Warüm Weru

Warüm Weru?

Ambra Kozijnen is trots dealer van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Waarom? Omdat Weru staat voor ‘Deutsche gründlichkeit’. Kwaliteit in kunststof, geproduceerd met de modernste technieken. Een modern design of tijdloze klassieker voor ieder huis en elke stijl. De kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru zijn onderhoudsarm, hebben een zeer lange levensduur en worden speciaal voor jou op maat gemaakt.
Ambra Kozijnen is officieel dealer van Weru ramen en deuren in de Duin- en Bollenstreek.
Duitsland, dat is waar de wieg staat

Weru is een van de oudste, grootste en meest innovatieve leveranciers van kunststof kozijnen ter wereld. Ze maakten er tot dusver 25 miljoen. Het bedrijf werd opgericht in 1843 en levert al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen in Nederland. Alle kozijnen, deuren en schuifpuien worden vervaardigd in de fabriek in Zuid-Duitsland. Op maat, geheel naar jouw persoonlijke wensen.

Ambra Kozijnen in Sassenheim is dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru.

Duurzaam, degelijk en Duits

Tegen een goed cliché zeggen wij geen nee

Duurzaam

Een kozijn of deur van Weru gaat zo 30 jaar mee. En al die tijd heb je er nauwelijks onderhoud aan. Denk je eens in hoeveel kosten je bespaart.

Innovatief

170 jaar ervaring. 25 miljoen kozijnen. Weru loopt voorop als het gaat om duurzaamheid, isolatiewaarde en gebruiksgemak.

Deskundig

Alleen door Weru aangewezen vakbedrijven mogen de producten van Weru installeren. Zo ben je verzekerd van service en kwaliteit. Ook ná de montage.

Persoonlijk

Met de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru heb je altijd een aanspreekpunt in de buurt: jouw Weru vakbedrijf Ambra Kozijnen.

Bekijk ook:

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek
Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Bekijk ook onze webshop Luxhor voor raamdecoratie en horren.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend