Jaloezie zonder boren

Jaloezie zonder boren

Blij met je kunststof kozijnen en nog op zoek naar raamdecoratie? Jaloezieën zijn een mooie, stijlvolle oplossing. Nu is kunststof niet geschikt om in te boren. Daarom wil je de jaloezieën zonder boren op het kozijn bevestigen. Dit kan makkelijk met de jaloezieën van KeJe en Verano. Eenvoudig te monteren zonder boren of schroeven.

2 handig systemen

De Splendid jaloezieën van KeJe en de Smartfit van Verano zitten beide in een aluminium frame dat je zonder boren bevestigt op het kozijn. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid is ook geschikt voor hout.

Jaloezie zonder boren Splendid

De Splendid jaloezieën zijn speciaal gemaakt voor aluminium en kunststof kozijnen, maar zijn ook geschikt voor houten kozijnen. De jaloezieën zijn geïntegreerd in een aluminium frame met stijlvolle in verstek gezaagde hoeken. Je bevestigt de jaloezie zonder boren op het kozijn. Zonder boren? Hoe dan? Nou, het frame wordt eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn vastgemaakt. Hierdoor is het ook weer makkelijk te verwijderen. Voor als de ramen gelapt moeten worden bijvoorbeeld. Deze jaloezieën zijn 25 mm breed en leverbaar in verschillende kleuren. Het frame is te koop in crème, zuiverwit of verkeerswit.

Keje jaloezieen voor kiep-kantelraam, draai-kiepraam en kiepraam

Jaloezie zonder boren Smartfit

De Smartfit van Verano heeft ook een aluminium frame, maar dan met kunststof hoeken. Ook deze jaloezieën zijn zonder te boren te bevestigen en los te maken. Het frame wordt op zijn plaats gehouden met klemmetje achter de raamrubbers. Een fluitje van een cent en er komt geen gereedschap aan te pas. De Smartfit jaloezieën zijn 25 mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het frame is leverbaar in wit, technisch zilver en ivoor. Bekijk ook onze andere raamdecoratie zonder boren.

Verano Smartfit jaloezieën kunststof kozijn zonder boren

Verano Smartfit jaloezieën kunststof kozijn zonder boren

Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Je kunt je jaloezieën bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. In de volgende de volgende plaatsen komen we ook gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Dan brengen we  monsters mee zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen is dealer van Keje raamdecoratie en horren.
Ambra Kozijnen is dealer van Verano Raamdecoratie.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl