Contact

Kunststof kozijnen Hoofddorp: Ambra levert én plaatst

Woon je in Hoofddorp en ben je op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen, deuren of een dakkapel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of wat dacht je van een schuifpui, vouwwand of VELUX-dakraam? Aluminium kozijnen, deuren en puien plaatsen we trouwens ook. Vertel ons wat je zoekt.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek >>>

Kunststof kozijnen Hoofddorp: kies voor Weru

Wie voor kunststof kozijnen kiest, kiest voor veiligheid, duurzaamheid en een scala aan aanvullende opties. Honderden RAL-kleuren en verschillende structuren. Vlakke of verdiepte profielen met verschillende hoeveelheden isolatiekamers. Om nog maar te zwijgen van het beslag en de vergrendelingsmogelijkheden. Ambra is trotse dealer van Weru: kunststof kozijnen waar je u tegen zegt.

Klussen in Hoofddorp: nieuwe kunststof kozijnen

De monteurs van Ambra zijn regelmatig in Hoofddorp te vinden voor het plaatsen van de kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Op deze pagina zie je foto’s van projecten die we in Hoofddorp hebben uitgevoerd. Geweldig isolerende kozijnen, volledig aangepast aan de wensen van de bewoners. Extra inspiratie opdoen? Kijk dan eens rond op onze pagina over kunststof kozijnen.

Weru witte kunststof kozijnen met wijnrode deuren en ramen in gehele woning geïnstalleerd, inclusief de schuifpui. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
We voorzagen de gehele woning van witte kunststof kozijnen met wijnrode ramen en deuren, inclusief de schuifpui.
Twee kunststof kozijnen op de eerste verdieping: een stolpstel en een badkamerraampje. Type Weru Castello Trado crème met houtnerf en felrode ramen. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
Deze bewoners wilden crèmekleurige kozijnen met ramen in dezelfde felrode kleur als de voordeur.

Kozijnen hoofddorp: aluminium voor een moderne look

We verkopen en plaatsen niet alleen de kunststof kozijnen van Weru, maar ook de aluminium kozijnen van Mondana. Eveneens superisolerend maar dan met extra sterke, slanke profielen, waarmee ze gemakkelijk grote ramen kunnen dragen. Je ziet aluminium kozijnen steeds vaker in moderne interieurs en bedrijfspanden. Maar eigenlijk staan ze overal mooi. Bekijk onze pagina over aluminium kozijnen om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Kunststof voordeur met bijpassende ramen, kunststof kozijnen, kunststof schuurdeur en boeidelen in grijs en antraciet. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
Kunststof voordeur met bijpassende ramen, kunststof kozijnen en schuurdeur, inclusief boeidelen. Allemaal in dezelfde kleurstelling: grijs en antraciet.

Deuren Hoofddorp: kunststof of aluminium

Ook wat deuren betreft zijn er talloze opties om uit te kiezen. Te beginnen bij het soort deur: van voordeuren en achterdeuren tot binnendeuren en tuindeuren. Je stelt een deur van Weru of Mondana zelf samen. Hierbij bepaal je de kleur, de handgreep, het glassoort en eventuele veiligheidsopties. Zo kun je een voordeur voorzien van een slimme deurbel, een digitale deurspion of een elektrische deuropener. Laat je hier inspireren over kunststof voordeuren.

Kunststof voordeur van
Weru type Tersa vleugeloverdekkend met vlak kozijn. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
Kunststof voordeur type Tersa, met vlak kozijn.
Kunststof voordeur met profielen en verdiept kozijn. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
Kunststof voordeur type Avida, met verdiept kozijn.

Klus in Hoofddorp: kunststof terrasdeuren

Hieronder zie je nog een klus die onze monteurs eerder in Hoofddorp hebben geklaard: nieuwe kunststof terrasdeuren plaatsen. Je bestaande deuren vervangen? Dat is voor ons een fluitje van een cent. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook terrasdeuren installeren op de plek waar oorspronkelijk een raam of een pui zat. Hierover kunnen we je persoonlijk adviseren, geheel gratis en vrijblijvend.

Kunststof terrasdeuren wijnrood in wit verdiept kozijn met zijramen. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
Wijnrode terrasdeuren in witte kozijnen, dezelfde kleurstelling als de rest van de woning.
Kunststof terrasdeuren blauw in wit verdiept kozijn met zijramen. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
De buren kozen in hun hele woning voor blauwe ramen en deuren in witte kozijnen.

Dakkapel Hoofddorp

Een kunststof dakkapel is zorgeloos genieten: heerlijk onderhoudsarm, en dat wel tientallen jaren. In tegenstelling tot een houten dakkapel hoef je niet om de zoveel jaar het dak op om ‘m op te knappen. Dat scheelt je een hoop geld en gedoe. Wij plaatsen kunststof dakkapellen precies zoals jij het wilt, altijd op maat. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina over kunststof dakkapellen.

Dakkapel na renoveren: nieuwe kunststof kozijnen, boeidelen en rabat in antraciet. Inclusief bijpassende ventilatieroosters en inzethorren. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
Deze dakkapel in Hoofddorp renoveerden we: nieuwe kozijnen, boeidelen en rabat. Allemaal in antraciet, net als de inzethorren en ventilatieroosters.
Nieuwe kunststof voordeur met pui, kunststof kozijnen en volledig gerenoveerde dakkapel. Ook de boeidelen zijn nieuw. Alles in antraciet, incluisef de inzethorren en ventilatieroosters. Geïnstalleerd in Hoofddorp.
Hier zie je de volledige woning: nieuwe kunststof voordeur met pui, kozijnen en volledig gerenoveerde dakkapel.

Schuifpui Hoofddorp: kunststof of aluminium

Een hoogwaardige schuifpui geplaatst door deskundige vaklui: dat is een en al profijt. Of je nu kiest voor een kunststof pui van Weru of voor het aluminium van Mondana, met een schuifpui verbind je binnen met buiten. En breng je het zonnetje in huis, zonder in te boeten aan isolatie of veiligheid. Niet zeker of je liever voor kunststof of aluminium gaat? Bekijk dan hier de verschillen tussen kunststof en aluminium schuifpuien.

Raamdecoratie Hoofddorp

Zodra we je nieuwe kozijnen hebben geplaatst, monteren we desgewenst meteen de raamdecoratie. Denk aan gordijnen, lamellen of inzethorren. Ook hier weer zijn allerlei opties om uit te kiezen, zoals het soort bedieningssysteem. Ruimte en schoonmaak besparen? Kies dan voor InBlindz®: unieke raambekleding tussen de glasplaten van dubbel- of triple glas. Lees hier meer over de vele mogelijkheden voor raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website