Jaloezie draai kiepraam

Gewone jaloezieën voor een draai-kiepraam of kiepraam: da’s niet handig. Hoeven we je vast niet uit te leggen. Gelukkig zijn er slimme systemen met zijgeleiding. Daarmee kun je het raam gewoon openen zonder dat de jaloezie in de weg zit. Bonus: deze jaloezieën monteer je zonder boren. Dat maakt ze niet alleen heel geschikt voor draai-kiepramen, maar ook voor het hele aluminium of kunststof kozijn.

2 systemen jaloezieën draai kiepraam

We hebben twee verschillende jaloezieën voor draai-kiepramen: de Splendid jaloezieën van KeJe en de Smartfit van Verano. Beide soorten jaloezieën zitten in een aluminium frame dat je zonder boren bevestigt op het kozijn. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid is ook geschikt voor hout. Beide systemen zijn geschikt voor ieder kiepraam en draai-kiepraam. En natuurlijk ook voor draairamen en vaste ramen, mocht je overal in huis dezelfde jaloezieën willen ophangen. (Wel zo mooi.)

Jaloezie zonder boren Splendid

De Splendid jaloezieën zijn speciaal gemaakt voor aluminium en kunststof kozijnen, maar zijn ook geschikt voor houten kozijnen. De jaloezieën zijn geïntegreerd in een aluminium frame met stijlvolle in verstek gezaagde hoeken. Je bevestigt de jaloezie zonder boren op het kozijn. Zonder boren? Hoe dan? Nou, het frame wordt eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn vastgemaakt. Hierdoor is het ook weer makkelijk te verwijderen. Voor als de ramen gelapt moeten worden bijvoorbeeld. Deze jaloezieën zijn 25 mm breed en leverbaar in verschillende kleuren. Het frame is te koop in crème, zuiverwit of verkeerswit.

Jaloezieen voor draai-kiepraam van KeJe, te bevestigen zonder boren.
Splendid jaloezieën van KeJe: vergelijkbare uitstraling als Verano Smartfit.

Jaloezie zonder boren Smartfit

De Smartfit van Verano heeft ook een aluminium frame, maar dan met kunststof hoeken. Ook deze jaloezieën zijn zonder te boren te bevestigen en los te maken. Het frame wordt op zijn plaats gehouden met klemmetje achter de raamrubbers. Een fluitje van een cent en er komt geen gereedschap aan te pas. De Smartfit jaloezieën zijn 25 mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het frame is leverbaar in wit, technisch zilver en ivoor. Bekijk ook onze andere raamdecoratie zonder boren.

Jaloezieën zonder boren van KeJe: magneetframe van aluminium met in verstek gezaagde hoeken.
Jaloezieën zonder boren van KeJe: magneetframe van aluminium met in verstek gezaagde hoeken.
Jaloezieën zonder boren van Verano: aluminium frame met kunststof hoeken.
Jaloezieën zonder boren van Verano: aluminium frame met kunststof hoeken.

Let op:

Als je nieuwe kozijnen of ramen aanschaft, dan maakt bijpassende raamdecoratie het natuurlijk helemaal af. Daarom bieden we klanten die bij ons een kunststof of aluminium kozijn, deur of schuifpui aanschaffen de mogelijkheid om eveneens raamdecoratie te bestellen. Deze service bieden we ook aan klanten die eerder bij ons kozijnen hebben aangeschaft, of die klant zijn van ons broertje Multiglas.

Wil je raamdecoratie los aanschaffen, dus zonder kozijnen of glas? Dan kunnen we uitsluitend Verano Smartfit of KeJe Splendid voor kunststof kozijnen leveren aan klanten die wonen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Haarlemmermeer. Ben je op zoek naar andere raamdecoratie of woon je buiten deze regio? Op www.verano.nl en www.keje.nl vind je een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

Verano raamdecoratie voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

KeJe horren, rolgordijnen, plissé en jaloezieën voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website