Prijs kunststof voordeur

Actie: korting op AVIDA-deuren

Bestel je droomdeur vóór 31 mei

Lees meer

Kosten kunststof voordeur

Wat kost een kunststof voordeur? De prijs van een kunststof voordeur hangt af van veel factoren. Het is maar net hoe gek je het wil maken. Maar als je zoekt op “kunststof voordeur prijs” wil je in ieder geval zeker weten dat je niet te veel betaalt. Om je daarmee te helpen, hebben we hieronder een paar tips verzameld.

Vooraf

Eerst even de kaarten op tafel. Wij bij Ambra Kozijnen verkopen kunststof deuren (en kunststof kozijnen) van Weru. Duurzaam, degelijk en Duits. We zijn er trots op dat we officieel Weru-dealer zijn en willen niets liever dan jou voor een nette prijs een kunststof voordeur verkopen waar je dertig jaar of langer plezier van hebt. Maar we vinden het vooral heel belangrijk dat jij een goede afweging maakt tussen ons en onze concurrenten. Daarom geven we deze tips.

Kies geen goedkope kunststof voordeur

Nou was het vroeger nog weleens zo dat een kunststof voordeur vrij snel verouderde, maar tegenwoordig blijft het kunststof heel mooi. Als je een kwaliteitsproduct aanschaft, tenminste. Want dat is het allerbelangrijkste om rekening mee te houden wanneer je een kunststof voordeur uitkiest: is het een kwaliteitsproduct dat er mooi blijft uitzien? Een goede maatstaf voor kwaliteit is de prijs. Een goedkope kunststof deur is gemaakt van goedkopere onderdelen en materialen. Die gaan minder lang mee, wat betekent dat je eerder aan een nieuwe deur moet. Bovendien is een goedkope deur al snel minder inbraakwerend. En dan blijkt die goedkope kunststof deur ineens helemaal niet zo voordelig. Kies daarom niet voor een goedkope kunststof voordeur. Als je geen duurkoop wilt, tenminste.

Offerte kunststof voordeur

We raden altijd aan om meerdere offertes aan te vragen. Dan heb je een beetje keuze. Maar als je meerdere offertes aanvraagt, is het wel van belang dat je ze kunt vergelijken. Dus dat er niet in de ene offerte dingen staan die in de andere ontbreken. Hier is een lijst van dingen om rekening mee te houden, zodat je straks geen appels met peren vergelijkt:

1. Houtlook of gewoon?

Wil je een gewone kunststof deur, of een die er net zo uitziet als een houten deur, dus met houtnerf en rechte naden? Want daar hangt een ander prijskaartje aan.

2. Wat voor beslag?

Wat voor beslag en slot wil je? Er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit, ook wat betreft inbraakwerendheid.

3. Extra opties?

Wordt het dubbelglas of driedubbelglas voor nog meer isolatie? Kies je voor een deur met of zonder roeden? Zijlichten of een bovenlicht? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

4. Offerte inclusief plaatsen?

Is de offerte inclusief plaatsen? Staat het er niet bij? Vraag dan om een nieuwe offerte inclusief plaatsen. Want alleen zo kun je de offerte vergelijken met andere aanbieders. Bovendien voorkom je zo onaangename verrassingen wanneer je later de factuur ontvangt.

5. Afvoer bouwafval?

Wij voeren de oude deur, het oude kozijn en het overige bouwafval netjes en op milieuvriendelijke wijze af. Dat doen we gratis. Staat er niets in de offerte over het afvoeren van bouwafval en of hier kosten aan verbonden zijn? Vraag het dan even na, want je wil niet met bouwafval blijven zitten.

6. Garantie?

Weru geeft 10 jaar garantie op de deur en het kozijn en 5 jaar op het slot en het beslag. Op dubbelglas zit 10 jaar garantie. Bovendien is er Weru Partner Garant. Hiermee loopt de garantie door, ook als de Weru-dealer waar je het kozijn bestelt straks niet meer bestaat. Controleer altijd of de garantievoorwaarden in de offerte staan.

Dus wat kost een kunststof voordeur nou? Zoals gezegd: dat hangt er maar net van af wat je wil. Maar door goed rekening te houden met bovenstaande zaken, kun je de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken. En de beste aanbieding uitkiezen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Zullen we meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Voorbeelden van kunststof voordeuren:

Klassieke kunststof voordeur met zijlichten

Klassieke voordeur met toog

Klassieke voordeur met zijlichten en bovenlicht

Prijs kunststof voordeur: klassieke blauwe deur met bovenlicht en wit kozijn

Kosten kunststof voordeur: klassieke blauwe dubbele deur met koperen handgreep

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is erkend dealer van Weru.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl