Rolgordijn kunststof kozijnen

Rolgordijn kunststof kozijnen

Blij met je kunststof kozijnen en nog op zoek naar rolgordijnen? Die bevestig je het liefst zonder boren, want boren in een kunststof kozijn is niet aan te raden. De rolgordijnen van Keje zijn eenvoudig te monteren, zonder schroeven of boren.

Kun je rolgordijnen monteren op kunststof kozijnen?

In principe kun je een rolgordijn niet monteren op een kunststof kozijn, want daarin kun je niet boren. Maar je kunt wel boren in de muur boven het kozijn. Dus als je een kunststof kozijn wilt met rolgordijn, bevestig je dat gewoon in de muur boven het kozijn. Nadeel: het staat meestal mooier als je het rolgordijn op het kozijn bevestigt in plaats van erboven. Bovendien is een rolgordijn boven kozijn niet handig bij schuine ramen. Gelukkig is er een slimme oplossing: het Splendid rolgordijn van KeJe. Dit rolgordijn zit in een aluminium frame dat je eenvoudig bevestigt op het kunststof kozijn. Zonder boren!

Rolgordijn Splendid van KeJe

Het Splendid-rolgordijn van Keje is geïntegreerd in een aluminium frame met mooie in verstek gezaagde hoeken. Boven in het frame zit een geïntegreerde cassette met het rolmechanisme. Je bevestigt het rolgordijn op de kunststof kozijnen door het met magneettape op de glaslatten vast te zetten. Dat is zo gepiept. Doordat je magneettape gebruikt, is het frame is ook heel gemakkelijk los te maken. Voor de lenteschoonmaak bijvoorbeeld. Aangezien het rolgordijn in een frame zit, werkt dit systeem ook heel goed voor schuine ramen. De Splendid is bovendien geschikt voor aluminium en zelfs voor houten kozijnen.

Keje rolgordijn kunststof kozijn

Rolgordijn op kunststof kozijn klemmen?

Bij deze manier van een rolgordijn ophangen aan kunststof kozijnen maak je geen gebruik van klemmetjes. Dat is een ander systeem: in dat geval bevestig je het frame met haakjes achter de raamrubbers. Het klem-systeem hebben we niet voor rolgordijnen, maar wel voor plisségordijnen en jaloezieën. Kijk maar eens in onze webshop Luxhor.

Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren stoffen, zowel in transparante als black-out uitvoering. Het frame is verkrijgbaar in crème, zuiverwit of verkeerswit. Je kunt je rolgordijnen voor kunststof kozijnen rechtstreeks bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. In de volgende de volgende plaatsen komen we ook gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Wil je eerst rustig op je gemak alle opties bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen is dealer van Keje raamdecoratie en horren.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl