Contact

Kunststof kozijnen Haarlem? Wij plaatsen ze met liefde!

Woon je in Haarlem en wil je nieuwe kozijnen, deuren, puien of een dakkapel in huis halen? Van kunststof of aluminium? En bovendien van de allerbeste kwaliteit? Laat het klusje over aan Ambra. Wij werken uitsluitend samen met hoogwaardige merken en materialen. En onze monteurs behoren tot de Nederlandse hoofdklasse.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek >>>

Kozijnen Haarlem: kunststof = koning

Als je overweegt nieuwe kozijnen te kopen, dan is er volgens ons geen betere keuze dan kunststof: veilig, duurzaam en lekker onderhoudsarm. En als je voor kunststof kiest, dan is er geen betere keuze dan de kozijnen van Weru: een en al Duitse degelijkheid. Met meer mogelijkheden dan we kunnen opnoemen. Laat ons je adviseren of doe eerst zelf wat inspiratie op: kunststof kozijnen van Weru.

Geïnstalleerd in Bennebroek: kunststof kozijnen met houtlook. De kozijnen onder hebben inzethorren.
Geïnstalleerd in Bennebroek: kunststof kozijnen met houtlook. De kozijnen onder hebben inzethorren.

Aluminium kozijnen Haarlem

Naast de kunststof kozijnen van Weru installeren we de aluminium kozijnen van Mondana. Perfect voor modern vormgegeven woningen. Aluminium kozijnen staan bekend om hun sterke en extra slanke profielen. Hierdoor kunnen ze grote raampartijen dragen met maximale lichtinval. Bovendien hebben aluminium kozijnen bijna net zoveel aanvullende opties als die van kunststof. Lees meer over aluminium kozijnen.

Deze strakke aluminium kozijnen en toegangsdeur installeerden we bij een kapper in Sassenheim.
Deze strakke aluminium kozijnen en toegangsdeur installeerden we bij een kapper in Sassenheim.

Subsidie isolatie Haarlem

Als je nieuwe isolerende kozijnen laat plaatsen, kun je mogelijk profiteren van de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing). Hiermee krijg je tot wel 15 procent van je investering terug. Je leest er meer over op de pagina over subsidie op kunststof kozijnen. Verder bieden gemeenten soms unieke subsidieregelingen aan. Ga naar deze pagina op de website van de gemeente Haarlem en kijk of er iets voor jou tussen zit.

“Prima bedrijf! Afspraken zijn helder en worden goed nagekomen. De schuifpui is degelijk geinstalleerd door fijne en deskundige medewerkers. En alles keurig opgeruimd.”
Bekijk onze andere klantreviews >>

Dakkapel Haarlem: op maat gemaakt

Een dakkapel tovert extra ruimte en licht in huis. En als je kiest voor een kunststof dakkapel, dan kun je ook nog eens rekenen op uitstekende isolatie en minimaal onderhoud. Bij Ambra Kozijnen is elke dakkapel maatwerk: jij bepaalt de grootte van de dakkapel en de eventuele aanvullende opties. Daarover lees je meer op onze pagina over kunststof dakkapellen.

We renoveren ook dakkapellen: hier plaatsten we nieuwe kunststof kozijnen met houtlook.
We renoveren ook dakkapellen: hier plaatsten we nieuwe kunststof kozijnen met houtlook.

Kunststof of aluminium schuifpui Haarlem

Net als dakkapellen brengen schuifpuien een zee van licht in huis. Zonder in te boeten aan isolatie of veiligheid. Tenminste, zolang je kiest voor hoogwaardige merken als Weru of Mondana. Ook mooi: je kunt een schuifpui helemaal naar eigen hand zetten. Niet zeker of je een kunststof of aluminium pui wilt? Lees hier alles over de verschillen tussen een kunststof en aluminium schuifpui.

Deze stijlvolle aluminium schuifpui met zijlicht installeerden we in Sassenheim.
Deze stijlvolle aluminium schuifpui met zijlicht installeerden we in Sassenheim.

Deuren Haarlem: kunststof of aluminium

We leveren en plaatsen binnen- en buitendeuren in alle soorten en maten. Zowel van kunststof als aluminium, en altijd precies zoals jij het voor je ziet. Kies uit honderden kleuren, talloze handgrepen, glassoorten en veiligheidsopties. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, al helemaal als je kiest voor een kunststof voordeur van Weru, maar we hebben ook aluminium deuren.

Stijlvolle kunststof voordeur inclusief volledige pui, geïnstalleerd in Leiden.
Stijlvolle kunststof voordeur inclusief volledige pui, geïnstalleerd in Leiden.

VELUX Haarlem: de allerbeste dakramen op de markt

Wie aan een dakraam denkt, die denkt aan VELUX: de bekendste dakramen van Europa. Bij Ambra Kozijnen leveren en plaatsen we allerlei VELUX-producten. Inclusief alle aanvullende opties: verschillende glassoorten, kleur- en bedieningsmogelijkheden en eindeloos veel maatwerk. Neem alvast een kijkje op onze pagina over VELUX-dakramen.

Kunststof kozijn met jaloezieën tussen dubbelglas in de onderste ramen (elektrische bediening via zonnepaneeltje).
Weru-kozijn met jaloezieën tussen dubbelglas in de onderste ramen (elektrische bediening via zonnepaneeltje).

Raamdecoratie Haarlem: jaloezieën, gordijnen, horren en meer

Nieuwe kozijnen maak je compleet met raamdecoratie. Denk aan jaloezieën, gordijnen, lamellen of inzethorren. Met verschillende bedieningssystemen: handmatig, bekabeld (netstroom) of draadloos (zonnestroom). Of wat dacht je van InBlindz®: unieke raambekleding dat niet op het dubbelglas wordt geplaatst, maar ertussen. Er is echt van alles mogelijk. Lees meer: raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken rustig op je gemak al jouw wensen
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website