Raamdecoratie

Raamdecoratie zonder boren

Op zoek naar raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder boren? Verstandig. In een kunststof kozijn kun je namelijk niet boren of schroeven. Gelukkig is er speciale raambekleding voor kunststof kozijnen: de rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën van KeJe en Verano. Eenvoudig te plaatsen zonder boren of schroeven. Hadden we al verteld dat we ze gratis verzenden?

2 soorten raamdecoratie voor kunststof kozijnen

De raamdecoratie voor kunststof kozijnen van KeJe en die van Verano lijken op elkaar, maar werken niet precies op dezelfde manier. Bij beide systemen is de raamdecoratie geïntegreerd in een smaakvol aluminium frame. Bij KeJe bevestig je dit systeem met magneetband op het kunststof kozijn, bij Verano klem je het frame met haakjes achter de raamrubbers. Het systeem van Verano werkt daarom niet bij houten kozijnen, die hebben immers geen raamrubbers, maar wel bij aluminium kozijnen.

Ook geschikt voor kantelramen en draai-kiepramen

Beide systemen, zowel die van Keje als Verano, kun je gemakkelijk even loshalen van het kozijn als je de ramen wilt lappen. Een groot voordeel van raamdecoratie voor kunststof kozijnen is dat je het ook aan kantelramen en draai-kiepramen kunt bevestigen, of bijvoorbeeld aan een schuin raam. De rolgordijnen, plissé of jaloezieën zitten in een frame en bewegen daarom gewoon mee met het raam wanneer je het opent. Allebei de systemen zijn in een groot aantal kleuren en stoffen leverbaar, zowel transparant als verduisterend.

KeJe raamdecoratie voor kunststof kozijnen: plisségordijnen
Raamdecoratie voor kunststof kozijnen van KeJe heeft in verstek gezaagde hoeken.
Verano raambekleding voor kunststof kozijnen
Raamdecoratie voor kunststof kozijnen van Verano heeft kunststof hoeken.
“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


KeJe levert raambekleding voor kunststof kozijnen
Verano levert raambekleding voor kunststof kozijnen

Onze raamdecoratie voor kunststof kozijnen:

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen: rolgordijnen.

Rolgordijnen

Het Splendid rolgordijn van KeJe is geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame dat je heel eenvoudig met het meegeleverde magneetband op het kozijn bevestigt. Eigenlijk bedoeld voor een kunststof kozijn, maar hout of aluminium kan ook. Eveneens heel geschikt voor schuine ramen en draai-kiepramen. Lees meer over KeJe rolgordijn Splendid in onze webshop Luxhor.Raambekleding voor kunststof kozijnen: plisségordijnen.

Plissé

Splendid Pliss van KeJe is een plisségordijn in aluminium frame. Je bevestigt het met het meegeleverde magneetband eenvoudig op een kunststof, houten of aluminium kozijn. Ook de Smartfit van Verano is een plissé in aluminium frame, maar werkt net even anders. De Smartfit wordt namelijk met speciale haakjes aan de raamrubbers van een kunststof of aluminium kozijn bevestigd. Allebei geschikt voor schuine ramen en draai-kiepramen. Lees meer over de Splendid Pliss en Smartfit plissé in onze webshop Luxhor.Raamdecoratie voor kunststof kozijnen: jaloezieën.

Jaloezieën

De Splendid jaloezieën van KeJe zitten in een aluminium frame. Eenvoudig te bevestigen op een kunststof, houten of aluminium kozijn met het meegeleverde magneetband. De Smartfit van Verano is eveneens geïntegreerd in een aluminium frame, maar wordt met haakjes aan de raamrubbers gemonteerd. De Smartfit is bedoeld voor kunststof en aluminium kozijnen. Allebei geschikt voor schuine ramen en draai-kiepramen. Lees meer over de Splendid en Smartfit jaloezieën in onze webshop Luxhor.Andere raamdecoratie

Naast de jaloezieën van KeJe en Verano voor kunststof kozijnen hebben we houten jaloezieën van 50 mm breed voor die heerlijke landelijke sfeer in huis. Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor jaloezieën tussen dubbelglas, met handmatige of elektronische bediening. Dat ziet er niet alleen heel chique uit, je hoeft ze ook nooit af te stoffen. Meer weten? Kom langs in onze showroom of bel voor een vrijblijvende afspraak bij je thuis.


Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Je kunt je raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder boren rechtstreeks bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. In de volgende de volgende plaatsen komen we ook gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Wil je eerst de verschillende mogelijkheden, kleuren en materialen met eigen ogen zien? Kom daarom eens langs in onze showroom in Sassenheim. Bel wel even van tevoren, dan weet je zeker dat er iemand is.

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder boren online bestellen

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl