Voor en na: kunststof kozijnen in Heemstede

Voor en na: kunststof kozijnen in Heemstede

Voor deze woning in Heemstede hebben we de ramen in de voorgevel vervangen voor kunststof kozijnen: een raam op de begane grond, twee slaapkamerramen en het hardglazen klepraampje van de badkamer. Links zie de het huis van de buren met de originele situatie, rechts de vernieuwde kozijnen.

Woning met kunststof kozijnen in Heemstede

Houtlook en jaloezieën tussen dubbelglas

Bij het kunststof kozijn op de begane grond zie je goed de houtlook met houtnerf en rechte lasnaden. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat het echt hout is in plaats van kunststof. Ook zit er een ventilatierooster in het kozijn. En kijk eens goed naar de jaloezieën: die zitten niet aan de binnenkant van het raam, maar tussen het dubbelglas. Handig, want zo nemen ze geen ruimte in en worden ze niet vies. Het rechter slaapkamerraam op de eerste verdieping heeft een geïntegreerd plisséhor: wel frisse lucht, geen muggen.

Begane grond:
Kunststof kozijn met houtlook en ventilatierooster
Eerste verdieping:
Kunststof kozijnen met geïntegreerd plisséhor

Draaikiepramen met plissé

Niet alleen aan de buitenkant maken nieuwe kunststof kozijnen een enorm verschil, ook aan de binnenkant. Hier zie je de slaapkamerramen met plisségordijn. Want ook voor raamdecoratie moet je bij Ambra zijn.

Voor:
Houten ramen met enkelgals
Na:
Kunststof draai-kiepraam met plisségordijn in Heemstede

Hardglazen klepraam

Je ziet dat wel vaker in de badkamer: een hardglazen klepraam. Qua isolatie is dat niet bepaald je van het. En zeg nou zelf, zo’n klepraam van Weru ziet er toch ook veel beter uit?

Voor buiten:
Na buiten:
Voor binnen:
Na binnen:
Volg #voorenna op Facebook of LinkedIn voor meer verrassende voor-en-na-foto’s