Kunststof kozijnen houtlook

Kunststof kozijnen houtlook

Kunststof kozijnen zijn een uitstekende optie wanneer je je kozijnen wilt vervangen. Ze zijn een aanwinst voor iedere woning. Natuurlijk wil je wel dat ze passen bij jouw woning en smaak. Houd je van de authentieke aanblik van hout? Dan zijn er kunststof kozijnen met houtlook. Alle voordelen van kunststof, met de uitstraling van echt hout.

Houtlook: hoe werkt het?

De houtlook wordt verkregen door een folielaag met houtnerfstructuur en houtmotief vast te smelten op het kunststof profiel. Er zijn 200 standaardkleuren en de nodige structuren en motieven, die je ook weer kunt combineren. Voor het allermooiste resultaat kun je kiezen voor rechte hoekverbindingen, zoals echt houten kozijnen die hebben, in plaats van een diagonale hoekverbinding. Zo krijgt je nog meer de uitstraling van echt hout, zoals bij het kunststof kozijn in de afbeelding rechts. Links zie je een aantal voorbeelden van verschillende houtstructuren en -motieven:

Weru houtlook voor kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen met houtlook

Kunststof kozijnen zijn echt een goede investering voor de toekomst. Er is weinig onderhoud nodig: nooit meer kieren dichten, schuren en schilderen. Ze zijn vochtwerend en zorgen voor perfecte isolatie. Bovendien hebben ze een levensduur van wel 30 jaar of meer. Alles bij elkaar zorgt dit voor een flinke kostenbesparing. En door de mooie houtnerfstructuur in het kunststof profiel zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden. Dat is ook fijn wanneer je je kozijnen in delen vervangt. De nieuwe kunststof kozijnen met houtlook vallen dan niet uit de toon bij je oude houten kozijnen.

Soorten en maten

Ambra Kozijnen levert kunststof kozijnen van Weru in allerlei soorten en maten. Klassiek en tijdloos, of toch wat moderner? Kan allemaal. Kunststof kozijnen met houtlook zijn er in vele variaties. Met de uitgebreide keuze aan stijlen, houtstructuren en kleuren vind je zeker het perfecte kozijn voor jouw huis. Neem nou de CASTELLO Trado. Door de traditionele vormgeving, verdiept profiel en optionele rechte houtlook niet te onderscheiden van een echt houten kozijn:

Weru CASTELLO Trado kunststof kozijne met houtlook

Of wat dacht je van de CASTELLO Realto? Een mooi kunststof draai-kiepraam dat oogt als een traditioneel schuifraam voor panden met een klassieke uitstraling:

Weru CASTELLO Realto kunststof kozijnen met houtlook

Onderhoud kunststof kozijnen met houtlook

Je nieuwe kunststof kozijnen houd je eenvoudig schoon door een keer per maand de boel af te nemen met een sopje. Gebruik vooral geen schuursponsje of een agressief reinigingsmiddel. Zo verwijder je vuilaanslag het beste en geniet je weer van die mooie houtlook. Kunststof kozijnen hoeven niet geschilderd te worden en bovendien zijn ze verkrijgbaar in bijna elke kleur die je maar wenst. Dus de verfkwast hoef je niet ter hand te nemen. Behalve als je dat echt wilt.

Ambra Kozijnen helpt je verder

Wil je meer weten over kunststof kozijnen met houtlook? Als officieel dealer en installateur van Weru kunnen wij je er alles over vertellen. Kijk even rond op de website en laat je inspireren. Of bezoek onze showroom in Sassenheim. Dan kun je met eigen ogen zien hoe mooi houtlook is.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is erkend dealer van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl
Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek
Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Bezoek ook onze webshop Luxhor: raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl