Vacature werkvoorbereider-calculator bouw

Vacature werkvoorbereider-calculator bouw

Heb jij ervaring als werkvoorbereider, calculator of allebei? Dan hebben wij een mooie vacature voor je. Een vacature die jou op het lijf geschreven is. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat je de functie zelf mag invullen!

Over Ambra Kozijnen

Ambra Kozijnen uit Sassenheim (vlak bij Leiden) is officieel dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. We plaatsen ook aluminium kozijnen, puien, deuren en schuifpuien van Mondana en raamdecoratie en horren van Verano en KeJe. Kwaliteitsproducten waar veel vraag naar is. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en daarom zijn we op zoek naar een werkvoorbereider-calculator. Het is een nieuwe functie binnen ons bedrijf. En dat betekent: veel ruimte voor eigen inzicht en inbreng.

Het team van Ambra Kozijnen en Multiglas

Wat ga je doen als werkvoorbereider?

Uiteraard hebben we zelf ook nagedacht over de werkzaamheden van een werkvoorbereider-calculator. Met jouw technische kennis zorg je voor een optimale uitvoering van onze projecten. Je begeleidt het gehele proces van inmeten tot oplevering:

 • Je beoordeelt aanvragen op technische haalbaarheid en ondersteunt bij het opstellen van offertes.
 • Hebben we akkoord? Dan bestel je de materialen en monitor je de levering.
 • Ondertussen hou je contact met de opdrachtgever en eventuele onderaannemers.
 • Is alles binnen? Dan breng je de planner op de hoogte.
 • Wanneer de klus is uitgevoerd leg je het meer- en minderwerk vast.

Lijkt het je leuk om bij klanten langs te gaan en het kozijn, de deur of de schuifpui in te meten? Graag, je hoeft het maar te zeggen! (Liever niet? Ook geen probleem.)

Wat ga je doen als calculator?

 • Je begroot de materialen en uren, zodat de kostprijs van ieder project helder is.
 • Vervolgens bewaak je de opdracht op kwaliteit en financiële haalbaarheid.
 • Na afloop voer je de nacalculatie uit: was het project rendabel?

Eigen inbreng

Zoals gezegd, het is een nieuwe functie binnen ons bedrijf. Er zijn nog geen werkprocessen. Dus heb jij ideeën over hoe het beter kan? Dan staan we helemaal open voor jouw input. We krijgen veel aanvragen, daarom is het zaak dat je stressbestendig bent en ook onder druk nauwkeurig werkt. Wat betreft software gaan we ervan uit dat je overweg kunt met Microsoft Office. Voor de offertes en bestellingen gebruiken we specifieke software van de leverancier. Maar die heb je zo in de vingers.

Divers team van kozijnenmonteurs en glaszetters

Bij Ambra Kozijnen ben je onderdeel van een divers team. We delen het pand met ons broertje Multiglas, dus naast kozijnenmonteurs heb je collega’s die glas zetten. En natuurlijk nog een aantal collega’s op kantoor en in de hal. Gezelligheid en hard werken gaan hand in hand en we vinden het belangrijk om regelmatig een cursus of opleiding te volgen.

Wat wij jou bieden

 • Uitdaging en een prima salaris
 • Fulltime of parttime (28-40 uur)
 • Baanzekerheid (we groeien hard en hebben ambitie)
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Een fijn team waarin we respectvol met elkaar omgaan
 • Opleidingen (voor certificering of verbeteren van je werk)

Wel/geen ervaring?

We zoeken in principe iemand met minimaal een paar jaar ervaring als werkvoorbereider of calculator. Heb je geen ervaring, maar wel een technische opleiding? Neem contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Sollicitatiebrief? Hoeft niet, mag wel

Word je hier vrolijk van? Dan kun je twee dingen doen: of je mailt ons je motivatiebrief met cv, of we gaan eerst gewoon even koffie drinken. Leren we elkaar kennen, kun je meteen het bedrijf zien. En als we allebei enthousiast zijn, plannen we vervolgens een tweede gesprek in.

👉 We horen graag van je!

📧 mary@ambrakozijnen.nl

0252-830995 (vraag naar Mary)