet, dan gaan we zorgen dat je die zo snel mogelijk behaalt.

Sollicitatiebrief? Hoeft niet, mag wel

Word je hier vrolijk van? Dan kun je twee dingen doen: of je mailt ons je motivatiebrief met cv, of we gaan eerst gewoon even koffie drinken. Leren we elkaar kennen, kun je meteen het bedrijf zien. En als we allebei enthousiast zijn, plannen we vervolgens een tweede gesprek in.

Bel 0252-830995 en vraag naar Mary. Mailen kan ook: mary@ambrakozijnen.nl. (Heb je een vraag over deze vacature? Dan kun je natuurlijk ook bellen of mailen.)

(Acquisitie? Nee dank je.)