Contact

Plastic back door

Op zoek naar een kunststof achterdeur? Meestal kun je bij deurenfabrikanten kiezen uit een paar standaardmodellen en daar moet je het dan maar mee doen. Niet bij Weru. Sowieso zijn er verschillende modellen, meerdere houtstructuren en tig kleuren om uit te kiezen, en ook dubbelglas met figuurglas is een mogelijkheid. Maar daarnaast kun je ook aan de deuren zelf nog van alles laten aanpassen. Een paar voorbeelden.

Achterdeur met zijlicht

Wat dacht je van een bijpassend zijlicht bij je kunststof achterdeur, geïntegreerd in het deurkozijn? Met of zonder ventilatierooster in het raam, het is helemaal aan jou. Een dorpel onder het kozijn is bij deze constructie niet nodig. Wil je toch graag een aparte onderdorpel? Dan kan dat voor een bescheiden meerprijs.

Kunststof achterdeur met zijlicht inclusief ventilatierooster.
Kunststof achterdeur met zijlicht inclusief ventilatierooster.

Kunststof achterdeur met roeden

Heb je een jarendertigwoning of ga je voor een klassieke look? Kies roeden voor een achterdeur met zo’n gezellige authentieke uitstraling.

Kunststof achterdeur met roeden op het glas
Kunststof achterdeur met roeden op het glas (roeden ín het dubbelglas is ook mogelijk).

Bepaal de hoogte van het glas

Wil je extra licht in je keuken met een raam dat bijna tot de grond loopt? Dat kan. Bij Weru bepaal je zelf de grootte van het raam in je achterdeur. Anders gezegd: je bepaalt zelf tot hoe hoog de borstwering komt. (Let op: het schattige hondje is niet inbegrepen bij je nieuwe Weru-deur.)

Kunststof achterdeur met boven glas en onder kozijnpaneel.

Isolerend en inbraakwerend

Zowel de deuren als de kozijnen van Weru hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Het deurkozijn krijg je er bij Weru daarom altijd bij. Maar die isolatiewaarde doe je in één klap teniet met een natuurstenen onderdorpel. Daarvoor heeft Weru een slimme oplossing: een deurkozijn met geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als natuursteen, maar dan wél isolerend.

De scharnieren en sloten zijn standaard inbraakwerend uitgevoerd. Alle achterdeuren en zijlichten hebben dubbelglas (standaard HR++). Driedubbelglas is optioneel. Bovendien zit er altijd veiligheidsglas aan de buitenzijde van het deurraam om ongenode gasten buiten te houden. Desgewenst kun je de inbraakveiligheid nog verder verhogen, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Kunststof achterdeur met bijpassende terrasdeuren en ramen.
Kunststof achterdeur met bijpassende terrasdeuren en ramen.

Hoe dat gaat, een kunststof achterdeur plaatsen?

Eerst verwijderen we voorzichtig de deur en het bestaande deurkozijn. Het gat in de gevel werken we vervolgens netjes af met stellatten. Hierna plaatsen we het kunststof kozijn en zorgen we voor een tocht- en vochtdichte afwerking. De oude deur, het kozijn en het glas voeren we ten slotte op milieuvriendelijke wijze af.

Kunststof achterdeur met roeden ín het glas.
Kunststof achterdeur met roeden ín het glas (en bijpassende terrasdeuren met zijlichten).

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Ook goed om te weten:

  • Onze adviseurs hebben geen verkooptargets
  • We bespreken jouw wensen in alle rust
  • Je ontvangt vervolgens een heldere offerte
  • Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar
  • Ga je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag

Onze showroom staat in Sassenheim, vlak bij de afrit van de A44. Ambra Kozijnen is actief in het gebied tussen Haarlem, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Kaart van het werkgebied van Ambra Kozijnen

Vul je gegevens in, dan nemen onze adviseurs snel contact met je op:Google reCaptcha: Invalid site key.

Choice stress?

There are many options and possibilities. So much that it can start to feel a bit dizzy. Visit our showroom or make an appointment for a no-obligation consultation at your home. We will then discuss your wishes and what is possible. You will also receive a clear quote so that you know exactly where you stand.

Our brands

Plastic frames, doors and sliding doors from Weru

Aluminum frames, doors, sliding doors and glass walls from Mondana

Verano window decoration for wooden, plastic and aluminum frames

KeJe insect screens, roller blinds, pleated blinds and blinds for plastic and aluminum frames

Also take a look at our brother:
View website