Raamdecoratie

Raamdecoratie zonder boren

In een kunststof kozijn kun je niet boren en schroeven. Tenminste, het kan wel, maar verstandig is anders. Gelukkig is er ook speciale raambekleding voor kunststof kozijnen: de rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën van KeJe en Verano. Eenvoudig te plaatsen zonder boren of schroeven. Hadden we al verteld dat we ze gratis verzenden?

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen: rolgordijnen.

Raamdecoratie: rolgordijnen

Het Splendid rolgordijn van KeJe is geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame dat je heel eenvoudig met het meegeleverde magneetband op het kozijn bevestigt. Eigenlijk bedoeld voor een kunststof kozijn, maar hout of aluminium kan ook. Eveneens heel geschikt voor schuine ramen en draai-kiepramen. Lees meer over KeJe rolgordijn Splendid in onze webshop Luxhor.


Raamdecoratie voor kunststof kozijnen: plisségordijnen.

Raamdecoratie: plissé

Splendid Pliss van KeJe is een plisségordijn in aluminium frame. Je bevestigt het met het meegeleverde magneetband eenvoudig op een kunststof, houten of aluminium kozijn. Ook de Smartfit van Verano is een plissé in aluminium frame, maar werkt net even anders. De Smartfit wordt namelijk met speciale haakjes aan de raamrubbers van een kunststof of aluminium kozijn bevestigd. Allebei geschikt voor schuine ramen en draai-kiepramen. Lees meer over de Splendid Pliss en Smartfit plissé in onze webshop Luxhor.


Raamdecoratie voor kunststof kozijnen: jaloezieën.

Raamdecoratie: jaloezieën

De Splendid jaloezieën van KeJe zitten in een aluminium frame. Eenvoudig te bevestigen op een kunststof, houten of aluminium kozijn met het meegeleverde magneetband. De Smartfit van Verano is eveneens geïntegreerd in een aluminium frame, maar wordt met haakjes aan de raamrubbers gemonteerd. De Smartfit is bedoeld voor kunststof en aluminium kozijnen. Allebei geschikt voor schuine ramen en draai-kiepramen. Lees meer over de Splendid en Smartfit jaloezieën in onze webshop Luxhor.


Andere raamdecoratie

Naast de jaloezieën van KeJe en Verano voor kunststof kozijnen hebben we houten jaloezieën van 50 mm breed voor die heerlijke landelijke sfeer in huis. Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor jaloezieën tussen dubbelglas, met handmatige of elektronische bediening. Dat ziet er niet alleen heel chique uit, je hoeft ze ook nooit af te stoffen. Meer weten? Kom langs in onze showroom of bel voor een vrijblijvende afspraak bij je thuis.


Showroom en gratis inmeten

Raamdecoratie moet je eigenlijk in het echt zien en vasthouden. Dan krijg je een veel beter beeld van de mogelijkheden, kleuren en verschillende materialen. Kom daarom eens langs in onze showroom in Sassenheim. Bel wel even van tevoren, dan weet je zeker dat er iemand is.

In deze plaatsen komen we je raamdecoratie gratis inmeten: Abbenes, Aerdenhout, Bennebroek, de Bollenstreek, Buitenkaag, Heemstede, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oude Wetering, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Valkenburg (ZH), Voorhout, Warmond, Zandvoort, De Zilk, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl