Rolgordijn kunststof kozijnen

Rolgordijn kunststof kozijn en draaikiepraam (zonder boren)

Blij met je kunststof kozijnen en nog op zoek naar rolgordijnen? Die bevestig je het liefst zonder boren, want boren in een kunststof kozijn is niet aan te raden. De rolgordijnen van Keje zijn eenvoudig te monteren op een draaikiepraam of ander raam, zonder schroeven of boren. Ook geschikt voor houten en aluminium kozijnen.

Rolgordijn op kunststof kozijn, hoe dan?

In principe kun je een rolgordijn niet monteren op een kunststof kozijn, want daarin kun je niet boren. Maar je kunt wel boren in de muur boven het kozijn. Dus als je een kunststof kozijn wilt met rolgordijn, bevestig je dat gewoon in de muur boven het kozijn. Nadeel: het staat meestal mooier als je het rolgordijn op het kozijn bevestigt in plaats van erboven. Gelukkig is er een slimme oplossing: het Splendid rolgordijn van KeJe. Dit rolgordijn zit in een aluminium frame dat je eenvoudig bevestigt op het kunststof kozijn. Zonder boren!

Rolgordijn Splendid van KeJe

Het Splendid-rolgordijn van KeJe is geïntegreerd in een aluminium frame met mooie in verstek gezaagde hoeken. Bovenin het frame zit een geïntegreerde cassette met het rolmechanisme. Je bevestigt het rolgordijn op de kunststof kozijnen door het met magneettape op de glaslatten vast te zetten. Dat is zo gepiept. Doordat je magneettape gebruikt, is het frame is ook heel gemakkelijk los te maken. Voor de lenteschoonmaak bijvoorbeeld. Dankzij het magneetsysteem werkt de Splendid ook prima met aluminium en zelfs houten kozijnen.

KeJe Splendid rolgordijnen op kunststof kozijnen, zonder boren gemonteerd.
KeJe Splendid rolgordijn op draaikiepraam, zonder boren gemonteerd.

Rolgordijn draaikiepraam

Rolgordijn Splendid van Keje is bovendien zeer geschikt voor een draaikiepraam of kiepraam. Dat komt doordat het rolgordijn in een frame zit dat je op het raamkozijn bevestigt. Als je het raam openklapt, beweegt het frame met rolgordijn gewoon mee, ook wanneer het rolgordijn omlaag zit. Je kunt dit systeem bovendien toepassen op draairamen en vaste ramen, mocht je overal in huis dezelfde rolgordijnen willen ophangen.

Rolgordijn op kunststof kozijn klemmen?

Bij deze manier van een rolgordijn ophangen aan kunststof kozijnen maak je geen gebruik van klemmetjes. Dat is een ander systeem: in dat geval bevestig je het frame met haakjes achter de raamrubbers. Het klem-systeem hebben we niet voor rolgordijnen, maar wel voor plisségordijnen en jaloezieën. Kijk maar eens bij onze raamdecoratie zonder boren voor kunststof kozijnen.

KeJe rolgordijn op draaikiepraam van kunststof kozijn, monteren zonder boren.
KeJe Splendid rolgordijnen op draairaam (let op: dit is niet-verduisterende gordijnstof).

Verduisterende stof

Er is keuze uit verschillende kleuren en stoffen, zowel transparant als verduisterend. Op de afbeelding hierboven zie je als voorbeeld het rolgordijn van Keje met niet-verduisterende stof. De verduisterende stof is van 100% polyester en heeft een aluminium coating aan de raamzijde. Dat wordt lekker slapen! (Let op: we kunnen totale verduistering niet garanderen. Er kan altijd wat licht door een spleet of opening schijnen.)

Let op:

Als je nieuwe kozijnen of ramen aanschaft, dan maakt bijpassende raamdecoratie het natuurlijk helemaal af. Daarom bieden we klanten die bij ons een kunststof of aluminium kozijn, deur of schuifpui aanschaffen de mogelijkheid om eveneens raamdecoratie te bestellen. Deze service bieden we ook aan klanten die eerder bij ons kozijnen hebben aangeschaft, of die klant zijn van ons broertje Multiglas.

Wil je raamdecoratie los aanschaffen, dus zonder kozijnen of glas? Dan kunnen we uitsluitend Verano Smartfit of KeJe Splendid voor kunststof kozijnen leveren aan klanten die wonen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Haarlemmermeer. Ben je op zoek naar andere raamdecoratie of woon je buiten deze regio? Op www.verano.nl en www.keje.nl vind je een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Bezoek onze showroom
voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl