Weru Open Huis

Weru Open Huis

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart is er weer Weru Open Huis bij Ambra Kozijnen. Dit jaarlijkse kozijnfestijn vindt plaats op een nieuwe locatie met een nieuwe (en grotere!) showroom. Sinds begin dit jaar hebben we namelijk de kozijnkrachten gebundeld met Van der Meer Multiglas en zijn we gezellig bij dé glashandel van de Bollenstreek ingetrokken.

Waar dan? En hoe laat?

Ons nieuwe adres is Industriekade 32. Hemelsbreed misschien twee keer vallen en weer opstaan van waar we eerst zaten. Je kan het niet missen, want het pand heeft een grote rode letter M op het dak. Zowel vrijdag als zaterdag staan we van 10.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags voor je klaar met koffie en koekjes. En ranja met een rietje.

Weru Open Deur Dagen

Het thema van dit jaar luidt ‘Weru Open Deur Dagen’. Weru levert naast wunderschöne kunststof kozijnen namelijk ook stijlvolle deuren in alle kleuren. Met allerlei technische handigheidjes, zoals AutoLock: je trekt de deur achter je dicht en het slot wordt automatisch op drie punten vergrendeld.

Kozijnen, raamdecoratie en glas

Maar ook als je meer wilt weten over die fijne kozijnen van Weru ben je van harte welkom. Op zoek naar raamdecoratie of horren? We zijn dealer van kwaliteitsmerken KeJe en Verano. Kom gezellig langs. En als je er toch bent, kunnen we het natuurlijk ook even hebben over een hardglazen douchewand, geslepen spiegels op maat of zo’n stijlvolle glazen keukenachterwand.

Zien we je dan?

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl