Contact

Kozijnen Katwijk: met liefde en kunde geplaatst door Ambra

We komen graag bij je langs in Katwijk voor passend advies en passende kozijnen. Ambra is trotse dealer van Weru: kunststof kozijnen waar je u tegen zegt. Je kunt bij ons terecht voor de zorgvuldige installatie van dakkapellen, binnen- en buitendeuren, schuifpuien en meer. Liever aluminium kozijnen? Verkopen we ook.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek >>>

Kunststof kozijnen Katwijk

De voordelen van kunststof kozijnen? Daar kunnen we inmiddels een boek over volschrijven. Maar in het kort: kunststof is het veelzijdigste, duurzaamste en best isolerende materiaal op de markt. Je profiteert niet alleen van de laagste stookkosten en het allerminste onderhoud, je geniet ook nog eens van een rijkdom aan mogelijkheden en maatwerk. Meer weten? Kijk dan eens rustig rond op onze pagina over kunststof kozijnen.

Ambra-klus in Katwijk: het veelzijdige kunststof van Weru

Je kunt echt van alles met de kunststof kozijnen van Weru. Dat hebben we al vaker bewezen in Katwijk. Hieronder zie je twee klussen die we eerder aan zee hebben uitgevoerd. Het resultaat: twee tevreden klanten. Maar ook: blije Ambra-monteurs, die eens goed de longen mochten vullen met frisse, ziltige zeelucht. We komen graag snel weer langs, dus laat vooral van je horen!

Kunststof kozijnen met deur en ventilaitieroosters in aanbouw met composiet onderdorpel. Geïnstalleerd in Katwijk.
Aanbouw met vlakke kunststof kozijnen en deur. Het geheel is voorzien van composiet onderdorpel voor de beste isolatie.
Kunststof balkondeur en kunststof kozijnen Weru Castello Trado in antraciet met houtlook en rechte lasverbinding. Inclusief bijpassende ventilatieroosters, inzethorren en rolluik. Geïnstalleerd in Katwijk.
We voorzagen de gehele woning van verdiepte kunststof kozijnen en deuren in antraciet, inclusief ventilatieroosters, horren en rolluik in dezelfde kleur.
Kunststof balkondeur en kunststof kozijnen Weru Castello Trado in antraciet met houtlook en rechte lasverbinding. Inclusief bijpassende ventilatieroosters, hordeur en inzethor. Geïnstalleerd in Katwijk.
Bovenverdieping voorgevel, met ventilatieroosters, inzethor en plisséhor voor de balkondeur.
Kunststof kozijn Weru Castello Trado in antraciet met houtlook en rechte lasverbinding. Inclusief bijpassend ventilatierooster en inzethor. Geïnstalleerd in Katwijk.
Close-up van de kozijnen met ventilatierooster en inzethor.

Kozijnen Katwijk: ook aluminium

Bij Ambra steken we onze liefde voor kunststof niet onder stoelen of kozijnen. Maar aluminium is ook een uitstekende keuze: extra sterke en slanke profielen. Zeker als je zoveel mogelijk licht en ruimtelijkheid in huis wilt, is aluminium een aanrader. Nog een aanrader: kies voor de hoogwaardige kozijnen van Mondana. Dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Lees meer over de aluminium kozijnen van Mondana.

Dakkapel Katwijk: kunststof = koning

Je bestaande dakkapel renoveren of vervangen, of een volledig nieuwe laten plaatsen? Doen we. Onze tip? Kies voor een kunststof dakkapel. Daar heb je namelijk veel profijt van en weinig omkijken naar. Bij Ambra is elke dakkapel maatwerk: perfect passend bij je huis, precies zoals jij het voor je ziet. Lees meer over kunststof dakkapellen.

Deuren Katwijk: kunststof of aluminium

Om met de deur in huis te vallen: voor de allerbeste deuren moet je bij Ambra zijn. We verkopen en plaatsen kunststof en aluminium binnen- en buitendeuren in alle soorten en maten. En er is (veel) meer mogelijk is dan je misschien denkt. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord van een slimme deurbel? Bekijk onze pagina’s over kunststof deuren en aluminium deuren en laat je inspireren.

Kunststof voordeur antraciet met brievenbus in wit kunststof kozijn met daarnaast zijlicht. Geïnstalleerd in Katwijk.
Voor een grote verbouwing installeerden we kunststof deuren en kozijnen in de gehele woning.
Kunststof openslaande deuren met bovenlichten en kunststof kozijnen op de eerste verdieping. Geïnstalleerd in Katwijk.
De achtergevel, met kunststof openslaande deuren en kunststof kozijnen op de eerste verdieping.

HR glas Katwijk: verduurzaam je woning met isolatieglas

Bij nieuwe isolerende kozijnen hoort natuurlijk isolatieglas. Normaal gesproken kies je uit twee soorten hoogrendementsglas (HR-glas): dubbel of triple. Met HR-glas houd je heel het jaar door de binnentemperatuur op peil. En je bespaart ook nog eens op de stookkosten. Tip: kies voor kozijnen met een ventilatierooster. Een goed geventileerd huis is namelijk makkelijker te verwarmen.

Kunststof voordeur met bovenlicht en kunststof kozijnen op begane grond en eerste verdiepging. Geïnstalleerd in Katwijk.
Hier de volledige voorgevel, uiteraard met HR++ glas voor superieure isolatie.

Subsidie isolatie Katwijk: hoe zit dat?

Als je nieuwe kozijnen met isolatieglas in huis haalt, kun je mogelijk profiteren van subsidies en andere regelingen. Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) krijg je tot wel 15 procent van je investering terug. Je leest er meer over op de pagina over subsidie op kunststof kozijnen. Verder bieden gemeenten soms regelingen aan. Op de website van de gemeente Katwijk kun je zien of er subsidies voor jou beschikbaar zijn.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website