Inzethor

Inzethor draaikiepraam

gratis inmeten en verzenden

Ook zo’n hekel aan muggen? Of van die dikke bromvliegen die klinken alsof er een helikopter door je huis vliegt? Met een inzethor op maat hou je de beestenboel buiten. Dat slaapt een stuk prettiger.
Inzethor draaikiepraam voor kunststof kozijnen. Ook geschikt voor houten draai-kiepraam.

KeJe, dus kwaliteit

  • Geschikt voor bijna elk houten of kunststof draai-kiepraam
  • Plaatsen zonder boren of schroeven
  • Het raam met inzethor kan gewoon dicht
  • Aluminium frame in 10 verschillende kleuren

En verder:

Gratis verzending binnen heel Nederland
Gratis inmeten in de Duin- en Bollenstreek
Ook andere raamhorren en deurhorren verkrijgbaar

Inzethor op maat

Dit inzethor van KeJe is speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen, maar past ook prima in een houten kozijn. Ieder inzethor wordt nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weten we zeker dat er geen vlieg of mug meer binnenkomt. De minimale afmeting van de inzethor is 200 mm breed en 200 mm hoog. De maximale afmeting is 1500 mm breed en 2200 mm hoog. Als de inzethor groter is dan 1500 mm hoog, komt er halverwege een dwarsregel voor extra stevigheid. Heb je een draai-kiepraam met een afwijkende vorm, bijvoorbeeld schuin of getoogd? Kan allemaal. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Inzethor gratis inmeten

Binnen de Duin- en Bollenstreek komen we je inzethor gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl

Inzethor draai-kiepraam plaatsen

Of dat moeilijk is, een inzethor plaatsen in een draai-kiepraam? Integendeel. Eenvoudiger kan bijna niet. Je draait eerst het draai-kiepraam open. Vervolgens plaats je de inzethor van binnenuit tegen het kozijn. Eerst de onderkant, daarna duw je tegen de bovenkant totdat de hor vastzit. Klaar. Eruit halen gaat al net zo makkelijk: je trek de bovenkant naar je toe en tilt de hor uit het kozijn.

10 verschillende kleuren

Voor het stijlvolle aluminium frame kun je kiezen uit tien verschillende kleuren. Zo past je inzethor prachtig bij je kozijn. Houd er wel rekening mee dat kleuren er op ieder beeldscherm iets anders uitzien. Daarom nemen we bij het inmeten altijd kleurstalen mee. Wil je een andere kleur? Voor een kleine meerprijs maken we dat graag voor je in orde. Vraag naar de mogelijkheden.

Inzethor draaikiepraam beschikbare kleuren: crème, zilvergrijs en zuiverwit.
Inzethor draaikiepraam beschikbare kleuren: grachtengroen, antracietgrijs en zwartbruin.
Inzethor draaikiepraam beschikbare kleuren: wijnrood, staalblauw en dennengroen
Inzethor draaikiepraam beschikbare kleuren: verkeerstwit

Wat kost een inzethor op maat?

Een goede nachtrust zonder zoemende muggen is goud waard. Het zal je daarom verbazen hoe weinig het je kost: van € 75,- tot slechts € 89,- per inzethor. Daar kun je het niet voor laten, toch?

Hooikoorts de baas met pollengaas

Hebben jij of je gezinsleden last van hooikoorts? Bestel dan een inzethor met pollengaas. Dat is zeer fijn geweven gaas dat naast insecten ook pollen tegenhoudt. Het is natuurlijk wel luchtdoorlatend. Ideaal dus voor mensen met allergieën. Het kost bovendien slechts € 25,- extra per hor.

Niet morren, er zijn ook andere horren

Heb je geen draai-kiepraam? Of wil je inzethorren voor een draai-kiepraam en daarnaast ook horren voor een houten draairaam of dakraam? Een klemhor of vast hor? Plisséhordeur of plisséhor voor het raam? Een rolhor? Geen probleem, ook die komen we binnen de Duin- en Bollenstreek gratis inmeten. We geven je uitgebreid advies over de beste oplossing voor jouw situatie. En je krijgt een nette offerte met de totaalprijs zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl

Inzethor draaikiepraam zelf inmeten

Je kunt je inzethor ook zelf inmeten en rechtstreeks bestellen in onze webshop Luxhor. Om je te helpen met het inmeten hebben we overzichtelijke instructies voor je opgesteld. Bestel inzethor of bekijk de meetinstructies.

Bekijk ook:

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek
Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend