Kozijnen

Weru kunststof kozijnen

Op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? De kozijnen van Weru zijn in verrassend veel varianten verkrijgbaar. Kies je favoriete kleur en je hoeft nooit meer te schilderen. Een kunststof kozijn is namelijk heerlijk onderhoudsarm. Dat scheelt niet alleen gedoe, maar ook flink in de onderhoudskosten. Met houtlook ziet een kunststof kozijn er bovendien net uit alsof het echt van hout is gemaakt. Perfect dus voor een klassieke woning. Weru heeft trouwens ook kunststof voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en schuifpuien.
Weru kunststof kozijnen hebben 2 en 3 sterren voor Politiekeurmerk Veilig Wonen

Isolerend en inbraakwerend

Kunststof kozijnen hebben een enorm goede isolatiewaarde. Dat betekent: meer comfort en minder stookkosten. En zoals je dat bij Duitse degelijkheid mag verwachten, zijn de kozijnen van Weru inbraakwerend: beloond met twee en drie sterren van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Ambra Kozijnen is officieel dealer van Weru kunststof kozijnen.

Weru kunststof kozijnen

Duitsland, dat is waar de wieg van Weru staat. Een van de oudste, grootste en meest innovatieve leveranciers van kunststof kozijnen ter wereld. Ze maakten er tot dusver 25 miljoen. Het bedrijf werd opgericht in 1843 en levert al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen in Nederland. Alle kozijnen, deuren en schuifpuien worden vervaardigd in de fabriek in Zuid-Duitsland. Op maat, geheel naar jouw persoonlijke wensen.

Stijlvolle kunststof kozijnen van Weru.

Stap voor stap vervangen

Die vraag krijgen we vaak, of je alle kozijnen in één keer moet vervangen. Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Als je stap voor stap je kozijnen vervangt, smeer je de kosten uit over meerdere jaren. Dat is wel zo fijn.


Klassieke kunststof kozijnen van Weru in een monumentale boerderij.

Veiligheidsglas. Wel zo veilig!

Veiligheidsglas is speciaal gelaagd glas met een plastic folie ertussen. Als het barst, blijft het in het kozijn zitten. Je loopt dus minder risico op ongelukken, en het werkt ook nog eens inbraakwerend. De deuren van Weru bevatten allemaal veiligheidsglas. Bovendien volgen wij norm NEN 3569 (pdf). Concreet: we plaatsen veiligheidsglas als de onderzijde van het glas zich tussen de 0 en 85 cm vanaf de vloer bevindt, en verder bij alle balustrades, dakramen, daklichten en dakbeglazingen (bijvoorbeeld van serres). Want voorkomen is beter dan genezen.

Hoe gaan we te werk?

Om te beginnen bespreken we uitgebreid je wensen. Vervolgens stellen we een overzichtelijke offerte op. Ga je akkoord? Dan bestellen we de kozijnen. Wanneer ze binnenkomen, maken we een afspraak om ze te plaatsen. Eerst halen we het oude kozijn uit de gevel. Voorzichtig, zodat we jouw spullen niet beschadigen. Dan plaatsen we het nieuwe kozijn inclusief het glas. Daarna ruimen we netjes op en voeren we alles op milieuvriendelijke wijze af.

Uit welke kunststof kozijnen kun je kiezen?


Kunststof kozijn CASTELLO
 • Meest gekozen kunststof kozijn van Weru
 • Geschikt voor alle woningtypen
 • Vlak en strak profiel
Weru Castello kunstof kozijnen

Kunststof kozijn CASTELLO Trado
 • Traditioneel Hollands kozijn
 • Geschikt voor alle woningtypen
 • Verdiept profiel
Weru Castello Trado kunststof kozijnen

Kunststof kozijn CASTELLO Realto
 • Draai-kiepraam met uitstraling van schuifraam
 • Togen en andere klassieke vormen mogelijk
 • Verdiept profiel
Weru Castello Realto kunststof kozijnen

