Raamdecoratie voor draai-kiepraam

Raamdecoratie voor draai-kiepraam

Of het nu gaat om een draai-kiepraam, kiep-kantelraam of gewoon een kiepraam: je wilt natuurlijk raamdecoratie die er mooi uitziet en goed bevestigd kan worden. Gelukkig zijn er handige systemen met zijgeleiding beschikbaar. Daarmee kun je het raam gewoon openen zonder dat de raamdecoratie in de weg zit. Daarbij ziet het er heel stijlvol uit.

Geschikt voor ieder kiepraam

We hebben twee verschillende systemen in het assortiment: Splendid van Keje en Smartfit van Verano. Beide systemen zijn geschikt voor ieder kiepraam, dus ook voor een draai-kiepraam of kiep-kantelraam. En natuurlijk voor draairamen en vaste ramen, mocht je overal in huis dezelfde raamdecoratie willen ophangen. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid ook voor hout.

Splendid van Keje

De raamdecoratie is geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame. Het frame heeft in verstek gezaagde hoeken, wat er veel mooier uitziet dan rechte hoeken. Je bevestigt het frame eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn. Het kan er dus ook gemakkelijk weer af, bijvoorbeeld als je de ramen wilt lappen. En doordat de raamdecoratie in een frame zit, kun je het raam gewoon open kantelen. Splendid is verkrijgbaar als rolgordijn, jaloezieën, of plisségordijn, in verschillende uitvoeringen. Zo vind je altijd de perfecte raamdecoratie voor jouw draai-kiepraam of kiep-kantelraam.

Keje raamdecoratie draai kiepramen: rolgordijn

Keje raamdecoratie voor draai kiepraam: jaloezieen

Keje raamdecoratie kiep kantelraam: plissé gordijnen

Keje raamdecoratie voor kiep kantelramen: plissé gordijnen

Smartfit van Verano

Ook de Smartfit raamdecoratie van Verano is geïntegreerd in een aluminium frame, maar dan met stijlvolle kunststof hoeken. Je bevestigt het frame met klemmetjes achter de raamrubbers. Ook dit frame is eenvoudig weer los te maken. Van Smartfit zijn er jaloezieën en plisségordijnen in verschillende uitvoeringen. Mooie raamdecoratie voor elk raam!

Verano Smartfit raamdecoratie voor draai kiepraam: plisségordijn

Verano Smartfit jaloezieën, raamdecoratie voor kiep kantelramen

Verano Smartfit jaloezieën raamdecoratie kiep kantelraam

Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Je kunt je raamdecoratie bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. In de volgende de volgende plaatsen komen we ook gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Dan brengen we ook monsters mee zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen is dealer van Keje raamdecoratie en horren.
Ambra Kozijnen is dealer van Verano Raamdecoratie.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl