Contact

Kunststof kozijnen Leiden? Ambra fikst het

Woon je in Leiden en ben je op zoek naar nieuwe kozijnen? Dan moet je bij Ambra zijn. Wij verkopen de kunststof kozijnen van Weru: op en top Duitse degelijkheid. Liever een strakke look met slanke profielen? Kies dan voor de aluminium kozijnen van Mondana. Onze monteurs plaatsen het met liefde en kunde.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek >>>

Kunststof kozijnen Leiden

Wie voor kunststof kiest, heeft nog veel meer moois om uit te kiezen. Denk aan honderden kleurmogelijkheden, verschillende structuren, glassoorten, profielen, roeden, veiligheidsopties en ga zo maar door. Bij zo’n rijkdom aan keuzes kan enige keuzestress komen kijken. Maar geen zorgen: wij kunnen je persoonlijk en vrijblijvend adviseren. Op onze pagina over kunststof kozijnen vind je een greep uit de vele mogelijkheden.

Klus in Leiden: kunststof voordeur en kozijnen van Weru

De monteurs van Ambra klussen graag in het altijd gezellige Leiden. Op de foto hieronder zie je eer van ons eerdere werk: nieuwe kunststof kozijnen, een voordeur en zijlicht van Weru. Veilig, duurzaam en ook nog eens helemaal naar eigen hand te zetten. Deze tevreden klanten kozen voor een moderne en strakke look. Wat vind jij?

Kunststof voordeur met pui en deur meterkast. Geïnstalleerd in Leiden.
Kunststof voordeur met brievenbus en zijlichten, deur meterkast en keukenraam.

Aluminium kozijnen Leiden

Naast kunststof kozijnen verkopen we aluminium kozijnen: strak, sterk en supermodern. En ook zeer goed isolerend. We leveren en plaatsen de hoogwaardige aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien van Mondana. Kijk op onze pagina over aluminium kozijnen en lees meer over de vele toepassingen en aanvullende opties.

Raamdecoratie Leiden

We hebben zo’n beetje alle soorten raamdecoratie in huis, zowel voor kunststof als voor aluminium kozijnen. Denk aan gordijnen, jaloezieën, lamellen en rolluiken. Handbediend, elektrisch (bekabeld) of op zonnestroom (draadloos). We werken samen met uitstekende merken zoals KeJe, Verano en InBlindz®. Zomers de muggen buiten houden? Dat kan met ons brede assortiment horren op maat.

Kunststof kozijnen Weru Castello Trado met rechte lasverbinding in hele woning. Geïnstalleerd in Leiden.
Van deze Leidse woning vervingen we alle kozijnen en de voordeur.
Kunststof kozijnen Weru Castello Trado met rechte lasverbinding. Binnenzijde wit houtnerf, hier met KeJe Lamella. Geïnstalleerd in Leiden.
Binnenaanzicht van dezelfde woning, met KeJe raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

HR dubbel glas Leiden

Je kan de isolatie van je woning flink verbeteren door hoogrendementsglas (HR-glas) aan te schaffen. Hiermee verduurzaam je je huis en verlaag je de stookkosten. Stap je over van enkelglas op HR++ glas? Dan bespaar je op jaarbasis 40 kuub gas per vierkante meter glas. Je kunt je nieuwe kunststof of aluminium kozijnen combineren met dubbel isolatieglas (HR++) of met triple glas (HR+++) voor nóg betere isolatie. Lees alles over je woning verduurzamen.

Kunststof kozijnen Weru Castello Trado met rechte lasverbinding in hele woning. Ook Schmidt hefschuifpui vierdelig. Geïnstalleerd in Leiden.
We vervingen niet alleen alle kozijnen, maar installerden ook een kunststof schuifpui.
Kunststof voordeur Weru Avida Ecco met Polytec paneelvulling, figuurglas en brievenbus onder zijlicht. Geïnstalleerd in Leiden.
Ook in Leiden: kunststof voordeur met figuurglas en brievenbus onder het zijlicht.

Subsidie isolatie Leiden

Koop je nieuwe kozijnen met isolatieglas? Dan kun je mogelijk 15 procent van je investering terugkrijgen. Hiervoor maak je gebruik van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Lees meer over subsidie op kunststof kozijnen. Daarnaast bieden sommige gemeenten subsidies aan. Kijk op de website van de gemeente Leiden om te zien of er subsidieregelingen voor jou tussen staan.

Dakkapel Leiden

Wat is er nou mooier dan een dakkapel? Een en al ruimte en licht in huis. Maar je kunt het nóg mooier maken door te kiezen voor een dakkapel van kunststof. Want daarmee bereik je ook nog eens geweldige isolatie, en dat met minimaal onderhoud. Wij maken de dakkapel op maat, precies zoals jij ‘m voor je ziet. Lees meer over kunststof dakkapellen.

Nog een mooie klus: kunststof dakkapel Leiden

Hoe zo’n kunststof dakkapel eruitziet? Dat zie je goed op de foto hieronder. Deze dakkapel brengt het zonnetje in huis maar laat de kou en tocht lekker buiten. Woon jij in Leiden en wil je je bestaande dakkapel renoveren of een volledig nieuwe laten plaatsen? Laat het ons weten. We komen graag bij je langs om de boel op te meten en je van passend advies te voorzien.

Renoveren dakkapel: kunststof kozijn Castello Trado in wit met blauwe draai-kiepramen. Geïnstalleerd in Leiden.
Dakkapel met verdiept kunststof kozijn in dezelfde blauw-witte kleurstelling als de rest van de woning.
Kunststof kozijn Castello Trado in wit en blauw. Geïnstalleerd in Leiden. (Ook dakkapel gerenoveerd.)
We installeerden ook dit verdiepte kunststof kozijn met ventilatierooster boven de draai-kiepramen.

VELUX dakraam Leiden

Bij Ambra Kozijnen verkopen we ook de welbekende dakramen van VELUX, net als alle andere VELUX-producten. En dat zijn er niet weinig, al helemaal als je alle aanvullende mogelijkheden erbij meerekent. Denk aan hun glassoorten, kleur- en bedieningsmogelijkheden, raamdecoratie en meer. Laat je inspireren op onze pagina over VELUX-dakramen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website