Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Een schuifpui op maat voor iedere woonstijl, bij Weru draaien ze er hun hand niet voor om. Kies uit tal van stijlen, kleuren en houtstructuren. Van strak en modern tot klassiek met van die gezellige roeden. De bediening gaat opvallend soepeltjes en wat betreft afmetingen is er opvallend veel mogelijk. Heb je al kunststof kozijnen of een kunststof deur van Weru? Dan kun je ervan op aan dat er een kunststof schuifpui is die er perfect bij past.

Kunststof schuifpui met roeden van Weru.

Geluidwerend en isolerend

Met een schuifpui creëer je licht en ruimte in je woning. Zorgt zo’n groot gat in de gevel niet voor tocht? Dat is een begrijpelijke zorg, maar nergens voor nodig. Zoals je dat bij Duitse degelijkheid mag verwachten: een kunststof schuifpui van Weru houdt geluid buiten en warmte binnen. Dat komt niet alleen door het dubbelglas (standaard HR++). Ook de speciaal ontworpen kunststof profielen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Veel beter dan bijvoorbeeld aluminium.


Stijlvolle zwarte kunststof schuifpui van Weru.

Hoe dat gaat, een schuifpui plaatsen?

Bij het plaatsen van een schuifpui moeten we meestal eerst het bestaande kozijn verwijderen. Komt de schuifpui in plaats van een raam? Dan moeten we ook de borstwering wegfrezen. Dat doen we allemaal heel voorzichtig, zodat we niets beschadigen. Het gat in de gevel werken we vervolgens netjes af met stellatten. Hierna plaatsen we de schuifpui en zorgen we voor een tocht- en vochtdichte afwerking. Het oude glas, het kozijn en de bakstenen voeren we ten slotte op milieuvriendelijke wijze af.

Heb je een radiator of verwarmingsbuizen onder het raam waar de schuifpui komt? Dan moeten die eerst worden verplaatst. Dat doen we niet zelf. Hiervoor verwijzen we je door naar een betrouwbare partij waar we vaker mee samenwerken.


Gevelbrede kunststof schuifpui van Weru.

Bekijk onze kunststof deuren en kozijnen

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek
Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend