Verano jaloezieën

Verano jaloezieën

Jaloezieën geven veel privacy, licht én sfeer in je woonkamer, keuken, badkamer of op kantoor. Ze zijn dan ook al jaren ontzettend populair en je ziet ze achter steeds meer ramen. Zowel bij nieuwbouw- als klassieke woningen. Hieronder lees je meer over de jaloezieën van Verano.

Verano jaloezieën op maat

We zijn erkend partner van het bekende merk Verano. Daar laten we je jaloezieën op maat maken, van hout, aluminium of kunststof. In het zwart, wit, bruin, antraciet of welke kleur je maar wilt. Zodat ze helemaal passen bij jouw smaak en interieurstijl.

Moderne keuken met brede houten Verano jaloezieën in stijlvol zwart
Moderne keuken met brede houten jaloezieën in stijlvol zwart

Voor je verder leest…

Als je nieuwe kozijnen of ramen aanschaft, dan maakt bijpassende raamdecoratie het natuurlijk helemaal af. Daarom bieden we klanten die bij ons een kunststof of aluminium kozijn, deur of schuifpui aanschaffen de mogelijkheid om eveneens raamdecoratie te bestellen. Deze service bieden we ook aan klanten die eerder bij ons kozijnen hebben aangeschaft, of die klant zijn van ons broertje Multiglas.

Wil je raamdecoratie los aanschaffen, dus zonder kozijnen of glas? Dan kunnen we uitsluitend Verano Smartfit of KeJe Splendid voor kunststof kozijnen leveren aan klanten die wonen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Haarlemmermeer. Ben je op zoek naar andere raamdecoratie of woon je buiten deze regio? Op www.verano.nl en www.keje.nl vind je een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Aluminium of houten jaloezieën?

Het voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze isoleren. Ze weerkaatsen namelijk de zon, waardoor het op warme dagen binnen koeler blijft. Hout geeft weer meer sfeer en staat mooi in iedere interieurstijl, van klassiek en landelijk tot strak en modern. Aluminium komt het best tot z’n recht in een modern interieur. Maar uiteindelijk gaat het erom wat je zelf het mooist vindt.

Verano houten jaloezieën in de badkamer
Houten jaloezieën in de badkamer
Verano aluminium jaloezieën
Of toch liever aluminium?

Verano jaloezieën gratis inmeten

Niets zo zonde als mooie nieuwe jaloezieën die niet passen. Te klein en er komt licht langs de kieren, te groot en ze passen niet mooi op het kozijn. Laat ons je jaloezieën inmeten, dan weet je zeker dat ze perfect passen. In de Duin- en Bollenstreek is dat bovendien gratis. Neem contact op, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Houten jaloezieën van Verano zorgen voor een heerlijk warme uitstraling
Houten jaloezieën voor een heerlijk warme uitstraling

Jaloezieën bevestigen

Ben je een beetje handig? Dan kun je je nieuwe jaloezieën natuurlijk zelf bevestigen. Maar als we zo vrij mogen zijn: wij hebben er heel veel ervaring mee. Dus als je liever geen risico loopt op scheve jaloezieën, hangen wij ze graag voor je op.

Verano aluminium jaloezieën passen goed bij warme kleuren als plantgroen en houtbruin
Ook aluminium jaloezieën passen goed bij warme kleuren als plantgroen en houtbruin

Bezoek onze showroom

De foto’s op deze pagina geven een mooi beeld van de mogelijkheden. Maar eerlijk is eerlijk: in het echt ziet iets er altijd anders uit dan op een scherm. In onze showroom in Sassenheim kun je alle kleuren, materialen en breedtes bekijken. Zo weet je precies wat je krijgt.

Verano jaloezieën in oogverblindend wit
Oogverblindend wit…
Verano jaloezieën in een knusse houtkleur
… of een knusse houtkleur

Verano jaloezieën voor kunststof kozijnen

Je houten kozijnen door kunststof of aluminium kozijnen vervangen? Verstandig, want daarmee bespaar je een hoop onderhoud en energiekosten. En verklein je het risico op brand- en inbraakgevaar. Maar vergeet niet de juiste raamdecoratie, want in aluminium of kunststof kozijnen kun je beter niet boren. Gelukkig maakt Verano ook jaloezieën op maat voor aluminium en kunststof kozijnen: Verano Smartfit.

Verano Smartfit

Het handige Smartfit-systeem van Verano is speciaal ontworpen voor kunststof en aluminium kozijnen. De jaloezieën zitten in een aluminium frame dat op z’n plek blijft door klemmetjes tussen het glas en het kozijnrubber. Daardoor zijn ze eenvoudig los te maken en weer te bevestigen als je ze wilt schoonmaken. Het zijn dan ook de ideale jaloezieën voor een draaikiepraam, kiepkantelraam, deurraam of een schuin raam. Lees hier meer over raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Bezoek onze showroom
voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl