Deuren

Inbraakwerende kunststof deuren

Kunststof deuren in alle kleuren, soorten en maten. Dat is waar ze bij Weru sterk in zijn. En vooruitstrevend. Neem het slimme driepuntsslot dat met één sleutelbeweging alle drie de sloten tegelijk opent en sluit. Of een deur die automatisch op slot gaat wanneer je hem dichttrekt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de deur te openen met je vingerafdruk. Hoe hightech wil je het hebben? Bij Weru zit je goed als het om inbraakwerende kunststof deuren gaat.

Kunststof deuren met kozijn

Je nieuwe deur komt altijd inclusief kunststof deurkozijn zodat je verzekerd bent van een perfect afgehangen deur. Je kunt bovendien kiezen voor een deurkozijn met geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als een onderdorpel van natuursteen, maar isoleert oneindig veel beter.

Weru kunststof buitendeuren

Kunststof buitendeur

Of het nu gaat om een voordeur of achterdeur, openslaande terrasdeuren of een schuurdeur: Weru heeft een kunststof buitendeur voor iedere woningstijl en deurwens. Vanzelfsprekend zijn alle deuren van Weru standaard isolerend en inbraakwerend uitgevoerd. Bovendien zijn er tal van extra opties om de inbraakveiligheid en het gebruiksgemak nog verder te vergroten.


Kunststof deuren: een Weru kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Weru heeft bijna 60 verschillende kunststof voordeuren. Ze worden allemaal op maat gemaakt, helemaal volgens jouw specificaties. Met of zonder bijpassend zijlicht, in je favoriete kleur, figuurglas, dubbelglas (standaard HR++), driedubbelglas, veiligheidsglas, noem maar op. En de handgrepen zijn ook nog eens standaard bij de prijs inbegrepen.


Kunststof deuren: een Weru kunststof achterdeur

Kunststof achterdeur

Ook bij hun kunststof achterdeuren heeft Weru gezorgd voor een inbraakwerend ontwerp. Verder is er een heel scala aan opties om uit te kiezen. Om te beginnen bepaal je zelf hoe groot het raam wordt. Daarnaast kun je kiezen voor een zij- of bovenlicht inclusief kunststof kozijn. Of wat dacht je van zo’n gezellige klassieke achterdeur met roeden? Er zijn bovendien talloze kleuren, verschillende houtstructuren en meerdere scharnieren leverbaar.


Kunststof deuren: Weru kunststof openslaande deuren

Kunststof terrasdeuren

Met van die mooie dubbele terrasdeuren heeft je tuin pas echt een chique entree. Weer met tal van kleuren, houtstructuren en opties om uit te kiezen. Boven- en zijlichten, bijvoorbeeld. Wat de stijl van je huis ook is, en welke kleur en uitstraling je bestaande kozijnen ook hebben, Weru heeft kunststof tuindeuren die er perfect bij passen.


Kunststof deuren van Polytec

Polytec voordeuren

Net zo duurzaam, degelijk en Duits als de deuren van Weru. Maar dan van Polytec. Met misschien nog wel meer verschillende modellen en mogelijkheden dan bij Weru.


Aluminium pui en deur

Aluminium deuren

Net zo duurzaam en degelijk als de deuren van Weru. Maar dan gewoon uit Nederland. En van aluminium. Bekijk de deuren, puien en kozijnen van Mondana.