Kunststof kozijn AFINO One
 • Driedubbelglas: nog betere isolatie, lagere stookkosten
 • Vele opties en vormen mogelijk
 • Vlak en strak profiel
Weru Afino One kunststof kozijnen

Kunststof kozijn AFINO Top
 • Innovatieve combinatie van aluminium en kunststof
 • Driedubbelglas: meer isolatie, lagere stookkosten
 • Keuze uit 1.000+ kleuren
Weru Afino Top kunststof kozijnen
Kunststof kozijn CASTELLO

Meest gekozen kunststof kozijn van Weru • Geschikt voor alle woningtypen • Vlak en strak profiel

Weru Castello kunstof kozijnen

Kunststof kozijn CASTELLO Trado

Traditioneel Hollands kozijn • Geschikt voor alle woningtypen • Verdiept profiel

Weru Castello Trado kunststof kozijnen

Kunststof kozijn CASTELLO Realto

Draai-kiepraam met uitstraling van schuifraam • Togen en andere klassieke vormen mogelijk • Verdiept profiel

Weru Castello Realto kunststof kozijnen

Kunststof kozijn AFINO One

Driedubbelglas: nog betere isolatie, lagere stookkosten • Vele opties en vormen mogelijk • Vlak en strak profiel

Weru Afino One kunststof kozijnen

Kunststof kozijn AFINO Top

Innovatieve combinatie van aluminium en kunststof • Driedubbelglas: meer isolatie, lagere stookkosten • Keuze uit 1.000+ kleuren

Weru Afino Top kunststof kozijnen


Meer

mooie

plaatjes


Houtlook

Kies voor een kunststof kozijn met houtlook. Niet van echt te onderscheiden. Hierdoor zijn de kunststof kozijnen van Weru ook prima te combineren met houten kozijnen. Bijvoorbeeld wanneer je niet al je kozijnen tegelijk wilt vervangen. Keuze uit verschillende houtpatronen en kleuren.

Rolluiken

Een groot voordeel van rolluiken is dat ze zowel zonwerend als inbraakvertragend zijn. En ze zorgen nog voor meer privacy ook. Weru maakt de rolluiken voor je kunststof kozijnen op maat en assembleert ze in de fabriek. Je weet dus zeker dat ze perfect passen. Keuze uit handmatige of elektrische bediening.

Kunststof kozijnen van Weru met Safe & Go: veilig luchten zonder dat het raam openstaat.

Safe & Go

Weer zo’n slimme oplossing van Weru: zet je raam in ventilatiestand, terwijl het raam dicht blijft. Er is geen kans op inregenen, zelfs niet bij slagregens. En dankzij het speciale hang- en sluitwerk kan het raam in ventilatiestand niet worden open geforceerd. Zo kun je met een gerust hart ventileren, ook ’s nachts of als je even weg bent.

Raamdecoratie zonder schroeven of boren, speciaal voor kunststof kozijnen.

Al aan raamdecoratie gedacht?

Combineer je nieuwe kunststof kozijn met een rolgordijn, plisségordijn of jaloezieën op maat. Of wat dacht je van een hor om hinderlijke vliegen en muggen buiten te houden? Allemaal speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen. We werken uitsluitend met bekende leveranciers als KeJe en Verano, dus kwaliteit gegarandeerd. Lees meer over onze raamdecoratie en horren.

Bekijk ook onze kunststof deuren en schuifpuien

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek

Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Abbenes, Aerdenhout, Bennebroek, Buitenkaag, Cruquius, Heemstede, Hillegom, Hoogmade, Kaag en Braassem, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Nieuw-VennepNoordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud Ade, Oude Wetering, Rijpwetering, Rijnsburg, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Valkenburg (ZH), Vogelenzang, Voorhout, Warmond, Woubrugge, Zandvoort, De Zilk, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Zwaanshoek.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend