Contact

Plastic frames with wood look

Kunststof kozijnen zijn een uitstekende optie wanneer je je kozijnen wilt vervangen. Ze zijn een aanwinst voor iedere woning. Natuurlijk wil je wel dat ze passen bij jouw woning en smaak. Houd je van de authentieke aanblik van hout? Dan zijn er kunststof kozijnen met houtlook. Alle voordelen van kunststof, met de uitstraling van echt hout.

Bekijk deze video over de kleuren en structuren van de kunststof kozijnen van Weru.

Houtlook: hoe werkt het?

De houtlook wordt verkregen door een folielaag met houtnerfstructuur en houtmotief vast te smelten op het kunststof profiel. Er zijn 200 standaardkleuren en de nodige structuren en motieven, die je ook weer kunt combineren. Voor het allermooiste resultaat kun je kiezen voor rechte hoekverbindingen, zoals echt houten kozijnen die hebben, in plaats van een diagonale hoekverbinding. Zo krijgt je nog meer de uitstraling van echt hout, zoals bij het kunststof kozijn in de afbeelding rechts. Links zie je een aantal voorbeelden van verschillende houtstructuren en -motieven:

Weru houtlook voor kunststof kozijnen
Een greep uit de mogelijkheden van houtlook bij kunststof kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen met houtlook

Kunststof kozijnen zijn echt een goede investering voor de toekomst. Er is weinig onderhoud nodig: nooit meer kieren dichten, schuren en schilderen. Ze zijn vochtwerend en zorgen voor perfecte isolatie. Bovendien hebben ze een levensduur van wel 30 jaar of meer. Alles bij elkaar zorgt dit voor een flinke kostenbesparing. En door de mooie houtnerfstructuur in het kunststof profiel zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden. Dat is ook fijn wanneer je je kozijnen in delen vervangt. De nieuwe kunststof kozijnen met houtlook vallen dan niet uit de toon bij je oude houten kozijnen.

Soorten en maten

Ambra Kozijnen levert kunststof kozijnen van Weru in allerlei soorten en maten. Klassiek en tijdloos, of toch wat moderner? Kan allemaal. Kunststof kozijnen met houtlook zijn er in vele variaties. Met de uitgebreide keuze aan stijlen, houtstructuren en kleuren vind je zeker het perfecte kozijn voor jouw huis. Neem nou de Castello Trado. Door de traditionele vormgeving, verdiept profiel en optionele rechte houtlook niet te onderscheiden van een echt houten kozijn:

Weru CASTELLO Trado kunststof kozijnen met houtlook

Of wat dacht je van de Castello Realto? Een mooi kunststof draai-kiepraam dat oogt als een traditioneel schuifraam voor panden met een klassieke uitstraling:

Weru CASTELLO Realto kunststof kozijnen met houtlook

Kunststof voordeur houtlook

Uiteraard is houtlook niet beperkt tot kozijnen: een kunststof voordeur met houtlook kan net zo goed. Weru biedt een enorme keuze uit kunststof voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. Naast houtlook zijn er nog tal van andere opties om je deur helemaal naar wens samen te stellen: brievenbus, zijpanelen, profielen, deurpanelen, grepen en sloten. Lees meer over onze kunststof buitendeuren met kozijn.

Onderhoud kunststof kozijnen met houtlook

Je nieuwe kunststof kozijnen of deuren houd je eenvoudig schoon door een keer per maand de boel af te nemen met een sopje. Gebruik vooral geen schuursponsje of een agressief reinigingsmiddel. Zo verwijder je vuilaanslag het beste en geniet je weer van die mooie houtlook. Kunststof kozijnen hoeven niet geschilderd te worden en bovendien zijn ze verkrijgbaar in bijna elke kleur die je maar wenst. Je hoeft de verfkwast dus niet ter hand te nemen. Behalve als je dat echt wilt.

Ambra Kozijnen helpt je verder

Wil je meer weten over kunststof kozijnen met houtlook? Als officieel dealer en installateur van Weru kunnen wij je er alles over vertellen. Kijk even rond op de website en laat je inspireren. Of bezoek onze showroom in Sassenheim. Dan kun je met eigen ogen zien hoe mooi houtlook is.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:Google reCaptcha: Invalid site key.

Choice stress?

There are many options and possibilities. So much that it can start to feel a bit dizzy. Visit our showroom or make an appointment for a no-obligation consultation at your home. We will then discuss your wishes and what is possible. You will also receive a clear quote so that you know exactly where you stand.

Our brands

Plastic frames, doors and sliding doors from Weru

Aluminum frames, doors, sliding doors and glass walls from Mondana

Verano window decoration for wooden, plastic and aluminum frames

KeJe insect screens, roller blinds, pleated blinds and blinds for plastic and aluminum frames

Also take a look at our brother:
View website