Verano raamdecoratie

Verano

Hoe mooi je kozijnen ook zijn, je maakt ze pas echt af met raamdecoratie en raambekleding. Daarom bieden we niet alleen de kozijnen zelf, maar ook jaloezieën, vouwgordijnen, rolluiken, screens, plisségordijnen en meer hoogwaardige producten van Verano. Bijvoorbeeld raamdecoratie voor kunststof kozijnen, kantel- en draaikiepramen, die je heel handig kunt bevestigen zonder te boren. Of wat dacht je van sfeervolle lamellen, jaloezieën, rol- of vouwgordijnen? Bij Verano vind je voor iedere interieurstijl een passend soort raamdecoratie of raambekleding. Bekijk hieronder een greep uit het assortiment.

Jaloezieën

Met jaloezieën houd je pottenkijkers buiten en haal je licht, privacy én sfeer naar binnen. Niet voor niets zijn jaloezieën sinds een aantal jaar hartstikke populair. We laten ze bij Verano op maat voor je maken in welke kleur je maar wil. Daarnaast heb je keuze uit drie verschillende materialen: aluminium, hout en kunststof. Kies voor aluminium jaloezieën als je veel zon en warmte wil tegenhouden. En voor houten jaloezieën als je sfeer en stijl wil creëren, of je nu een klassiek of strak interieur hebt.

Verano aluminium jaloezieën 50mm

Aluminium jaloezieën van 50 mm breed


Verano houten jaloezieën 50mm

Houten jaloezieën van 50 mm breedte


Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn niet alleen ideaal voor in de slaapkamer, maar ook voor in de woon- of werkkamer, om te voorkomen dat het zonlicht weerspiegelt in het scherm van je laptop of tv. Dat kijkt een stuk rustiger. Rolgordijnen zijn bovendien echte sfeermakers en kun je helemaal afstemmen op stijl en functie.


Naast tientallen verschillende kleuren heb je de keuze uit drie verschillende stoffen: lichtdoorlatend, transparant of verduisterend. Helemaal opvallend zijn de linee shades, bestaand uit elkaar afwisselende stroken transparante en zonwerende stof. Voor brede ramen heeft Verano het rolgordijn XL. En voor wie niet in het kozijn wil boren, bijvoorbeeld bij kunststof of aluminium kozijnen, is er een handig kliksysteem.

Verano rolgordijn verduisterend XL voor grote breedtes

Verduisterend XL-rolgordijn voor grote breedtes


Verano rolgordijn LineeShades afwisselend lichtdoorlatende en verduisterende stof

Linee shades: afwisselend lichtdoorlatende en verduisterende stof


Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen creëer je een rustige, luxe en stijlvolle sfeer in huis. Ze staan dan ook mooi in klassieke én moderne interieurs. Er is keuze uit veel verschillende stoffen en texturen. Linnen vouwgordijnen staan bijvoorbeeld mooi in een landelijk huis, verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal voor het slaapkamerraam en in-betweens voor de woonkamer.


Vouw je de gordijnen helemaal uit tot aan de vloer of vensterbank, dan heb je nog steeds zacht licht binnen, maar geen inkijk. Je kunt bovendien kiezen voor een heel of half volant: een stuk stof aan de onderkant van het gordijn, en eventueel met baleinen aan de voorkant.

Verano vouwgordijnen

Lichtdoorlatende vouwgordijnen


Verano verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen


Plisségordijnen

Het unieke aan plisségordijnen is dat je ze ook vanaf de bovenkant (top-down) omlaag kunt schuiven. Zo houd je de zon tegen als die wat lager staat, of laat je juist het daglicht lekker naar binnen schijnen en voorkom je tegelijkertijd dat voorbijgangers je binnen zien zitten.


Naast veel verschillende kleuren en dessins kun je kiezen uit twee typen plisségordijnen: standaard- en honingraadplissés. Standaard bestaan de gordijnen uit één laag geplisseerde stof; in de honingraadversie uit twee lagen waartussen lucht wordt vastgehouden. Plisségordijnen met honingraadstructuur isoleren daarom beter dan de gewone.

Verano plisségordijnen

Plissés geven de ruimte een stijlvolle ambiance


Verano plisségordijnen

Kies een pasteltint voor een warme uitstraling


Lamellen

Lamellen zijn weer helemaal hip. Met de verticale lijnen accentueer je de hoogte van een ruimte en doordat je ze zonder moeite kantelt, open- of dichtschuift, bepaal je eenvoudig hoeveel licht er binnenvalt. Kies voor brede lamellen voor meer rust, of juist voor smallere als je een speelse look wilt creëren. Behalve de breedte en kleur bepaal je ook zelf het materiaal: aluminium, stof of kunststof.


Aluminium lamellen komen mooi tot hun recht in een modern interieur. Het voordeel van kunststof lamellen is hun sterke geluiddempende functie, wat ze ideaal maakt voor op kantoor of in de werkkamer. En voor in de badkamer, omdat ze ook vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Stoffen lamellen variëren van transparant tot verduisterend+. Daarmee bepaal je dus zelf hoeveel licht de lamellen doorlaten als ze zijn gesloten.

Verano aluminium lamellen

Aluminium lamellen


Verano stoffen lamellen

Stoffen lamellen


Rolluiken

In het weekend lekker uitslapen? Een rolluik houdt al het daglicht buiten, zodat je in ieder geval niet wakker wordt van het licht. Of van de warmte of het geluid van de buren, want rolluiken hebben bovendien een goede geluidswerende én isolerende functie. Ook beschermen ze tegen inbraakgevaar. Bediening gaat handmatig of met een hoogwaardige elektrische Somfy-motor.


Verano biedt keuze uit vier verschillende typen rolluiken. De RV40 is de standaardversie, geschikt voor normale woningramen en de RV41 is speciaal voor kleinere ramen. De RV55 Rolpoort is bedoeld voor grote raampartijen, glaspuien van bijvoorbeeld winkelpanden of als alternatief voor garagedeuren. De RV77 Rolpoort geeft je huis, garage of bedrijfspand met zijn brede en zware lamellen extra bescherming.

Verano rolluiken wit

Rolluiken van buitenaf gezien…


Verano rolluiken binnenaanzicht

…en van binnenuit.


Ritsscreens

Ritsscreens, ritzscreens of zipscreens: allemaal benamingen voor hetzelfde product. Namelijk een zonwerend doek aan de buitenkant van het raam dat warmte en lichtschitteringen tegenhoudt. Screens zijn er in verschillende kleuren, maar kies niet zomaar de kleur die je het mooist vindt. De kleur van het doek bepaalt namelijk ook de mate waarin het licht en warmte tegenhoudt. Hoe donkerder, hoe minder licht erdoor valt.


Verano heeft ritsscreens voor kleine tot zeer grote raampartijen. Ook mooi meegenomen: een screen voor je raam houdt vliegen en andere insecten buiten, terwijl je raam gewoon openstaat.

Verano screens

Screens bieden ook veel privacy…


Verano screens binnenaanzicht

…terwijl je wel gewoon naar buiten kunt kijken.


Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Je raamkozijn ook zo mooi afwerken met de raamdecoratie, rolluiken of screens van Verano? In Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp en Buitenkaag komen we gratis inmeten. Dan nemen we ook meteen monsters mee, zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken in de lichtinval en kleurstellingen van je eigen kozijn. Want zo zie je het beste hoe de raambekleding staat.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl