Contact

Kozijnen Wassenaar: kies voor kwaliteit, kies voor Ambra

Woon je in Wassenaar en ben je op zoek naar nieuwe kozijnen van kwaliteit? Dat treft, wij verkopen en plaatsen de kunststof kozijnen van Weru: de Audi onder de kozijnen. Met een rijkdom aan mogelijkheden, en ook geschikt voor monumentale woningen. Verder plaatsen we deuren, schuifpuien, dakkappellen, aluminium kozijnen en meer. Laat van je horen, dan adviseren we je persoonlijk.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek >>>

Kunststof kozijnen Wassenaar

Kunststof kozijnen bieden vrijwel eindeloos veel mogelijkheden. Wij zijn trotse dealer van Weru: een en al Duitse degelijkheid. Hiermee ben je verzekerd van de allerbeste isolatie en het allerminste onderhoud. Daarbij kun je de kozijnen, inclusief het glaswerk, helemaal naar eigen hand zetten. Er is meer mogelijk dan je wellicht denkt. Neem een kijkje op onze pagina over kunststof kozijnen en laat je inspireren.

Klus in Wassenaar: nieuwe kozijnen van Weru

De monteurs van Ambra zijn al vaker in Wassenaar geweest om mensen te verblijden met het hoogwaardige kunststof van Weru. Hieronder zie je een mooie klus die we hier een tijdje terug hebben uitgevoerd.

Vlak kunststof kozijn Castello in crème (glad, geen structuur) met naar buiten draaiende ramen. Geïnstalleerd in Wassenaar.
Crèmekleurig vlak kunststof kozijn met naar buiten draaiende ramen.
Binnenaanzicht vlak kunststof kozijn Castello in crème (glad, geen structuur) met naar buiten draaiende ramen. Geïnstalleerd in Wassenaar.
Aan de binnenzijde is het kozijn wit.

Kunststof kozijnen met houtlook

Wassenaar staat bekend om zijn mooie huizen en monumentale panden. Die wil je graag zo mooi en authentiek mogelijk houden als je nieuwe kozijnen neemt. Dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan kunststof. Toch kun je ook met kunststof die klassieke look bewaren. Dat doe je door te kiezen voor kozijnen van Weru met verdiepte profielen en een houtstructuur. Net echt!

Kunststof kozijnen met houtlook in erker.
Deze erker staat niet in Wassenaar, maar in Bennebroek. Maar je kunt hier wel goed zien hoe overtuigend verdiepte kunststof kozijnen met houtlook en rechte lasnaden eruitzien.

Klus in Wassenaar: kunststof kozijnen met roeden

Dat de kunststof kozijnen van Weru uitstekend geschikt zijn voor Wassenaarse huizen zie je hieronder op de foto. Dankzij de roeden hebben deze kozijnen een traditionele uitstraling, maar dan met moderne isolatie. Zo zie je maar dat je bij de overstap op kunststof de authentieke look kan behouden.

Kunststof kozijnen in twee kleuren met roeden en geïntegreerd rolluik. Geïnstalleerd in Wassenaar.
Klassieke uitstraling: kunststof kozijnen in twee kleuren met roeden en geïntegreerd rolluik.
Kunststof kozijnen in twee kleuren met roeden en geïntegreerd rolluik. Aanzicht binnenzijde. Geïnstalleerd in Wassenaar.
En zo ziet dat er aan de binnenkant uit: kozijnen en raam in dezelfde kleur.

Aluminium kozijnen Wassenaar: ga voor topkwaliteit

Je ziet ze steeds vaker: zwarte en superstrakke kozijnen. Die zijn van aluminium gemaakt: sterker dan kunststof en in staat om met slanke profielen zware raampartijen te dragen. Hiermee haal je een zee van licht in huis. Liever geen zwart? Geen zorgen, we hebben nog 300 andere kleuren om uit te kiezen, verkrijgbaar in mat-, glans- of structuurlak. Om nog maar te zwijgen van alle andere mogelijkheden. Meer weten? Lees meer over onze aluminium kozijnen.

Klus: achterdeuren in Wassenaar

Nog een klus in Wassenaar? Nog een klus in Wassenaar. Hieronder zie je twee kunststof achterdeuren en kozijnen van Weru, maar we vervingen alle kozijnen in de woning. Je kunt de deuren van Weru helemaal samenstellen zoals jij wilt. Denk hierbij aan het glas, het beslag, de kleur, de panelen en ga zo maar door. Hierover kunnen we je persoonlijk adviseren.

Kunststof achterdeur in antraciet met wit kozijn. Geïnstalleerd in Wassenaar.
Kunststof achterdeur in antraciet met wit kozijn. Aan de binnenzijde is de deur wit.
Kunststof achterdeur in antraciet met wit kozijn. Geïnstalleerd in Wassenaar.
Kunststof keukendeur in dezelfde woning. Hier heeft de deur een paneel en kleiner raam.

Schuifpuien, deuren, dakkapellen en meer

Bij Ambra verkopen we niet alleen kunststof en aluminium kozijnen, maar ook schuifpuien, voordeuren, binnendeuren en dakkappellen. Altijd zorgvuldig geplaatst, precies zoals jij het wilt. We zijn trouwens ook officieel dealer van VELUX: de beste dakramen van Europa. En we verkopen zo’n beetje alle soorten raamdecoratie die je kunt bedenken. Op zoek naar raamdecoratie? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Keuzestress?

Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best een beetje kan gaan duizelen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel 0252-83 09 95 of mail naar info@ambrakozijnen.nl.

Onze merken

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru

Aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en glaswanden van Mondana

VELUX dakramen in alle vormen, formaten en types

KeJe en Verano horren en raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen

Kijk ook eens bij ons broertje:
Bekijk website