Contact

Vacancy window frame installer: plastic window frames

Ambra Kozijnen uit Sassenheim is officieel dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. We plaatsen ook aluminium kozijnen, puien, deuren, schuifpuien (Mondana) en raamdecoratie en horren (Verano en KeJe). Kwaliteitsproducten waar veel vraag naar is. Daarom hebben we een vacature voor een kozijnenmonteur of servicemonteur (zzp is ook oké) die onze klanten blij maakt met een perfect geplaatst kozijn.

Vacature kozijnenmonteur kunststof kozijnen: het team van kozijnenmonteurs en glaszetters waamee je gaat samenwerken.
Het team van Ambra Kozijnen en Multiglas.

Monteur kunststof kozijnen: hoe ziet je werk eruit?

Je vormt een vast koppel met onze kozijnenmonteur. Grote kans dat als je ‘s ochtends op werk aankomt, de bus geladen en al voor jullie klaarstaat. Daar zorgen de halmedewerker en de directeur voor. (Dat lees je goed, de directeur is hier niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken.) Je collega’s op kantoor zorgen dat de planning op orde is zodat jullie precies weten wanneer je waar wordt verwacht. Jullie spreken de planning door, nemen een kop koffie mee voor onderweg en gaan naar de eerste klant van die dag.

Jullie werken snel, maar nauwkeurigheid staat voorop. Weru staat voor kwaliteit, en datzelfde geldt voor jouw werk. Uiteraard laten jullie alles weer keurig achter als het kozijn is geplaatst. Het is zaak dat je op een nette en professionele manier kunt omgaan met allerlei soorten klanten. Want pas als onze klanten tevreden zijn, kunnen wij succesvol zijn als bedrijf. Aan het eind van de dag kom je weer terug op de zaak, geef je de ondertekende werkbonnen af op kantoor en ruim je je bus netjes op. Tijd voor een lolletje? Dat is er altijd.

Divers team van kozijnenmonteurs en glaszetters

Bij Ambra Kozijnen ben je onderdeel van een divers team. We delen het pand met ons broertje Multiglas, dus naast kozijnenmonteurs heb je collega’s die glas zetten, glas in lood maken of bijvoorbeeld hardglazen deuren plaatsen. En verder hebben we natuurlijk nog een aantal collega’s in de hal en op kantoor.

Gezelligheid en hard werken gaan hand in hand en we vinden het belangrijk om regelmatig een cursus of opleiding te volgen. En als je naast kozijnen ook interesse hebt in glas, is dat zeker iets waar we voor open staan.

Wat wij jou bieden

  • Mooie klussen en een prima salaris
  • Fulltime of parttime (32-40 uur), zzp voor 1 of 2 dagen in de week kan ook
  • Baanzekerheid (we groeien hard en hebben ambitie)
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Een fijn team waarin we respectvol met elkaar omgaan
  • Opleidingen (voor certificering of verbeteren van je werk)

Deskundige en ervaren kozijnenmonteur

We zoeken een deskundige kozijnenmonteur, dus iemand met minimaal een paar jaar ervaring. Heb je nog niet zo veel ervaring, maar wil je graag eerste monteur worden? Ook dan horen we graag van je. Verder heb je een rijbewijs B nodig. Heb je ook een VCA-certificaat? Super! Zo niet, dan gaan we zorgen dat je die zo snel mogelijk behaalt.

Sollicitatiebrief? Hoeft niet, mag wel

Word je hier vrolijk van? Dan kun je twee dingen doen: of je mailt ons je motivatiebrief met cv, of we gaan eerst gewoon even koffie drinken. Leren we elkaar kennen, kun je meteen het bedrijf zien. En als we allebei enthousiast zijn, plannen we vervolgens een tweede gesprek in.

Bel 0252-830995 en vraag naar Mary. Mailen kan ook: mary@ambrakozijnen.nl. (Heb je een vraag over deze vacature? Dan kun je natuurlijk ook bellen of mailen.)

Vacature junior kozijnenmonteur

Heb je nog geen ervaring als kozijnenmonteur, maar ben je wel handig en nauwkeurig? Dan willen we jou graag het vak leren. Bekijk onze vacature voor een junior kozijnenmonteur hier.

(Bericht voor recruiters die ons willen helpen om een kozijnenmonteur kunststof kozijnen te vinden: hartelijk dank, maar we zoeken liever zelf iemand.)

Choice stress?

There are many options and possibilities. So much that it can start to feel a bit dizzy. Visit our showroom or make an appointment for a no-obligation consultation at your home. We will then discuss your wishes and what is possible. You will also receive a clear quote so that you know exactly where you stand.

Our brands

Plastic frames, doors and sliding doors from Weru

Aluminum frames, doors, sliding doors and glass walls from Mondana

Verano window decoration for wooden, plastic and aluminum frames

KeJe insect screens, roller blinds, pleated blinds and blinds for plastic and aluminum frames

Also take a look at our brother:
View website