Plisse gordijn kunststof kozijn

Plisse gordijn kunststof kozijn

Je mooie kunststof kozijnen verdienen mooie raamdecoratie. Wat dacht je van een stijlvol plisse gordijn op je kunststof kozijn? In onze webshop Luxhor hebben we een ruime keuze aan plisse gordijnen in alle soorten en maten. Te bevestigen zonder boren natuurlijk, Want boren in je mooie kozijn zou zonde zijn.

Handig systeem zonder boren

De Splendid Pliss van KeJe en de Smartfit van Verano zitten beide in een aluminium frame dat je zonder boren bevestigt op het kozijn. Zowel de Splendid als de Smartfit zijn geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De aluminium frames zijn te bevestigen door het frame op de glaslatten van het kozijn te bevestigen met het meegeleverde magneettape (Splendid) of door het frame met haakjes achter het raamrubber vast te zetten (Smartfit). Een kind kan de was doen. En de ramen lappen, want de frames zijn eenvoudig los te maken. Oh ja: onze plissegordijnen voor kunststof kozijnen zijn ook geschikt voor kantelramen, schuine ramen en draai-kiepramen. Allemaal vanwege dat handige frame.

Keje Smart Pliss plisse gordijn kunststof kozijn

Kleuren en stoffen

De aluminium frames zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren, bijvoorbeeld ivoor, crème, zuiver wit en zilver. Kijk in onze webshop voor alle kleuren. Er is zeker iets dat mooi past bij je kunststof kozijnen. Wil je extra sfeer brengen in je woning? Kies dan voor een van de stijlvolle decoratieve stoffen met patronen. Duette is een dubbele stof met nog een witte stof ertussen. Lichtdoorlatend, maar je kunt er niet doorheen kijken. Daarnaast zijn er plisse gordijnen gemaakt van verduisterend materiaal. Voor lekker lang uitslapen.

Verano Smartfit plisse gordijn kunststof kozijn

Top down, bottom up of allebei

Een top down plisse gordijn werkt hetzelfde als een rolgordijn. Je trekt hem van boven naar beneden. Een top down/bottom up plisse gordijn werkt als een accordeon: je kunt hem zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bedienen. Zo heb je altijd de gewenste lichtinval.

Ambra Kozijnen heeft wat je zoekt

Meer weten? Kom langs in onze showroom in Sassenheim, of kijk rustig rond op de website. Heb je vragen? Bellen of mailen kan natuurlijk ook. We adviseren je graag over kunststof kozijnen én raamdecoratie. In de volgende plaatsen komen we gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen levert plisse kunststof gordijn kozijn van Keje.
Ambra Kozijnen levert plisse gordijn kunststof kozijn van Verano.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl