Plisségordijnen met zijgeleiding

Plisségordijnen met zijgeleiding

Eerst even dit: bij Ambra Kozijnen zetten we de puntjes op de i. Dus ook wat betreft onze spelling. En bij plisségordijnen is daar nog weleens onduidelijkheid over. Want sommige mensen schrijven ‘plissé’, anderen ‘plisse’. De één vindt dat het aan elkaar moet: ‘plissegordijnen’ of ‘plisségordijnen’, de ander heeft het liever los: ‘plisse gordijn’ of ‘plissé gordijn’. Dus we hebben even de Van Dale erbij gepakt. En de juiste spelling is ‘plissé’ en ‘plisségordijn’.

Geschikt voor elk schuin raam

Een gewoon plisségordijn bevestigen op een schuin raam, dat is niet zo handig. Met een plisségordijn met zijgeleiding is dit probleem uit de wereld: De plissé met zijgeleiding blijft netjes tegen het (dak)raam hangen. Strak, sjiek en stijlvol. We hebben twee verschillende systemen in ons assortiment: Splendid van Keje en Smartfit van Verano. Beide zijn geschikt voor schuine ramen. Wil je graag overal dezelfde plisségordijnen ophangen? Geen punt, ze zijn ook geschikt voor draairamen en vaste ramen. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid ook voor hout.

Plisségordijn Splendid Pliss van Keje

De plisségordijnen zijn geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame met in verstek gezaagde hoeken. (Da’s mooier dan rechte hoeken.) Je bevestigt het frame eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn. Het kan er dus ook gemakkelijk weer af, bijvoorbeeld als je ramen nodig gezeemd moeten worden. En doordat de plisségordijnen in een frame zitten, kun je het raam gewoon open kantelen. Het zijgeleidingsysteem, geïntegreerd in het aluminium frame, zorgt ervoor dat je het plisségordijn in elke gewenste stand kunt positioneren. Handig voor een schuin raam! De geplisseerde stoffen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Let erop dat door de verduisterende stof weliswaar geen licht komt, maar dat totale verduistering niet kan worden gegarandeerd.

Keje Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding

Keje Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding

Keje Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding

Keje Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding

Plissé Smartfit van Verano

De Smartfit van Verano heeft ook een aluminium frame, maar dan met kunststof hoeken. Het frame wordt op zijn plaats gehouden met klemmetjes achter de raamrubbers. Een fluitje van een cent en er komt geen gereedschap aan te pas. Ook dit systeem heeft zijgeleiding. Een goede keuze als je op zoek bent naar plissé voor een schuin raam. Je kunt kiezen uit drie soorten stoffen en meerdere kleuren: decoratief, duette en duette verduisterend. Van sfeermakend tot verduisterend. Bekijk ook onze andere raamdecoratie voor schuine ramen.

Verano Smartfit plisségordijnen met zijgeleiding

Verano Smartfit plisségordijnen met zijgeleiding

Verano Smartfit plisségordijnen met zijgeleiding

Verano Smartfit plisségordijnen met zijgeleiding

Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Je kunt je plisségordijnen met zijgeleiding bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. In de volgende de volgende plaatsen komen we ook gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Dan brengen we ook monsters mee zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen is dealer van Keje raamdecoratie en horren.
Ambra Kozijnen is dealer van Verano Raamdecoratie.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl