Verduisterend rolgordijn kantelraam

Verduisterend rolgordijn kantelraam

Bij mooie kozijnen horen mooie rolgordijnen. Die zijn er in alle soorten en maten, ook voor een kantelraam of draai-kiepraam. Heb je problemen met slapen of wil je om andere redenen je kamers goed donker hebben? Verduisterende rolgordijnen kunnen een uitkomst zijn: ze zijn effectief tegen lichtinval en kunnen je helpen beter te slapen.

Voor kantelraam en draai-kiepraam

Binnen ons assortiment rolgordijnen is de Splendid van Keje zeer geschikt voor een kantelraam, draai-kiepraam of kiep-kantelraam. Dat komt doordat het rolgordijn in een frame zit dat je op het raamkozijn bevestigt. Als je het raam openklapt, beweegt het frame met rolgordijn gewoon mee, ook wanneer het rolgordijn omlaag zit. De Splendid is speciaal ontworpen voor aluminium en kunststof kozijnen, maar is ook heel geschikt voor hout. Je kunt dit systeem bovendien toepassen op draairamen en vaste ramen, mocht je overal in huis dezelfde rolgordijnen willen ophangen.

Voorbeeld van een rolgordijn van Keje. Een verduisterend rolgordijn kantelraam of draai-kiepraam ziet er net zo uit, alleen met niet-lichtdoorlatende stof.

Verduisterende stof

Er is keuze uit verschillende kleuren en stoffen, zowel transparant als verduisterend. Op de afbeelding hierboven zie je als voorbeeld het rolgordijn van Keje met niet-verduisterende stof. De verduisterende stof is van 100% polyester en heeft een aluminium coating aan de raamzijde. Dat wordt lekker slapen! (Let op: we kunnen totale verduistering niet garanderen. Er kan altijd wat licht door een spleet of opening schijnen.)

Makkelijk te plaatsen

Het rolgordijn zit zoals gezegd in een stijlvol aluminium frame met in verstek gezaagde hoeken. Boven in het frame zit een geïntegreerde cassette met het rolmechanisme. Je bevestigt het frame eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn. Het kan er dus ook gemakkelijk weer af, bijvoorbeeld als je de ramen wilt lappen. En doordat het rolgordijn in een frame zit, kun je het raam gewoon open kantelen.

Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Je kunt je verduisterende rolgordijnen bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. We zijn zelf in Sassenheim gevestigd om komen in de volgende plaatsen je rolgordijnen gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Wil je eerst de verschillende stoffen met eigen ogen zien? Kom dan eens langs in onze showroom. Bekijk ook onze andere raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder boren.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen is dealer van het verduisterend rolgordijn kantelraam van Keje.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl