Prijs kunststof schuifpui

Prijzen kunststof schuifpui

Zocht je op “prijzen kunststof schuifpui”? Dan wil je vast weten: wat kost een kunststof schuifpui eigenlijk? Dat hangt onder meer af van de grootte en het soort schuifpui. Het beste kun je dat laten uitrekenen door een professional. Maar hoe weet je dat je niet te veel betaalt? Om daar achter te komen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Je leest het hieronder.
Vooraf

Eerst even de kaarten op tafel. Wij bij Ambra Kozijnen verkopen kunststof schuifpuien en kunststof deuren van Weru. Duurzaam, degelijk en Duits. We zijn er trots op dat we officieel Weru-dealer zijn en willen niets liever dan jou een schuifpui verkopen waar je dertig jaar of langer plezier van hebt. Maar we vinden het vooral heel belangrijk dat jij een goede afweging maakt tussen ons en onze concurrenten.

Daarom is dit ons advies. Vraag twee of drie offertes aan van bedrijven in de buurt. Laat ze een voor een langskomen om alles op te meten. Na afloop kies je de beste offerte uit: de beste prijs, het beste product en de partij waar je het beste gevoel bij hebt. Wij hopen natuurlijk dat wij dat zijn, maar ook als je niet voor ons kiest, zijn we blij voor je.

Offerte kunststof schuifpui

Als je meerdere offertes aanvraagt, is het wel van belang dat je ze kunt vergelijken. Dus dat er niet in de ene offerte dingen staan die in de andere ontbreken. Hier is een lijst van dingen om rekening mee te houden, zodat je straks geen appels met peren vergelijkt:

1. Wat voor beslag?

Wat voor beslag en slot wil je? Er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit, ook wat betreft inbraakwerendheid.

2. Extra opties?

Wordt het dubbelglas of driedubbelglas voor nog meer isolatie? Kies je voor een schuifpui met of zonder roeden? Bijpassende zijlichten of een bovenlicht? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

3. Offerte inclusief plaatsen?

Is de offerte inclusief plaatsen? Staat het er niet bij? Vraag dan om een nieuwe offerte inclusief plaatsen. Want alleen zo kun je de offerte vergelijken met andere aanbieders. Bovendien voorkom je zo onaangename verrassingen wanneer je later de factuur ontvangt.

4. Afvoer bouwafval?

Wij voeren de oude pui of het oude kozijn en het overige bouwafval netjes en op milieuvriendelijke wijze af. Dat doen we gratis. Staat er niets in de offerte over het afvoeren van bouwafval en of hier kosten aan verbonden zijn? Vraag het dan even na, want je wil niet met bouwafval blijven zitten.

5. Garantie?

Weru geeft 10 jaar garantie op de schuifpui en 5 jaar op het beslag. Op dubbelglas zit 10 jaar garantie. Bovendien is er Weru Partner Garant. Hiermee loopt de garantie door, ook als de Weru-dealer waar je het kozijn bestelt straks niet meer bestaat. Controleer altijd of de garantievoorwaarden in de offerte staan.

Door goed rekening te houden met bovenstaande zaken, kun je de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken. En de beste aanbieding uitkiezen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Zullen we meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Voorbeelden van kunststof schuifpuien:

Prijs kunststof schuifpui: schuifpui met roeden

Prijs kunststof schuifpui: gevelbrede schuifpui

Prijs kunststof schuifpui: Weru schuifpui van binnenuit gezien

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is erkend dealer van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl